На Закарпатті автомобіль швидкої допомоги, який їхав на виклик до пацієнта, застряг у снігу

28.01.2024 10:42 ПОДІЇ

Про це повідомляють у Закарпатському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як зазначається, о пів на третю ночі на лінію 103 зателефонував чоловік та повідомив, що йому дуже погано, він задихається, має високу температуру. Пацієнт знаходився на тваринній фермі у селі Барбово, що на Мукачівщині. Сказав, що недобре себе почував кілька днів, проте вийшов на роботу на чергування. На допомогу виїхала бригада № 908 (фельдшер Марина Бряник, водій Михайло Кенез).

Але авто забуксувало у мокрому снігу на півдорозі до пункту призначення. Медики викликали на допомогу рятувальників ДСНС.

«Фельдшерка намагалась додзвонитися до пацієнта, але телефон не відповідав… На щастя, про погане самопочуття пацієнт повідомив і свого знайомого, який вирішив їхати трактором назустріч «швидкій». Щоб не втрачати дорогоцінний час, забрав із собою і хворого», – повідомляють закарпатські медики.

Дорогою побачив у полі проблискові маячки «швидкої»… Хворого одразу оглянула фельдшерка і почала надавати медичну допомогу, щоб стабілізувати стан. А водії трактора та «швидкої» спробували звільнити медичне авто зі снігового полону. На жаль, безуспішно. І тільки коли прибула команда ДСНС на потужній техніці, нарешті вдалося зрушити з місця авто екстреної медичної допомоги. Трактор потягнув засніженим полем «швидку» далі – до розчищеної дороги.

Пацієнта у стабільному стані доставили до   лікарні Святого Мартина в Мукачево.

«Дякуємо всім, хто долучився до порятунку, незважаючи на ніч та холод, зокрема, Головному управлінню ДСНС України у Закарпатській області» – йдеться у дописі.

medicine.rayon.in.ua/news/673568-na-mukachivshchini-shvidku-yaka-ikhala-do-patsienta-vizvolyali-zi-snigovogo-pologu-traktorom-ta-pozhezhnim-avto

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат