Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-05') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 8060, 20

В результаті ДТП на участю нетверезого водія мінівен священника відкинуло на придорожнє кафе

20 січня, на автодорозі Київ-Чоп (786 км.), водій авто Тойота, не впоравшся з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з авто Фольксваген. Останнє, по інерції, відкинуло у заклад відпочинку, розташований при дорозі. В ДТП дивом ніхто не постраждав.

Посол Угорщини подякував Геннадію Москалю за значну роль у налагодженні українсько-угорських відноси

У вівторок, 22 січня, голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль зустрівся з делегацією угорських дипломатів на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Угорщини в Україні Іштваном Ійдярто. Участь у зустрічі також взяли голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та його перший заступник Йосип Борто, заступник голови Закарпатської ОДА Віктор Мікулін, Генеральний консул Угорщини у м. Ужгород Йожеф Бугайла, угорські дипломати.

Володимир БОНДАР: «Ми боремося з порушниками, які вирубують ліси і застосовують проти нас зброю»

Розвиток лісового господарства, примноження лісів — велике   загальнодержавне завдання. З цими проблемами добре справляється Державне агентство лісових ресурсів України (Держліс­агентство). Які нагальні питання стояли перед його керівництвом та фахівцями торік і як вони з ними впоралися? Яку роботу проводитиме ця інституція 2019-го? На ці й інші запитання «Урядового кур’єра» відповідає заступник голови Держлісагентства Володимир БОНДАР.

Лісники Рахівщини приділяють увагу нарощенню виробництва

Людвиг Мільчевич, начальник відділу лісового та мисливського господарства розповідає: "Наше лісодослідне господарство – не лише одне з найбільших лісокористувачів району, а й, відповідно, платників податків до бюджетів усіх рівнів".

В Ужгороді відбулися урочистості з Дня Соборності України (ФОТО)

У вівторок, 22 січня, Закарпаття долучилося до загальнодержавних заходів з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР. А для нашого краю – це ще й 73-тя річниця утворення Закарпатської області в складі України.

Закарпатська митниця ДФС за новим законом розмитнює   200 авто за день

На митних постах Закарпатської митниці ДСФ в середньому протягом дня здійснюють оформлення 200 транспортних   засобів з іноземною реєстрацією. Загалом із 25 листопада 2018 року, після внесення змін у податкове і митне законодавство, станом на 22 січня 2019 року в Закарпатській митниці ДФС оформлено 4770 транспортні засоби громадян. Це принесло до держбюджету надходжень понад 304 млн грн. Середня митна вартість таких авто склала 3600 дол. США.

Ужгородська поліція встановлює обставини хуліганства, вчиненого нетверезими іноземцями-арабами

Правоохоронці розпочали перевірку інциденту, що трапився в Ужгороді за участі студентів-іноземців.

В 2018 році фірма мера Ужгорода та його брата отримала з бюджету міста 6 мільйонів гривень

За компенсації по перевезенням пільговиків на громадському транспорті.

За неналежне утримання об'їзної в Мукачеві, поліція оштрафувала облавтодор

На адресу управління поліції надходять численні звернення та скарги від учасників дорожнього руху щодо незадовільного стану вулиць Пряшівської та Берегівської-об’їзної у Мукачеві.

Рятувальники знайшли туриста, що заблукав на схилах Гимби

Учора, 20 січня, рятувальникам повідомили, що в районі гори Гимба Міжгірського району зник турист. Повідомила про це о 23:20   дружина лижника.

Рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку та доправили потерпіле подружжя до карети екстре

21 січня о 06:28 іршавським рятувальникам повідомили про пожежу в житловому будинку на вул. Коцюбинського в с. Ільниця. Загорання помітив 78-річний власник оселі, коли полум'я майже повністю охопило дах будинку.

Газопостачання в населених пунктах Ужгородщини та Берегівщини повністю відновлене

У неділю до 15-ї години газопостачання у всіх 16 населених пунктах Ужгородського та Берегівського районів, які були відключені від газу внаслідок розгерметизації газопроводу середнього тиску, повністю відновлене.

Чому ми опинилися у сніговій пастці

Для влади, як завжди, неочікувано прийшла зима. Випав сніг і все зупинилося. В кучугурах грузнуть таксі, автомобілі швидкої допомоги, маршрутні автобуси. Якщо сніг випав уночі, то на ранок рух паралізований. Бо лише в робочий час влада виганяє на дороги кілька стареньких тракторів з грейдерами, які зсувають сніг з дороги на узбіччя. І ці тракторці та ромів з лопатами влада гордо називає снігоприбиральною спецтехнікою.

На Закарпатті лісівники упіймали при спробі вкрасти ялинку 16 громадян

Сьогодні, під час наради в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства під час своєї доповіді відмітив начальник відділу охорони, захисту лісу та внутрішнього аудиту Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Палінкаш.

Тячівський держлісгосп збільшив зарплату вдвічі (Відео)

За свою більш ніж дворічну діяльність, Тячівський держлісгосп збільшив заробітну плату працівникам у два рази.

Через пошкодження газопроводу в Ужгородському районі 15 сіл відключено від газопостачання

В районі села Червоне сталася розгерметизація газопроводу середнього тиску.

В Ужгородця вилучили гранатомет, тротилові шашки та інші боєприпаси

Працівники поліції Ужгорода, спільно з працівниками Служби безпеки України вилучили в місцевого жителя гранату, тротилові шашки та набої. Підозрюваного в незаконному зберіганні зброї затримали в порядку статті 208 КПК України.

Лісівники Рахівщини розчищають наслідки нищівних вітровалів (Відео)

Лісівники ДП «Рахівське ЛДГ» розчищають наслідки нищівних вітровалів та буреломів у лісових масивах держпідприємства. Впродовж останніх років значна площа Устєріцького лісництва постраждала від стихії вітру.

На Рахівщині снігова лавина перекрила трасу «Мукачево – Рогатин»

Сьогодні близько 4 години ранку на трасу «Мукачево – Рогатин» у с. Ділове (поблизу туристичного знаку «Центр Європи») зійшла снігова лавина. Величезна маса мокрого снігу повністю перекрила проїжджу частину.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат