Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7540, 20

15-а сесія Закарпатської облради ухвалила надважливі рішення

Доручила голові облради підписувати договори з покращення умов функціонування аеропорту «Ужгород», фінансово підтримала можливість виконання прямих соціальних авіарейсів за маршрутом: Ужгород – Київ, прийняла звернення про продовження дії пільгового періоду розмитнення автомобілів із іноземною реєстрацією, а також схвалила створення тимчасової контрольної комісії облради із вивчення питань діяльності Мужіївського родовища поліметалевих руд. І не тільки

Прокуратура довела в суді вину лікаря, через непрофесійність якого загинула породілля в Хусті

Прокурором Хустської місцевої прокуратури   доведено вину лікаря пологового відділення Хустської райлікарні, через неналежне виконання професійних обов’язків якого, у липні 2017 року загинула молода жінка з Хустщини.

Військова прокуратура викрила прикордонника на дачі хабара

15 травня за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими задокументовано факт надання неправомірної вигоди старшим офіцером одного з відділів оперативно – розшукового управління Західного регіонального управління Державної прикордонної служби.

Відпочинок з комфортом від закарпатських лісівників (ВІДЕО)

Наближається літо, тому Закарпаття в очікуванні “гарячого” туристичного сезону. А що може бути краще ніж похід у гори? Саме тому лісівники Закарпаття сприяють та піднімають туристичний потенціал найзахіднішої області України. Задля цього, в кожному держлісгоспі створюються й оновлюються туристичні маршрути, місця відпочинку та затишні рекреаційні пункти. Все для комфортного перебування туристів та закарпатців у мальовничих місцях карпатських гір у будь-яку пору року.

Кращі лісові розсадники у Свалявському та Брустурянському лісництвах

Минуло більше місяця із того часу, коли держлісгоспи Закарпатського ОУЛМГ мали можливість подавати заявку на участь у конкурсі “Кращий лісовий розсадник”. Відтак участь у конкурсі взяли чотири держлісгоспи, серед яких Брустурянський, Свалявський, В.Бичківський та Перечинський.  

Директора одного з лісгоспів Закарпаття нагородили почесним званням «ВІДМІННИК ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА

Сьогодні у конференц-залі Закарпатського ОУЛМГ, під головуванням очільника управління Валерія Мурги, відбулось робоче засідання, участь у якій взяли всі керівники держлісгоспів краю.

Лісівники Довжанського лісомивливгоспу озброюються дронами

У Річанському лісництві було проведено навчання з моніторингу лісових масивів ДП «Довжанське ЛМГ» для виявлення лісових пожеж та лісопорушників за допомогою безпілотного літального апарату (квадрокоптера).

Заява облдержадміністрації з приводу затримання на хабарі начальника управління департаменту соціаль

Вимагання й отримання хабарів працівниками облдержадміністрації неприпустиме, такі дії підривають статус державного службовця й підпадають під статті Кримінального кодексу України.

На Перечинщині горів будинок, травмувався власник

14 травня в одному з житлових будинків в села Ворочово сталася пожежа.

Викрито начальника одного з управлінь Закарпатської обласної адміністрації при отриманні хабара

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України викрито начальника одного з управлінь Закарпатської ОДА під час отримання 400 дол США неправомірної вигоди.

Ужгородка вдарила ножем свого знайомого

Правоохоронці Ужгородського відділу поліції повідомили мешканці обласного центру про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження чоловіку. Слідство у справі триває.

Мукачівські патрульні розкрили два грабежі за вечір

Перший випадок трапився вчора, близько 17:30. Патрульним надійшов виклик про грабіж на вулиці Драгоманова, у Мукачеві. Заявник розповів патрульним, що невідома особа, на очах у перехожих, вирвала мобільний телефон у його неповнолітньої доньки.

На Закарпатті затримали росіянина, яких намагався нелегально перетнути кордон

Іноземця, який намагався поза пунктами пропуску дістатися Словаччини, затримали учора вдень прикордонники Чопського загону.

На Рахівщині судитимуть держвиконавця який продав чужий житловий будинок


За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно, вже колишнього старшого державного виконавця Рахівського відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області, через протиправні дії якого, відчужено недобудований та не введений в експлуатацію житловий будинок, що не належав боржнику.

Мукачівські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонера

Під час побутового конфлікту мукачівець ножем спричинив тілесні ушкодження своєму гостеві. Від отриманих травм 65-літній чоловік   помер.   За фактом умисного   вбивства розпочато слідство.

У Косино чоловік облив себе бензином і підпалив

Минулими вихідними на Закарпатті у пожежах загинули двоє людей. Ще двоє опинилися на лікарняних ліжках.

Закарпатські поліцейські попередили спробу торгівлі людьми

На пункті пропуску "Малі Селменці" працівники поліції спільно з прикордонниками затримали правопорушників, які намагалися переправити через кордон жінок для сексуальної експлуатації.

«Угочанська лоза» вчотирнадцяце зібрала шанувальників сонячного напою

У неділю, 12 травня, у Виноградові відбувся традиційний 14-й міжнародний відкритий фестиваль-конкурс виноградарів і виноробів «Угочанська лоза». Завітали на нього цьогоріч не тільки місцеві винороби, але й з інших районів Закарпаття, делегації з сусідніх країн, дипломати, керівники області і району, численні туристи і місцеві мешканці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат