Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7220, 20

На Ужгородщині прикордонники затримали групу заблукалих чеських туристів

Туристи випадково перейшли словацько-український кордон.

На Хустщині браконьєр випадково застрелив іншого браконьєра

Учора до поліції надійшло повідомлення від 58-річного мешканця села Ракош Хустського району. Чоловік повідомив, що під час полювання з власної необережності він поцілив з рушниці у свого товариша, 39-річного односельця. Останній від отриманих травм помер на місці.

Панчакарма, або Де і як краще очистити організм від токсинів та шкідливих шлаків

Людство повертається до витоків у профілактиці та лікуванні. Здавалося б, медицина зробила величезні кроки у своєму розвитку. Однак у всьому світі наразі є надпопулярними аюрведичні методи профілактики та лікування.

У Берегові жінка ледь не вбила співмешканця

За фактом замаху на вбивство мешканця села Вари, слідчі Берегівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Жінку затримали у порядку статті 208 КПК України.

В Ужгороді найстарішим деревам по 400 років

Найстарішим деревам Ужгорода 400 років. А у дендропарку Лаудона збереглося 7 сторічних насаджень.

В Офісі Президента похвалилися митними надходженнями після жорсткої розмови з митниками

У доволі дивному совковому стилі Офіс Президента поширив інформацію про ріст митних надходжень у Закарпатті. При цьому в Офісі повідомили, що цей ріст стався після того, як президент Зеленський відвідав Закарпаття і мав жорстку розмову з митним керівництвом.

Колишнього голову Перечинської РДА Олефіра відпустили на волю - Прокуратура протестує

Прокуратура Закарпатської області вимагає взяти під варту колишнього керівника Перечинської РДА, який визнаний винним у вчиненні смертельної ДТП та засуджений до 7 років позбавлення волі, але наразі звільнений з-під варти до набрання вироком законної сили.

В Ужгороді розбійник напав на барменку

Ужгородською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 40-річного чоловіка, який з ножем напав на бармена.

Прокуратура виявила порушення прав ув’язнених на медичне обслуговування у Закарпатській УВП №9


За результатами проведеної у липні поточного року прокуратурою Закарпатської області перевірки у Закарпатській міській медичній частині № 9 філії ДУ «Центр охорони здоров’я» Державної кримінально-виконавчої служби України встановлено ряд порушень вимог законодавства про охорону здоров’я.

Оголошено підозру вихователю та медсестрі дитячого притулку в Батьові

Повідомлено про підозру у неналежному виконанні обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей вихователю та медичній сестрі дитячого притулку у смт. Батьово.

Засуджено чоловіка, який через ревнощі, вбив дружину та спровокував вибух газу у будинку

Доведено у суді вину 26-річного мешканця с. Рокосово, Хустського району в умисному вбивстві співмешканки.

На Виноградівщині у ставку втопився чоловік

Це сталося учора в селі Велика Копаня.

На Тячівщині лісівники незаконно зрубали дерев на 1,2 млн. грн

На Тячівщині прокуратура зареєструвала провадження стосовно службових осіб Мокрянського лісомисливського господарства, які допустили незаконну порубку деревини у лісгоспі на понад 1,2 млн грн.

Закарпатський Комінвестбанк у десятці збиткових банків України

Зі статистики НБУ випливає, що за підсумками першого півріччя десять банків зафіксували збитки: Укрсоцбанк (-473,2 млн грн), Сбербанк (-297,7 млн грн), Кредит Дніпро (-35,8 млн грн), Місто Банк (-22 млн грн), Правекс банк (-20,2 млн грн), Комінвестбанк (-19,6 млн грн), Скай Банк (-18 млн грн), Альпарі Банк (-11,3 млн грн), Юнекс Банк (-4,7 млн грн), Український капітал (-3,9 млн грн).

У Мукачеві горіла піцерія Флоренція по вулиці Першотравневій

Загоряння сталося о 3-й ночі. Про це повідомили жителі багатоповерхового будинку, в якому знаходиться заклад.

У Берегові горить школа

О 21:13 12 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання в двоповерховій будівлі, що не експлуатується, за адресою: м. Берегово, вул. Суворова.

На Тячівщині 12-річний водій квадроцикла скоїв ДТП, в якій постраждали ще троє дітей

Вчора, 11 серпня, на лінію «102» надійшло повідомлення про госпіталізацію до Тячівської лікарні восьми осіб, троє з яких – діти.

Коли звичайне хобі стає сенсом життя

Розповідь культуролога Володимира Мишанича про закарпатського коренепластика Олександра Цанька.

Поліція Мукачівщини підозрює матір у вбивстві сина

Слідчі Мукачівського районного відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом убивства молодого чоловіка в селі Кузьмино Мукачівського району. У скоєнні даного злочину правоохоронці підозрюють маму вбитого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат