Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7600, 20

В Мукачеві затримали псевдомінера

Вчора, близько опівночі, мукачівським патрульним надійшло повідомлення про замінування однієї із автозаправок на Берегівській-об'їзній.

Поліція з’ясовує обставини масової бійки на Тячівщині

Слідчі Тячівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом   хуліганства в селі Усть-Чорна. Поліцейські з’ясовують причини та обставини злочину, а також встановлюють осіб, причетних до хуліганських дій.

У Рахові горіли два сусідні будинки

3 травня до Служби порятунку надійшла інформація, що на вул. Воз'єднання у м. Рахів виникла пожежа в житловому будинку.

В Ужгороді наркоман на «Шкоді» протаранив поліцейський автомобіль

Як повідомляє поліція, пригода сталася близько першої години ночі. Один із екіпажів патрульних поліцейських передав у диспетчерську, що водій автомобіля «Шкода» не зупинився на вимогу поліцейських. За порушником почалася погоня. Його помітили на вулиці Минайській, але водій «Шкоди» і не думав зупинятися, ігноруючи і проблискові сигнали, і голосову команду патрульних.

Водій, який в Ужгороді на «Мерседесі» вдарився у бетонну опору, перебував у розшуку

В Ужгороді «Мерседес» вдарився в бетонну опору. Як з’ясувалося, водій не впорався з керуванням і автомобіль винесло на узбіччя, а потім на зелену зону між дорогою та тротуаром. Автомобіль зніс кілька молодих дерев, а потім вдарився у бетонну опору рекламного білборда.

На Міжгірщині у дитячому садочку з батьків збирають великі гроші на випускний

Скандал на Міжгірщині. Одна з матерів Мар’яна Пішта відмовилася платити гроші за випускний. Збирали аж по 1000 гривень із дитини. Гроші збирали на горілку, шампанське і місцевого шоумена Ростіка.

У червні з Мукачева до Кошице курсуватиме потяг

Рівно рік тому було ініційовано розгляд можливості будівництва частини залізничної євроколії з Ужгорода до словацького кордону, щоб запустити потяг Ужгород—Кошице. Словаки зі свого боку вивчали можливість невеликої інфраструктурної перебудови на станції Матьовце. З нашого боку потрібно було підвести євроколію до Ужгорода. В принципі, витрати не такі вже й великі.

У минулому році у річці Тиса потонуло 20 контрабандистів

Керівник Прикордонної служби України Петро Цигикал розповів про те, на які ризики йдуть контрабандисти.

На Хустщині браконьєри застрелили тільну оленицю

На своїй сторінці у Facebook користувач Михайло Малета розмістив допис про жахливу знахідку.

Ужгородська дитяча залізниця відкриває новий сезон

У першій декаді травня Мала Закарпатська дитяча магістраль регіональної філії «Львівська залізниця» відкриває новий сезон пасажирських перевезень. Цього року відкриття сезону заплановане на 4 травня.

Жінка, яка незаконно видала бюлетень для голосування, може сісти на 7 років

На Закарпатті прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно голови місцевої ДВК, яка незаконно видала бюлетень для голосування.

Правоохоронці Ужгорода розкрили пограбування 72-річного іноземця на вулиці Залізничній

Крім того поліцейські з'ясували, хто пограбував туриста із Сум, а також встановили особу крадія парфумів із магазину косметики.

В області розпочато розробку проекту Регіональної стратегії розвитку на період 2021 – 2027 років

2 травня в облдержадміністрації за участі голови обласної ради Михайла Рівіса та в.о. голови облдержадміністрації Ярослава Галаса відбулось засідання керівного комітету з організації розробки Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період 2021 – 2027 років. Йшлося про заходи і методику розробки стратегії, впровадження смарт-спеціалізації у стратегічне планування розвитку регіону та організаційні аспекти подальшої роботи.

У Перечині у колодязі знайдено тіло чоловіка

У технологічному колодязі виробничого цеху недіючої будівлі по вул. Ужанській, знайдено тіло чоловіка.

На українсько-польському кордоні відкрили тимчасовий пішохідний перехід «Лубня – Волосате»

У середу, 1 травня, на околиці с. Лубня Великоберезнянського району запрацював пішохідний пункт пропуску між Україною й Польщею в межах Закарпатської області та Підкарпатського воєводства.

В Ужгороді чоловік під дією наркотиків чинив супротив поліцейським і протаранив службове авто

Сьогодні, близько 1-ї години ночі, один із ужгородських екіпажів отримав орієнтування від колег, що водій авто Шкода порушив правила дорожнього руху та продовжив рух, проігнорувавши вимогу про зупинку.

Туристична Міжгірщина лісовими масивами кличе на подорож

Подорож українськими Карпатами — новий напрямок поціновувачів модного нині екологічного туризму. Лісівники та туристичні агенції пропонують проїхатися селами Закарпаття і не згадувати про Інтернет, мобільні телефони і телевізори і забутися в зеленому морі. Кожна туристична фірма організовує насичену колоритну програму, яка об'єднує масу цікавих локацій — від візиту відомих пам'яток архітектури, майстер-класи від народних умільців, екстремальна прогулянка вітроломними ділянками, політ над горами на парапленері, подорож лісом до походу глибоко в гори.

В Ужгороді горіла квартира, а в Хусті - готель

Учора, 30 квітня, в області сталися дві пожежі в житлових спорудах.

Уночі в Ужгороді затримали крадія ліфтового обладнання

Сьогодні, близько 5-ї години, ужгородські патрульні побачили на вулиці Швабській перехожого, який помітивши службове авто інспекторів почав помітно нервувати та намагався змінити напрямок руху.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат