Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7480, 20

Громадянка Угорщини позбулася Меседеса через 220 пачок цигарок

На митному посту «Лужанка» припинено незаконне вивезення до   ЄС тютюнових виробів. Іноземка перетинала митний кордон України з Угорщиною на автомобілі «MERCEDES-BENZ».

Двоє ужгородців обікрали магазини в Перечині на півмільйона гривень

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно ужгородця, який зі спільником, обікрав два магазини техніки у Перечині на пів мільйона гривень.

В Ужгороді рятувальники зняли кота, що затряг у вікні багатоповерхівки

Понад 40 телефонних викликів пролунало   вранці впродовж півгодини на лінію 101.

У Рахові під колесами авто загинула дитина

У м.Рахові водій «Mitsubishi Pajero» наїхав на 3-річного хлопчика, який перебігав вулицю. Внаслідок аварії дитина   померла   у лікарні. За даним фактом розпочато слідство.

В Ужгороді пограбовано автозаправку

Сьогодні близько першої години ночі, до поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на АЗС, що розташована по вулиці Минайській.

Графік проведення останнього дзвоника в ужгородських навчальних закладах

Свято останнього дзвоника в усіх ужгородських навчальних закладах відбудеться цієї п’ятниці, 31 травня.

У Зеленського заявили про намір припинити вирубування лісів на Закарпатті

Паводок на Закарпатті пов’язують з вирубуванням лісів.

На Тячівщині побили прикордонника

Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту між прикордонником та трьома жителями Тячівщини.

Лісівники Закарпаття розбудовують лісову дорожню інфраструктуру

Важливим елементом розвитку лісового господарства залишається будівництво лісових доріг. Закарпатські лісівники, у цьому напрямку, щорічно проводять комплекс заходів, спрямованих на будівництво та догляд за вже існуючими лісовими артеріями.

На Тячівщині у річці під мостом виявили тіло дівчини

У неділю (26.05) увечері мешканці смт Буштино (Тячівський район) виявили під мостом у р.Теребля тіло дитини. Дівчинка років 8 – 10 була заплутана в гілках, які під міст нанесла паводкова хвиля. Судячи зі стану тіла, дитина загинула мінімум тиждень тому, значить, теперішній паводок причиною смерті бути не може. Детальнішу дату й причину смерті встановлюють судмедексперти.

Регіональна комісія з питань ТЕБ та НС попередньо класифікувала паводок на Закарпатті надзвичайною с

За орієнтовними даними збитки від стихії водному господарству склали близько 100 мільйонів гривень, а приватному сільському господарству – близько 50 мільйонів гривень.

Як Донинець Америку наздоганяв

У Карпатах кажуть: що не сільце — своє слівце. Від себе додамо: і свої мудреці, і справжні авторитети, але і свої комедіанти. Не гірші, ніж у Габрові або у фільмах Костуріци...

Двосторонній білбордовий твір ужгородця вшановує пам’ять рідних

Нещодавно в «новому» районі на вулиці Капушанській ужгородець Михайло Фединишинець оригінально вшанував пам’ять своїх рідних — на великому двосторонньому білбороді.

У Хустському районі жорстоко побили чоловіка

У селі Липча на Хустщині двоє нетверезих чоловіків сильно побили односельця.

В Ужгороді з 1 червня перенесуть автобусну зупинку та встановлять кілька нових дорожніх знаків

Члени комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту на засіданні в середу погодили ряд «транспортних» змін у місті з 1 червня. Так, планують перенесення автобусної зупинки маршруту №26 у напрямку УжНУ із зупинки «Хімфак» на зупинку біля кафе «Маршрут» (вул. Олександра Фединця), облаштування дорожнього знака «Автобусна зупинка» на вулиці М.Заньковецької біля школи №19 та розширення заїзної «кишеньки» на автобусній зупинці на вулиці Шумній біля ФМК.

На Берегівщині вилучили з могили тіло загиблої поліцейської, аби провести ексгумацію

Ми повідомляли, що родичі загиблої в минулому році поліцейської Катерини Карнаухової вимагають повторного розслідування причин смерті їхньої доньки.

Кум Балоги Гелетей пішов із посади керівника Держохорони

Колишній міністр оборони, а нині глава управління Державної охорони Валерій Гелетей написав рапорт на звільнення. Копію рапорта Гелетей виклав на своїй сторінці у Facebook.

Перші протистояння

З початком тижня після інавгурації Володимир Зеленський офіційно став президентом. Під час звернення до народу він пообіцяв звільнити керівників силового блоку, розпустити Верховну Раду, зняти недоторканність із депутатів і провести нові вибори до парламенту виключно за пропорційною системою і з відкритими списками.

На Закарпатті припинено незаконну діяльність трьох підпільних автозаправних станцій

Прокуратура спільно з Фіскальною службою провела обшуки, у ході яких було припинено діяльність незаконних автозаправних станцій у трьох районах області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат