Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 7120, 20

Наступними вихідними відбудеться обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь — 2019»

За ініціативи Закарпатської обласної державної адміністрації та Ужгородської міської ради 11—13 жовтня 2019 року в Ужгороді відбудеться обласний сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь — 2019».

Чому глава Нацполіції України Князєв подав у відставку

Якщо пригадати, то Сергія Князєва було призначено керувати поліцією Закарпаття ще в липні 2015 року. Тоді він дійсно проявив себе дуже рішучим поліцейським. Преса писала, що Князєв оперативник і швидко подолає спротив корупціонерів та контрабандистів на Закарпатті.

У Берегові поліція викрила організовану злочинну групу, що займалася незаконним гральним бізнесом

У Берегові шестеро закарпатців організували мережу гральних закладів. Правоохоронці встановили особи учасників групи, провели обшуки за місцем їхньої діяльності та вилучили 46 гральних автоматів.

В Хусті виявлено протитанкову міну та артилерійський снаряд

Учора у Хусті по вулиці Небесної Сотні було виявлено протитанкову міну та снаряд часів ДСВ.

Блокувальники облради в Ужгороді вплинули на рішення депутатів

Такого ажіотажу навколо сесій облради вже давно не було. Останнім часом це були формальні сесії з абсолютним "одобрямсом". Але цього разу сесія розглядає два важливі питання. Вони однозначно спровоковані однією політичною силою, яка має стосунок до Ужгорода. Це люди від "Відродження" на чолі з Андрієм Андріївим.

На Закарпатті затримано організатора та виконавця замаху на вбивство офіцера поліції

У липні цього року начальник Управління захисту економіки (УЗЕ) у Закарпатській області став мішенню для кілера. Лише дивом полковнику поліції вдалося врятувати своє життя. Завдяки принциповій позиції ГПУ – процесуального керівника - Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, попри опір і саботаж правоохоронних органів Закарпаття, встановив усіх причетних до замаху на ліквідацію офіцера поліції. Спільними діями ДВБ, бійців КОРДу та поліції особливого призначення, оперативників ДЗЕ, слідчих ГСУ затримано головних фігурантів злочину.

В області проходить масштабна спецоперація силовиків

Повідомляється про спецоперацію проти контрабандистів. Є перші затримані.

Закарпатські митники передали до київського музею історичні й художні цінності

25 вересня Закарпатська митниця ДФС передала до Національного музею історії України передано виготовлену на території Західної Європи на рубежі 18-19 ст. декоративну тарілку «Битва Геракла з амазонками».

Прокуратура оскаржує рішення судді, який випустив під заставу наркозлочинців

Прокуратура Закарпатської області оскаржила обрані слідчими суддями Ужгородського міськрайонного суду запобіжні заходи дев’ятьом   закарпатцям, які підозрюються у збуті наркотичних і психотропних речовин на території Ужгородщини, Мукачівщини та Тячівщини.

Прокуратура повідомила про підозру поліцейським, які катували двох ужгородців у міськвідділу

Процесуальним прокурором прокуратури Закарпатської області повідомлено двом працівникам Ужгородського міськвідділу поліції про підозру в умисному перевищенні службових повноважень, що супроводжувалося насильством, а також застосуванням спеціальних засобів та болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого діями (ч. 2 ст. 365 КК України).

На Перечинщині та Іршавщині сталися пограбування

23 вересня, до поліцейських надійшло повідомлення про розбій у будинку 72-річної мешканки села Тур’я Ремета.

У Виноградові водій втратив свідомість під час руху і вдарився у стовп

У Виноградові водій автомобіля «Audi» під час руху втратив свідомість, виїхав на зустрічну смугу руху та вдарився у електроопору. Від отриманих травм чоловік помер. У справі триває розслідування.

Директор школи в Ужгороді підозрюється у привласненні 300 тис грн, виділених на закупівлю парт

Повідомлено про підозру приватному підприємцю та в.о. директора однієї із шкіл Ужгорода у привласненні понад 300 тис грн бюджетних коштів, які були виділені для закупівлі парт у ЗОШ м. Ужгорода та підробці документів. Підприємець, також підозрюється у легалізації (відмиванні) цих коштів.

У Середньому під час свята народного мистецтва чоловік та жінка двох поліцейських

У смт Середнє Ужгородського району група осіб напала на правоохоронців під час виконання ними їх службових обов’язків.

У Виноградові нетверезий водій скоїв смертельне ДТП, а на Берегівщині пенсіонер насмерть збив пенсіо

За минулі два дні в області сталися дві смертельні ДТП. Одна з них за участі п'яного водія.

Відновити правду про взаємодію партійно-радянського керівництва краю з репресивними органами

Друга світова війна, а з нею вступ радянських військ на Закарпаття, які наприкінці жовтня 1944 року повністю звільнили край від німецько-гортіївських окупантів, приніс його мешканцям чимало позитивних емоцій.

Майже два десятки послуг Ужгородського ЦНАПу можна   отримати онлайн

Через ряд послуг ужгородцям немає необхідності відвідувати ЦНАП, питання можна вирішити дистанційно. Через сайт міськради заявнику потрібно зайти на портал ЦНАП, обрати необхідну послугу і замовити її.

НАЗК виявило порушення в декларації мера Ужгорода

Ознаки декларування недостовірної інформації виявило Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами повних перевірок декларацій міського голови Ужгорода Богдана Андріїва і голови Рахівської районної ради Василя Дана. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

Центральний Ощадбанк у Закарпатті: Незрозумілі «ігри» керівництва

Останнім часом довкола центрального ощадбанку, що на Корзо, почали ширитися різні чутки, аж до закриття установи. На адресу редакції днями надійшов лист від працівників банку — 20 чоловік одного з відділів установи перебувають у «підвішеному» стані і не знають, чого чекати від завтрашнього дня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат