Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7320, 20

Президент Зеленський в Ужгороді представив нового керівника облдержадміністрації

Сьогодні,   6 липня, Президент України Володимир Зеленський перебував з робочою поїздкою у Закарпатській області. Він ознайомився з роботою міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ужгород», ходом його реконструкції, а також перспективами збільшення пропускної спроможності та термінами завершення робіт.

На Ужгородщині п`яний адвокат збив насмерть 11-річну дівчину

Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції встановлюють обставини смертельної автопригоди у с. Мала Добронь. В результаті аварії загинула неповнолітня дівчина. Водія затримали в порядку статті 208 КПК України.

На берегах Ужа продовжує буяти борщівник

Цей гігант, здається, ніяк не зменшує свої колонії, хоча з року в рік біологи та медики продовжують волати про небезпечність борщівника. Борщівник Сосновського стихійно розростається на прибережних зонах Ужгорода. Рослина може сягати 5-ти метрів. Її насіння розноситься вітром і може прорости в ґрунті навіть через 10 років.

Старі казнокради тримаються за корито

Реєстрація кандидатів у мажоритарних округах на Закарпатті вже закінчилася. Старі казнокради, які зараз сидять у Раді, знову пішли штурмувати Раду. Накрадені гроші масово пускають на свою рекламу, заливаючи у вуха виборців такі приємні лозунги про порядність та гідність. І обіцяють, обіцяють, обіцяють.

Оберіть почесного громадянина міста

Ужгородців просять подавати кандидатури на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ужгорода» та «Почесної відзнаки Ужгородської міськради»

Минулої суботи до Ужгорода привезли унікальні машини з Чехії, Словаччини та Польщі

80 автомобілів у рамках «Земплінського ралі автоветеранів» уперше перетнули українсько-словацький кордон і проїхали набережною Незалежності на площу Театральну, де вишикувалися на огляд ужгородців та поціновувачів ретро-автомобілів.

У Мукачеві у власній квартирі знайшли мертвою побиту жінку

У середу після обіду поліцейські отримали повідомлення від чоловіка, що в його квартирі в одному з будинків мікрорайону «Чєрьомушки» в Мукачеві він виявив мертвою свою співмешканку.

У Києві поліцейські затримали закарпатця, який нападав   на жінок та грабував їх

Ще навесні цього року поліцейські отримали повідомлення про те, що невідомий чоловік напав на вагітну жінку і пограбував її. Тоді патрульні отримали опис чоловіка і розшукували його.

Чому закарпатські українці голосують за представників партії угорської нацменшини

Під час минулих місцевих виборів 2015 року на Закарпатті був помічений нестандартний феномен — українці голосували за представників політичної сили, яка представляє угорську національну меншину.

Поліція Хуста з‘ясовує обставини смертельної автопригоди, в якій загинув пішохід

На відрізку дороги Хуст-Бороняво сталася дорожньо-траспортна пригода. Водій автомобіля «Audi A4» здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий загинув на місці аварії. За даним фактом в поліції розпочали кримінальне провадження.

В Ужгороді вже традиційно бунтують студенти-медики

Щоразу перед складанням іспитів студенти медфаку УжНУ виходять на страйки.

Поблизу Хуста загинув велоосипедист

Водій, 52-річний мешканець села Кибляри Ужгородського району, рухаючись на своєму авто «Ford Transit», скоїв наїзд на велосипедиста – 34-річного жителя села Королево Виноградівського району.

На Мукачівщині на пожежі загинула жінка

Учора в селі Страбичово сталася пожежа в одному з приватних будинків по вулиці Гагаріна.

Сьогодні вночі у Виноградові горіли два легкові автомобілі

Сьогодні, 5 липня, о 01:10 до Служби порятунку Закарпаття повідомили, що в м. Виноградів на території приватного дворогосподарства на вул. Мате Залки, загорілося два транспортні засоби.

На Виноградівщині сільський голова незаконно виділив землю своїй дружині та сину

У 2015 році сесією однієї з сільських рад у Виноградівському районі, за головування сільського голови, було прийняте рішення про надання у власність його дружині та сину спірних земельних ділянок, які в ході розгляду районним судом даної цивільної справи були ними відчужені.

У Воловці на День молоді чоловіку проломили череп

24-річного чоловіка жорстоко побили четверо хуліганів за те, що він заступився за дівчину.

Закарпатські митники викрили рекордну партію контрабандного бурштину

Учора було затримано українця із 24-ма кілограмами бурштину, а сьогодні поляка з 43-ма кілограмами.

В Ужгороді чоловік пограбував пенсіонерку

Правоохоронці Ужгорода, спільно з патрульними поліцейськими, встановили особу чоловіка, що пограбував пенсіонерку, та розшукали його. За фактом пограбунку відкрито кримінальне провадження.

Втеча водія від патрульних закінчилася автопригодою (поліцейське відео)

29 червня, близько 20-ої години вечора, патрульні здійснювали контроль швидкісного режиму на трасі Київ-Чоп, у селі Барвінок. Під час роботи з приладом TruCam, інспектори зафіксували перевищення швидкості автомобіля Volkswagen (80 км/год).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат