Суддя закарпатсьуого суду, яка нещодавно звільнила бандита з-під варти, ворог України?

06.06.2024 18:23 ПОДІЇ

"Суддя Ужгородського міськрайонного суду, яка випустила під заставу кримінальника Євгена Дребітка, здійснює вибіркове правосуддя? - повідомляє Віталій Глагола (https://t.me/VGlagola/11832).

- Уродженка Донбасу, Ірина Шепетко, відмовляється судити земляків, які проходять по справам пов‘язаними із сепаратизмом, зате із радістю судить добровольців-патріотів, які захищають Україну на передовій.

На одному із засідань вона заявила адвокату Роману Бухтоярову, за його словами, заявила наступне: "За те, що ти захищаєш добровольців, бандитів з Правого сектору, які вбивають на моїй рідній Донеччині та Луганщини наших братів-росіян, через яких я не можу повернутися на батьківщину я всім твоїм підзахисним буду давати максимальне покарання. Я зроблю все, щоб тебе позбавили свідоцтва адвоката".

Про яку суддівську етику може йти мова? Хіба така людина може вирішувати долі наших громадян? Тому мені не дуже дивно, що ця пані відпускає кримінальних авторитетів під смішні застави".

Раніше Віталій Глагола повідомив (https://t.me/VGlagola/11811), що Суддя ужгородського міськрайонного суду Ірина Шепетко звільнила під заставу колишнього кримінального авторитета і «смотрящого за Закарпаттям» Євгена «Білого» Дребітко.

"Третій рік в країни йде війна, але ужгородські судді в своєму світі живуть - продають справи і відпускають злочинців на волю.

Стало відомо, що сьогодні суддя Ужгородського міськрайонного суду Ірина Шепетко, призначила Дребітку Євгену на прізвисько «Білий» заставу у 980 тисяч гривень (всього близько $23 000) і таким чином дала змогу вийти на свободу мукачівцю. Не треба вам пояснювати, що таке для кримінальника $23к, правда?)

На мою думку, рішення судді є аморальним та має в собі явні корупційні ознаки. Бо звинувачення у справі занадто серйозні і відпускати таких бандитів на волю = автоматично підняти рівень злочинності на Закарпатті.

На скільки мені відомо, прямо зараз правоохоронці подали апеляцію на це рішення, щоб Дребітко не вийшов на свободу та перебував за ґратами.

Хто зустріне суддю на вулиці, будь ласка, «подякуйте» їй. Адже наступний його злочин (а їх було вже багацько) - буде на її совісті".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат