Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7360, 20

В Ужгороді зіткнулися Фольксваген та Форд, водії у лікарні

Слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом автомобільної аварії на вулиці М. Заньковецької в Ужгороді.

14-річна закарпатка обікрала одеситку на 45 тис. грн

Правоохоронці Одеси викрили та затримали 14-річну мешканку Закарпатської області. «Підзаробити» дівчина вирішила на крадіжці особистих речей та гаманця із сумки одеситки.

Ужгородський аеропорт знову може зупинитися

Директор у Міжнародний Аеропорт "Ужгород" Руслан Лііс повідомив, що це може статися, якщо не буде підписано відповідної Міжурядової угоди зі Словацькою республікою.

Поліція розслідує факт утоплення 6-літнього хлопця з Іршавщини в Ужгороді

Вчора, 25 червня, внаслідок утоплення в Ужгороді помер 6-річний мешканець села Довге Іршавського району.

Звільнившись із в’язниці, хустянин знову скоїв серію злочинів і повернувся за грати

Хустським районним судом підтримано позицію Хустської місцевої прокуратури та визнано винним, раніше неодноразово судимого місцевого мешканця у вчиненні повторної крадіжки (ч.2 ст.185 КК України) та призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

Мешканець Тересви забив стільчиком пенсіонера із Тячева

23 червня до поліції надійшло повідомлення про факт смерті 66-річного тячівця. Пенсіонера виявили у дворогосподарстві за місцем його проживання з явними ознаками насильницької смерті.

У Відділі охорони здоров’я Ужгородської міськради виявили порушень та недоліків на 17 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області під час державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Відділом охорони здоров’я Ужгородської міської ради за період 01.01.2017 по 28.02.2019 виявили неефективних управлінських рішень, що призвели до зайвих витрат та порушень чинного законодавства на суму понад 17 млн грн.

На Великоберезнянщині горів готельно-ресторанний комплекс

25 червня о 04:38 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про пожежу в готельно-ресторанному комплексі, що в с. Кострино Великоберезнянського району.

Посадовці ужгородського комунального товариства обманули бюджетні установи на 2 млн грн

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директора і заступника комунального товариства, які зловживаючи службовим становищем, заволоділи близько 2,1 млн грн бюджетних коштів.

Закарпатські рятувальники надавали допомогу двом туристкам, котрим стало зле в Карпатах

22 червня   о 14:20 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що під час проходження туристичного маршруту в районі гори Петрос погіршилося самопочуття киянки 1988 року народження.

Патрульна поліція спростовує інформацію про правопорушення скоєне поліцейськими в Ужгороді

Учора, на сторінці однієї із сумнівних громадських організацій (див. фото у коментарях) з’явилася інформація про те, що нібито патрульні вилучили (!) наркотичні речовини, а людей, у яких їх виявили відпустили.

У Перечині затримали педофіла

22 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Перечині на вулиці Ужанській чоловік домагався дітей, а потім втік.

Конкурс без конкурсу, або чому депутат «патріот» отримає солодку посаду від Богдана Андріїва?

Не знаю коли завершиться і чи завершиться колись в нашій країні, в нашому краї, це явище «порішати». На цей раз порішали посаду директора пологового відділення ужгородської міської лікарні. Вже днями цю посаду обійме депутат від партії «Патріот». Докладніше у нашому розслідуванні.

Ольга Чонко: На часі є введення страхової медицини...

...аби покращити якість лікування пацієнтів і підвищити заробітну плату медпрацівника.

«Совине гніздо»: Вентиляція, системи безпеки та пересувні виставки

Відновити внутрішнє наповнення залів історико-культурного комплексу «Совине гніздо» беруться в Ужгородській міській раді.

На Закарпатті вже зафіксовано брудну боротьбу перед виборами — реєструють двійників

Як ми повідомляли, на майбутніх виборах до Верховної Ради жодна партія не взяла до прохідного списку представника угорської нацменшини. Крім того, влада України та ЦВК проігнорували прохання угорців про перегляд меж округів з метою створення Притисянського округу, де проживають компактно угорці. Це могло би гарантувати проходження хоч одного кандидата від 150 тисячної угорської громади до Верховної Ради. Але поки що ці прохання ігноруються.

Під Одесою нелюд-педофіл жорстоко вбив 11-річну дівчинку

Сергій Ратушняк вимагає повернення публічної страти збоченцям-убивцям.

На вулиці Заньковецької «поплив» новий асфальт

В Ужгороді горе-майстри знову відзначилися: не так давно прокладений на вул Заньковецької асфальт провалився. Пригадується, як із пафосом влада міста розповідала про ремонт вулиці, а мер особисто перед телекамерами топтався по новому асфальту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат