Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7240, 20

Колектив пологового будинку поставив меру ультиматум

Скандал навколо пологового будинку в обласному центрі Закарпаття продовжує набирати обертів, медичний колектив готується до страйку.

Вбивця 18-річного юнака отримав 9 років тюрми

У Мукачівському міськрайонному суді ухвалено вирок вбивці.

У Карпатському біосферному заповіднику зупинено незаконну рубку дерев

Викрито та припинено незаконну діяльність з протиправної порубки та розкрадання деревини у Карпатському біосферному заповіднику.

На Воловеччині на трасі Київ-Чоп сталася ДТП в якій загинув водій

Учора вдень неподалік села Абранка трапилося зіткнення між автомобілем «Opel» під керуванням 44-річного мешканця Коломиї та вантажівкою.

Тайники з прихованими товарами ширвжитку виявили у рейсовому автобусі Пряшів - Мукачево

У минулі вихідні військовослужбовці Чопського загону стали на заваді незаконному ввезенню товарів народного вжитку на територію Україну.

На Перечинщині чоловіка вдарив ножем чоловіка своєї сестри через борги

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці Перечинського відділення поліції розпочали слідство. Підозрюваного у пораненні жителя Порошкова, затримано у порядку статті 208 КПК України.

Нові сорти ківі від Генріха Стратона. Розмова про ківі, шашлик та «ківіскі»

Коли чуєш ім’я Генріха Стратона — уявляєш ківі, а коли чуєш «ківі» — уявляєш Генріха Стратона. Така закономірність склалася в ужгородців та і в багатьох закарпатців за останні 20 років. Так-так, саме стільки часу Генріх, біолог за освітою, займається виведенням і вже багато років розведенням морозостійкого сорту ківі «Карпат Стратона». Але днями, під час випадкової зустрічі селекціонер розповів про два нові сорти, які йому вдалося вивести!

Повідомлено про підозру п’яти членам ДВК одномандатного виборчого округу № 69

Повідомлено про підозру п’яти членам дільничної виборчої комісії у с. Суха, Іршавського району, які незаконно видали бюлетені для голосування за осіб, які фактично, на час проведення голосування, перебували за кордоном.

Двом громадянам Угорщини, що займалися переправлянням нелегалів, обрано запобіжний захід

Провідників, разом з 8-ми громадянами Афганістану, затримали 27 червня, неподалік державного кордону України (на території с. Косонь, Берегівського району) співробітники Мукачівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

Інформація про напад із ножовим пораненням на юнака в Ужгороді не відповідає дійсності

Розповсюджена у ЗМІ інформація про напад компанії невідомих на юнака в Ужгороді й поранення останнього ножем у серце не відповідає дійсності.

Громадянин Сербії намагався провести велику партію сигарет

1 серпня на митному посту «Неветленфолу» працівники Закарпатської митниці ДФС припинили незаконне вивезення тютюнових виробів.

До 10 років позбавлення волі засуджено рахівчанина, який вбив колишню дружину

Доведено вину 32-річного чоловіка в умисному вбивстві своєї колишньої дружини.

У Хусті СБУ затримала пенсіонера, який збував вогнепальну зброю та боєприпаси

Мешканець Хуста незаконно зберігав у власному помешканні стрілецьку зброю для продажу. Зловмисник, за оперативною інформацією, підшукував клієнтів, зокрема, серед представників кримінальних кіл.

На Закарпатті прикордонники з переслідуванням та пострілами затримали контрабандистів з понад 100 ящ

Незаконне переміщення до Угорщини понад 50 тисяч пачок тютюнових виробів припинили учора ввечері прикордонники мобільної застави Мукачівського загону.

На Закарпатті затримали контрабандиста під час спроби підкупу прикордонника

У Чопі викрито злочинну діяльність жителя одного з сіл Ужгородського району Закарпатської області, розташованого поблизу кордону з Угорщиною.

В Ужгороді неповнолітні скоїв ДТП в якому сильно постраждала 3-річна дівчина

Вчора ввечері 16-річний хлопець, який сів за кермо автомобіля «Chrysler Voyager», здійснив наїзд на трирічну дівчинку, яка гуляла з мамою надворі.

Чоловік пішов по ягоди і помер

В районі гори Менчул на Хустщині загинув чоловік.

На Міжгірщині вантажівка впала в річку - загинув водій

Сьогодні вночі у селі Лопушне вантажний автомобіль ГА3-51 зірвався з лісової дороги і впав у річку. Водій помер на місці.

На Великоберезнянщині відгомонів «Праліс-фест 2019» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У неділю, 28 липня, на території   Ужанського національного природного парку в селі Стужиця на Великоберезнянщині втретє відбувся міжнародний етноекофестиваль «Праліс-фест».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат