Закарпатська ОВА реалізує спільний проєкт з оздоровлення ветеранів у Туреччині

06.07.2024 17:32 ПОДІЇ

 

Реабілітація та відновлення небом – ще один пілотний проєкт підтримки ветеранів, який Закарпатська ОВА реалізувала спільно з патронатною службою «Азову» й організацією «Wings4heroes», котру представляє наш партнер Любим Коган у Туреччині, - повідомляє Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

- Це безпрецедентна ініціатива, що спрямована на ментальне та фізичне оздоровлення наших героїв, які через поранення не можуть брати участь у бойових діях, однак не втратили бажання бути активними та прагнуть повернутися до нормального життя.

Завдяки проєкту людини, яка займається організацією парапланеризму на турецькому узбережжі, та за особистої підтримки керівниці патронатної служби «Азову» Олени Толкачової в межах проєкту ми відправили за кордон ветерана 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ – Валентина, який був важко поранений у бою та втратив ногу.

За час перебування в Туреччині наш герой мав можливість підійматися в повітря разом з інструктором, отримати справжнє задоволення від польотів та відпочинку на узбережжі. Спілкування з тамтешніми українцями, які підтримують побратимів, надихає на нові звершення і дає сили рухатися вперед.

Дякуємо Любиму Когану та організації «Wings4heroes» за реалізацію цього проєкту.

Підтримка захисників – наш безумовний пріоритет. Тож для нас велика честь досягти цього результату.

Дякуємо за службу!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат