Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7420, 20

В Мукачеві повідомили про шість псевдомінувань

Учора о 13.54 на електронну пошту Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінування об’єктів на території м. Мукачева.

Ужгородські патрульні влаштували погоню за імовірно нетверезим водієм (ПОЛІЦЕЙСЬКЕ ВІДЕО)

9 червня, близько 15:30, патрульні помітили, як водій БМВ перетнув на трасі Київ-Чоп, поблизу с.Холмок, суцільну смугу. Поліцейські прийняли рішення зупинити дане авто, однак водій на вимоги патрульних не реагував.

В Мукачеві чоловік пограбував неповнолітню дівчину

Вчора, 10 червня, близько 23.05 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Духновича у місті Мукачево невідомий чоловік, застосувавши силу, пограбував 17-річну дівчину.

Прокуратура домоглась скасування результатів незаконного тендеру з будівництва каналізації в Мукачев

Господарським судом Закарпатської області задоволено позовну заяву   прокуратури Закарпатської області щодо визнання недійсним рішення тендерного комітету управління міського господарства   виконавчого комітету Мукачівської ради, прийняте за результатами відкритих торгів із закупівлі робіт по об’єкту будівництва системи водопостачання та каналізації на суму 11,5 млн грн. Договір, укладений за результатами такого тендеру, визнано недійсним.

Посадовець Рахівської РДА та директор місцевого комунального підприємства вимагали 1500 дол хабара

Правоохоронці викрили завідувача одного з секторів Рахівської РДА та директора місцевого комунального підприємства, які вимагали 1500 доларів США неправомірної вигоди.

В Ужгороді в мікрорайоні Радванка під час відпочинку на кар’єрі втопився 17-річний юнак

9 червня, ввечері до поліції Ужгорода надійшло повідомлення від жителя міста про те, що під час відпочинку на кар’єрі в мікрорайоні Радванка зник його знайомий, житель села Минай Ужгородського району 2002 р.н.

У Мукачеві під колемаи легковика загинув велосипедист

Травмований велосипедист помер в лікарні, водій легкового автомобіля не постраждав.

На Міжгірщині відбувся традиційний народний фестиваль «Проводи отар на полонину»

У неділю, 9 червня, на Міжгірщині з розмахом відгудів традиційний фестиваль «Проводи отар на полонину».

Переможцями Чемпіонату України з водного поло, що проходив в Ужгороді, стали львів’яни

В Ужгороді завершився Чемпіонат України з водного поло серед юнаків 2007 р.н. який проходив з 5 по 9 червня в Ужгороді на базі басейну   "Аква Ріо-Парк". У фіналі зустрілися команди Львова, Харкова, Києва та Ужгорода. У результаті напружених ігор перше місце отримали гравці СОК «Євроспорт» (м.Львів), 2-е місце посіла збірна Харківської області-1, бронзові призери чемпіонату ГО "ВА ім. О. Баркалова" - СДЮШОР ім. Я. Клочкової, м. Харків. Ужгородська команда ВК «Ужгород» на 5-тій сходинці.

В Ужгороді продовжують міняти добротні кам'яні бордюри на крихкі цементні (ФОТО)

Влада Ужгорода продовжує злочинну практику заміни кам'яних бордюрів на цементні.

У Берегові двоє молодиків пограбували пенсіонера

Слідчі Берегівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом грабежу в районному центрі. Двох неповнолітніх місцевих мешканців, які підозрюються в пограбунку 65-літнього пенсіонера, розшукали. Відібрані речі повернуто потерпілому.

«За визначні заслуги…»

Нещодавно з Німеччини в Україну прилинула радісно-приємна звістка: нашого творчого побратима, члена національної Спілки письменників України, відомого журналіста, який уже відзначений міжнародними літературними преміями ім. Богдана Лепкого та «Кредо Франка», тричі лауреата закарпатської обласної премії ім. Федора Потушняка Андрія Дурунду за визначні заслуги на літературній ниві нагороджено Міжнародною премією ім. Вільгельма Магера.

«Взяла ониє та бух мене оним по оному онако»

Притча про недовареного когута і селянську хитрість.

В ужгородських водоймах купатися заборонено

Необлаштовані території, забруднене дно річки та інших водойм, відсутність облаштованого спуску до води, відсутність кабінок для перевдягання, вбиралень та, і це особливо важливо, відсутність чергових медика та рятувальника — ось ті причини, через які з початком купального сезону в Ужгороді купатися заборонено.

Чому мер Ужгорода вирішив залишити місто і сховатися в парламенті

У Харкові відбувся скандальний з’їзд не менш скандального політичного утворення «Довіряй справам». Цю партію створили мер Харкова Геннадій Кернес та мер Одеси Геннадій Труханов. Як кажуть у народі — в основі партії «погані Гени».

Важкий старт

Поки не відчувається різкого поступу. Протистояння нового президента та Верховної Ради триває. Парламент не підтримав законопроект Зеленського про покарання за незаконне збагачення. У Зеленського кажуть, що нардепи просто бояться, що потраплять під коток, яким каратимуть чиновників за незаконне збагачення.

Закарпатські школярки тріумфували на міжнародному конкурсі з української мови

Чотири закарпатські школярки ввійшли до числа кращих знавців української мови у 2019 році, виборовши три перші та одне друге місця на одному з найпрестижніших змагань зі знання української мови у світі — Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика.

Гора сміттєзвалища в Барвінку за рік виросла на 3 метри

Гора відходів на Ужгородському сміттєзвалищі у Барвінку за рік виросла на 3 метри по всьому периметру у 2 з половиною гектара. А прогнози щодо часу його експлуатації не змінились — намагатимуться дотягнути з переповненим полігоном до кінця року, бо новий розмістити немає де.

Як на Закарпатті протестували проти свавілля поліції

Бидло — воно і в Африці бидло. Двоє п’яних патрульних поліцейських у Переяславі-Хмельницькому вирішили трохи розважитися. Добряче випили алкогольних напоїв і почали з пістолетів стріляти по банках. Сталася трагедія. Одна з куль влучила в голову п’ятирічного хлопчика Миколки, який грався в одному з дворів неподалік.

В Ужгороді змагалися «швидкі»

В обласному центрі Закарпаття вдесяте проходили Всеукраїнські змагання бригад екстреної медичної допомоги за міжнародної участі «Закарпатські медичні ралі-2019».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат