Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8000, 20

Москаль просить Гройсмана виділити з резервного фонду 4,2 мільярди гривень на ремонт доріг державног

За результатами позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), що відбулося в четвер (31.01) в облдержадміністрації, Геннадій Москаль направив звернення прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману з проханням втрутитися в ситуацію зі станом доріг державного значення на Закарпатті.

Відомий закарпатський фінансист узяв участь у найбільшому економічному форумі світу в Давосі

У швейцарському Давосі відбувся Всесвітній економічний форум, який є найбільшим світовим економічним форумом планети. В цьому році Форум проходив на фоні гострих криз, які наразі турбують людство і є серйозними викликами для всього світу.

Закарпатське ОУЛМГ зобов`язало провести службову перевірку

Днями в соціальній мережі facebook було опубліковано інформацію про випадки браконьєрства на межі Тячівського та Рахівського районів. Користувач соціальної мережі звинувачує у дописі працівника ДП «Великобичківське ЛМГ». У зв’язку з цим, Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє:

Москаль просить Кабмін виділити на ремонт доріг державного значення кошти з резервного фонду

В облдержадміністрації під головуванням Геннадія Москаля відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Міжгірський лісгосп реконструює контори лісництв (ВІДЕО)

Запереділянське лісництво Міжгірського держлісгоспу, відтепер з новою конторою. До цього часу лісництво не мало власного адмінбудинку, а його працівники працювали у будівлі Міжгірського держлісгоспу.

Чому горе-активісти мовчать про вбивство червонокнижної рисі на Закарпатті?

Що не день, то все нові сенсаційні відкриття намагаються видати за істину викривачі. Головна мета - дискредитація лісової та мисливської галузі Закарпаття.

Колишній працівник ПАТ "Закарпатгаз" організував обкрадання даного товариства

Колишній працівник однієї з філій ПАТ "Закарпатгаз" організував злочинну схему по розкраданню коштів вказаного товариства, до якої залучив ще двох осіб. Наразі досудове розслідування завершено, а справу направлено до суду.

Контрабандист погрожував прикордонникам вбивством

Рішучі дії прикордонників, спрямовані на боротьбу с проявами протиправної діяльності на кордоні, викликають неабиякий спротив контрабандистів. Поведінка організаторів контрабанди та їх поплічників стає дедалі агресивнішою.

Поліція з’ясовує обставини перешкоджання журналістам у Воловці

У Воловецькій селищній раді під час громадських слухань стався інцидент за участю журналістки телеканалу М-Студіо. Потерпіла звернулася з заявою в поліцію. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

На Закарпатті зменшилася заборгованість із виплати заробітної плати

У середу, 30 січня, у Закарпатській облдержадміністрації під головуванням директора обласного департаменту соціального захисту населення Михайла Петрішки відбулася селекторна нарада з райдержадміністраціями та міськвиконкомами щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати, заборгованості до Пенсійного фонду та сплати єдиного соціального внеску.

На Закарпатті рівень захворюваності на ГРВІ порівняно з минулим тижнем зріс на 52%

Найбільше діти хворіють на Берегівщині, Іршавщині та Рахівщині.

Посольство Німеччини подякувало закарпатським рятувальникам за врятоване життя їхнього громадянина

На ім’я начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Романа Гудака надійшла подяка від Посольства Федеративної Республіки Німеччина за успішну пошуково-рятувальну операцію, яка тривала 24-26 січня 2019 року в Карпатах у районі гори Драгобрат Рахівського району.

На Ужгородщині чоловік втопився у потічку

Учора вранці рятувальників повідомили про можливе утоплення людини у селі Кам'яниця.

В Ужгороді нетверезий водій втікав від поліції і вдарився у дерево (ВІДЕО)

Вчора, близько 1-ї години, на вулиці Собранецькій в Ужгороді патрульні помітили авто Volkswagen, водій якого порушив ПДР. На вимогу інспекторів зупинитися він не реагував. Не зупинили його й проблискові маячки та сирена.

Третина закарпатців ще не знають, за кого голосуватимуть

Про це свідчать результати соцопитування, які у Закарпатській області були проведені наприкінці минулого року Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва та фірмою “Юкрейніан соціолоджі сервіс” за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

В Мукачеві 40-річний чоловік побив та пограбував пенсіонера

Співробітники Мукачівського відділу поліції затримали місцевого   мешканця, який спричинив тілесні ушкодження пенсіонеру і відібрав портфель з документами.

Одне з головних бюджетоутворюючих підприємств Тячівщини — Брустурянський лісгосп

Минулий рік Брустурянське лісомисливське господарство завершило одним із найбільших платників податків у державний та місцеві бюджети Тячівського району. Зокрема, із загального прибутку, підприємство сплатило близько 40% у бюджети всіх рівнів. Якщо говорити мовою цифр, то сума становить майже 50 млн. грн.

Сергій Тарута подав до ЦВК документи на реєстрацію його кандидатом в Президенти

Ще 18 січня на з’їзді політичної партії «Основа» делегати кандидатом в Президенти від партії висунули Сергія Таруту. А 25 січня Сергій Тарута подав документи до ЦВК на реєстрацію його кандидатом в Президенти.

Наркоділок пропонував працівнику СБУ хабар

Співробітники Управління внутрішньої безпеки СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури   Ужгородського гарнізону Західного регіону викрили на Закарпатті наркоділка на пропозиції хабара керівнику одного із регіональних підрозділів спецслужби.

У Горінчево юнак обікрав церкву

Поліція звітує про розкриті "по гарячим слідам" крадіжки, які сталися учора.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат