Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7960, 20

Закарпатська митниця спростовує недостовірну інформацію, яку пошили деякі ЗМІ

У деяких засобах масової інформації з’являються публікації щодо неприймання довідок про ремонт авто на іноземній реєстрації та складання протоколів, а також втручання митниці в роботу митних брокерів.

Як здолати пожежу за допомогою вогнегасника?

Якщо виникла пожежа, слід негайно дзвонити за номером 101 і викликати підрозділи вогнеборців. Але бувають випадки, коли можна спробувати самотужки приборкати полум’я – допоки пожежа не набула великого масштабу. Для цього треба вміти правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасниками.

На Виноградівщині від пенсінерки викрали сейф з грошима та коштовності

62-річна жителька села Онок звернулася до поліції і розповіла, що близько 14-ої години невідомі проникли до її будинку та винесли звідти сейф із значною сумою грошей, а також коштовності та мобільний телефон.

Внутрішня безпека Держприкордонслужби викрила на хабарі співробітницю Мукачівського прикордонного за

У селі Ділове затримано молодшого інспектора прикордонного контролю відділу прикордонної служби «Тячів».

Українські та угорські прикордонники спільними зусиллями зупинили спробу контрабанди сигарет

Сьогодні вночі під час патрулювання місцевості, прикордонний наряд відділення «Вилок» виявив чоловіка, яка переправляв пакунки річкою Тиса. Помітивши правоохоронців "пачкар" кинув ноші та втік на угорський бік кордону.

Через велику засніженість у горах, дикі тварини можуть спускатися до населених пунктів

Лісівники просять місцеве населення та гостей регіону бути пильними та не вдаватися до дій, які можуть зашкодити диким тваринам у цей важкий для них період.

На Закарпаття привезли копію Томосу про автокефалію Української Православної Церкви

У четвер, 7 лютого, в атріумі Закарпатської ОДА з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, митрополита Київського та всієї України Епіфанія єпископ Ужгородський і Закарпатський УПЦ Варсонофій презентував точну копію Томосу про автокефалію Української Православної Церкви.

Китайський капітал хоче інвестувати у Закарпаття

У четвер, 7 лютого, голова Закарпатської ОДА провів робочу зустріч із урядовою делегацією Китайської Народної Республіки на чолі із заступником голови Комітету сприяння розвитку міжнародної торгівлі Дженєм Денфенем.

Уряд виділив гроші на ремонт доріг державного значення в межах Закарпаття

6 лютого Кабінет Міністрів України на своєму засіданні розглянув звернення Закарпатської облдержадміністрації про крайню необхідність виділення коштів на ремонт доріг державного значення, які перебувають у катастрофічному стані.

Тарута йде в Президенти. Країна Запрацює!

Із зареєстрованих кандидатів в Президенти України мало хто має адекватну програму, а якщо програма і є, то відсутні механізми її виконання. Серед решти кандидатів позитивно виділяється Сергій Тарута, який не просто анонсує програму дій у випадку обрання Президентом, але й показує рецепти видужання нашої економіки та її різкого росту.

Закарпатський суд вже третій рік не може завершити справу жорстоких вбивць

Третій рік на Закарпатті триває судовий процес над чоловіками, які вкрай жорстоко вбили односельця. Вони поховали жертву живцем.

Словацькі митники встановили таксу для українців - 20 євро

В іншому випадку проїзд через митницю будуть всіляко затягувати.

Закарпатські МНСники розповідають, що треба знати про чадний газ

Якщо до вашої оселі підведено газ або ви опалюєте житло твердим чи рідким паливом, ця інформація для вас.

Жителя Нижньої Апші підозрюють у вбивстві

Поліція Тячівщини розшукує Василя Йовдія 1988 р.н. Його підозрюють у скоєнні навмисного вбивства.

Аннамарі Данча здобула срібло на Чемпіонаті світу зі сноубордингу

У США проходить Чемпіонат світу у дисципліні Сноуборд.

Лісівники пояснюють на яких підставах проводять рубки в урочищі «Дубки», що на Ужгородщині

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з державним підприємством «Ужгородське лісове господарство» надають інформацію у відповідь на публікації в соцмережах та Інтернет-виданнях про заготівлю деревини в урочищі Дубки станом на 5 лютого.

Лісівники Закарпаття вирощують декоративні культури, які йдуть на озеленення населених пунктів

На базі Вучківського лісництва Міжгірського держлісгоспу лісівники вирощують декоративні культури. Тут розмножують такі види, як туя західна, самшит, кипарис лавсона, ялина канадська та багато інших.

На Виноградівщині існує проблема сказу на території мисливських угідь

Зокрема це стосується мисливських угідь "Притисянське" між селами Сасово та Теково.

Власники земельних ділянок біля драмтеатру в Ужгороді виграли суд і можуть почати забудову

Власники ділянок 5 років відстоювали право на них у судах. Після цього пройшло ще понад три роки. Власники ділянок навіть вирубували там ялинки, щоб почати будівництво комерційного центру з підземними парковками, але влада міста знову загальмувала процес. І ось нарешті господарський суд ставить у цій тяганині крапку і дає таки право на забудову.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат