Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8020, 20

В Ужгороді снігоприбиральна машина зачепила ковшем легковик і протягнула його 50 метрів (ФОТО)

Як повідомили виданню Prozak.info читачі, ще до опівночі снігоприбиральна машина зачепила ковшем припаркований біля будинку автомобіль Опель і протягнула його близько 50 метрів, виштовхнувши на середину тротуару. Очевидець, який помітив пошкоджений автомобіль, знав власницю автомобіля і повідомив її про цей факт.

У селі Чорнотисово згорів будівельний магазин

Учора ввечері до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу в селі Чорнотисово Виноградівського району. Загорівся магазин будівельних матеріалів.

Розмитнення євроблях на Закарпатській митниці вже поповнило бюджет на 404,5 млн гривень

З 25 листопада 2018 року по 29 січня 2019 року від митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією на Закарпатській митниці до бюджету надійшло понад 404,5 млн гривень.

Ліквідація ямковості в центрі уваги Служби автодоріг Закарпаття

Сьогодні, 28 січня, в Службі автомобільних доріг Закарпатської області відбулася термінова нарада під головуванням начальника служби Михайла Поповича.

Деталі автоаварії поблизу села Глибоке на трасі Київ-Чоп (Відео)

Прес-служба ДСНС інформує, що внаслідок зіткнення 5 автомобілів   (Mercedes-Benz E 320,   Mercedes-Benz Vito 110CDI, ВАЗ 2108 та двох Renault Duster) 7 людей отримали травми середньої тяжкості. Потерпілих   автомобілями екстреної медичної допомоги було госпіталізовано до лікувальних закладів мм. Ужгород та Мукачево.

Рятувальники відшукали тіло загиблого в лавині туриста-киянина

Близько 11:00 28 січня пошукова група рятувальників дісталася до місця сходження снігової лавини, в якій загинув турист з   м. Київ.

Скільки браконьєрів зупинено на Хустщині?

Особливої актуальності набрало питання боротьби із браконьєрством, що трактується законодавством, як недозволене добування об’єктів тваринного світу, незаконне полювання на рідкісні види тварин, або полювання поза сезоном, полювання чи рибальство у недозволених місцях під час нересту та зимового періоду.

У Чопі чоловік стріляв у натовп людей

Слідчі Ужгородського районного відділення поліції розпочали слідство за фактом хуліганських дій поблизу цілодобового магазину у місті Чоп, що на Ужгородщині.

Поліція з’ясовує обставини дорожнього інциденту зі стріляниною на Ужгородщині

Розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням зброї. Особи учасників дорожнього інциденту вже встановлено.

На Виноградівщині поліція розкрила навмисне вбивство

У Виноградівському районі під час вживання алкогольних напоїв виникла сварка між двома чоловіками. В результаті гість вхопив ніж і завдав ним поранення у живіт господарю. Потерпілий помер.

«Гастролeри» з Бердичева планували скоїти розбійний напад на помeшкання тячівця

Під час огляду автомобіля іноземної реєстрації, в якому перебувало троє молодих чоловіків із Житомирської області, правоохоронці виявили та вилучили два пістолети, маски, фальшиві номери, гроші тощо. Учасників злочинної групи затримано й взято під варту.

Як закарпатські рятувальники шукали німця на Драгобраті

Ми повідомляли, що у горах поблизу Драгобрату заблукав німець. Учора його знайшли.

На Рахівщині снігова лавина накрила групу туристів, є загиблий

У суботу (25.01) під вечір у Рахіському районі (Закарпатська область) троє 28-річних мешканців Києва, котрі проходили туристичний маршрут біля гори Стіг, потрапили під снігову лавину. Двом чоловікам вдалося самотужки вибратися з-під снігового покрову, третій, на жаль, загинув.

Закарпатському професору Петру Лизанцю успіх пророкував академік Рильський

Відомий професор-гунгаролог, якому минуло 88 років, сімдесят — віддав Ужгородському університетові.

В Ужгороді з офісу депутата райради злодії винесли велику суму у валюті

В Ужгороді пограбували офіс депутата Ужгородської райради Роланда Цербера.

У Мукачеві від подружжя забрали десятьох дітей

Як виявилося, батьки пиячили і дітьми фактично не займалися.

Біля Ужгорода застрелився студент першого курсу університету

Трагедія сталася в селі Шишлівці біля Ужгорода.

Закарпатець тримав за раба переселенця-інваліда з Донбасу

Ще минулого року закарпатець завербував переселенця з Донбасу з метою жебракування. Переселенець-інвалід був у матеріальній скруті. Спочатку все відбувалося у Вінниці. Закарпатець часто міняв місце проживання і постійно стежив за переселенцем. Він відбирав від нього гроші, які той нажебраковував, а потім тримав закритим.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат