Облрада Закарпаття просить дозволити проводити матчі на стадіонах "Авангард" та "Минай-Арена"

22.12.2023 11:39 ПОДІЇ

21 грудня депутати Закарпатської обласної ради звернулися до Української асоціації футболу із проханням дозволити проведення матчів Прем’єр-Ліги на стадіонах "Авангард" у місті Ужгород та "Минай-Арена" в селі Минай у другій частині чемпіонату України з футболу.

Відповідне звернення до Української асоціації футболу під час 13-тої сесії Закарпатської облради 8-го скликання підтримали 50 депутатів.

Депутатський корпус Закарпатської облради просить Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Української асоціації футболу дозволити проводити матчі Української Прем’єр-Ліги на стадіонах "Авангард" у місті Ужгород та "Минай-Арена" у селі Минай у порядку винятку до закінчення правового режиму воєнного стану в Україні.

"Стадіони "Авангард" та "Минай-Арена" стали ключовою локацією для проведення змагань Української Прем’єр-Ліги з футболу 2022/2023. У найважчий для країни час свої домашні матчі там змогли приймати одразу 5 футбольних клубів: "Дніпро-1", "Металіст", "Ворскла", "Зоря" та "Минай". Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ прийняв правильне рішення дозволити проводити матчі УПЛ на стадіонах "Авангард" (Ужгород), "Минай" (Минай), "Інгулець" (Петрове) у порядку винятку і за умови, що поєдинки будуть проводитись у світлу пору доби", — йдеться у зверненні депутатів обласної ради.

Раніше одразу два стадіони у Закарпатській області — "Авангард" та "Минай-арена" позбавили акредитації — відтепер там заборонено проводити матчі Української Прем'єр-ліги. Як йдеться в листі Української асоціації футболу, який надіслали адміністраціям стадіонів 8 грудня, аби приймати матчі, клубам необхідно встановити штучне освітлення до 1 лютого 2024 року. В іншому випадку, стадіони не будуть допущені до другої частини сезону.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат