Другий Ярмарок вакансій засвідчив високий попит на робітників технічних спеціальностей

12.06.2024 16:11 ПОДІЇ

 

Нещодавно на Закарпатті відбувся вже другий Ярмарок вакансій, тож можемо зробити певні висновки щодо запитів від підприємців, які шукають спеціалістів на роботу, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

- Загалом цього року відчувається значне зростання інтересу від бізнесу до проведення таких заходів. Порівняно з минулим роком, кількість вакансій значно збільшилась, а рівень оплати праці суттєво підвищився.

Зокрема, високі заробітні плати пропонують для технічних спеціальностей: токар-розточувальник може отримувати 90 тисяч гривень, токар, фрезерувальник та шліфувальник – по 80 тисяч гривень, слюсар – 70 тисяч гривень, електрогазозварник – 60 тисяч гривень.

Такий рівень оплати праці для представників цих професій зумовлений їхньою важливістю для промислового сектора, де кваліфіковані технічні фахівці забезпечують безперебійне функціонування виробничих процесів та високу якість продукції.

Окрім того, на ярмарку були також представлені вакансії для економістів, інженерів, бухгалтерів, менеджерів, ІТ-фахівців та водіїв вантажівок. Та найбільше пропозицій надійшло від підприємств переробної сфери (27%), торгівлі (19%), охорони здоров’я (11%) та транспорту (7%).

Другий Ярмарок вакансій на Закарпатті продемонстрував, що бізнес активно шукає кваліфікованих працівників, і такі заходи є ефективним інструментом для задоволення їхнього запиту. Для тих, хто шукає роботу, захід надав унікальну можливість знайти перспективні вакансії, ознайомитися з умовами праці та заробітними платами, а також отримати корисні поради щодо працевлаштування та кар'єрного зростання.

Ми впевнені, що такі події сприятимуть подальшому зростанню економіки нашого регіону та наданню нових можливостей для його мешканців.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат