В Ужгороді чиновник збив велосипедиста і втік

24.05.2024 21:10 ПОДІЇ

Водій їхав на вулиці Митній збив велосипедиста, який виїхав із Закарпатської і кинувся навтьоки на на білому Toyota Rav4   АО4797СА, - повідомляє Віталій Глагола. - ДТП трапилось сьогодні, 24 травня близько 18:00.

"Авто зареєстроване на Демʼянчука Івана Васильовича, 26/12/1981. Саме цей чоловік фігурує у ЗМІ, як «Керівник офісу реформ на Закарпатті» у 2018 році. Яку посаду він займає на цей час - встановити поки не вдалось.

Якщо ви побачите чоловіка з фото чи цей автомобіль - телефонуйте 102. І поширте цю публікацію в чатах та серед знайомих, аби чоловік не заховався та зміг уникнути покарання".
_________________________________________________

27 травня, у коментарі ZAXID.NET речник Патрульної поліції Закарпатської області Ернест Завадський розповів, що водія, який збив велосипедиста, розшукали і склали на нього протоколи за статтями 124 та 122-4 КУпАП. Внаслідок ДТП велосипедист не постраждав.

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна, водієві загрожує 850 грн штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. За залишення місця ДТП – 3400 грн штрафу або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

Коментарі :


24.05.2024 18:47 АБВ

а велосипедист їхав правильно?
а ціла купа інших водіїв не мала зупинитись і допомогти пораненому?
здичавіли всі(


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат