Закарпаття відвідав заступник міністра у справах ветеранів Фархад Фархадов

16.05.2024 12:44 ПОДІЇ

 

Сьогодні провели важливу зустріч із заступником міністра у справах ветеранів Фархадом Фархадовим, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Розповів про нашу діяльність в напрямку підтримки ветеранів: створення відповідних просторів, виділення коштів з обласного бюджету, інформаційне забезпечення тощо.

Зокрема, зосередили увагу на комунальному закладі «Ветеранський простір ВДОМА», який забезпечує всебічний соціальний захист учасників бойових дій і їхніх родин та функціонує як на обласному рівні, так і на місцях.

Пан Фархад повідомив, що в Міністерстві зараз розробляють стандарти таких осередків та формують нову ветеранську політику, тому ознайомитися з роботою просторів у громадах і почути думку регіонів – надважливо.

Окремо заступник міністра зауважив, що важливу роль у цій політиці відіграє інформування, тож розглядають варіант створення єдиного каналу, де наші ветерани зможуть отримати всі необхідні дані про доступні можливості й послуги. За його словами, потрібно, щоб військові бачили, що, повертаючись з поля бою, вони не залишаються самі. Ми ж своєю чергою повідомили, що в області успішно працює портал «Допомога Закарпаття», де є чимало інформації та послуг для ветеранів, тому й надалі будемо наповнювати його й систематизувати все для зручності захисників.

Підтримка військових, зокрема тих, хто повернувся з фронту з пораненнями, – надважливе завдання для нашої команди. Тому такі зустрічі тільки сприятимуть посиленню і покращенню роботи в цьому напрямку. Будемо співпрацювати та разом створювати всі необхідні умови для ветеранів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат