Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6700, 20

У Міжгір’ї рятувальники ліквідували пожежу в автомайстерні

25 лютого сталася пожежа в автомайстерні на вул. Венеліна в смт Міжгір’я. Відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку об 11:16.

На Берегівщині у пожежі загинув власник будинку

24 лютого у селі Боржава сталася пожежа в одному з обійсть по вул. Залізничній. Під час ліквідації загоряння було виявлене тіло власника будинку. Причиною пожежі могло стати користування саморобним обігрівачем.

Голова ДПСУ проконтролював на Закарпатті пункти пропуску через коронавірус

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко перебуває на Закарпатті. Він особисто взяв під контроль організацію заходів у пунктах пропуску, що направлені на посилення контролю з недопущення поширення коронавірусу.

У Закарпатській ОДА вирішуватимуть, як запобігти завезенню коронавірусу заробітчанами з Італії

Участь у засіданні комісії візьмуть медики, митники та прикордонники.

В Ужгороді прокуратура погодила підозру кіровоградцю, якого затримали при спробі продати закарпаток

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 23-річному мешканцю м. Світловодськ, Кіровоградської області у торгівлі людьми (ч.1, 2 ст.149 КК України).

Вдома — краще

Як проект «Б’ютифул Карпати» показує антидепресивне Закарпаття.

Як Закарпаття долучиться до Днів України в Кошице

Від 23 березня до 3 квітня в Кошице пройдуть чергові Дні України. Один із організаторів Днів України, голова громадської організації «Феман», радник мера Кошице з міжнародних питань Едуард Бураш розповів про особливості цьогорічного заходу.

Суд залишив екс-голову Перечинської РДА Віктора Олефіра під вартою

17 лютого в Ужгородському міськрайонному суді відбувся судовий розгляд кримінального провадження щодо рішення стосовно запобіжного заходу для екс-керівника Перечинщини Віктора Олефіра, котрий на смерть збив двох жінок.

Понад 9 тисяч гривень сплатили до бюджету міста власники   сіті-лайтів у центрі Ужгорода

9 тисяч 504 гривні сплатили до бюджету міста у минулому році власники дев’яти сіті-лайтів на вулиці Волошина в Ужгороді. Про це повідомив спеціаліст департаменту міського господарства Андрій Данканич: «Виконавчий комітет, як робочий орган із питань реклами, прийняв рішення не продовжувати дозволи на розміщення об’єктів зовнішньої реклами. Ми це рішення відстоюватимемо і це позиція і виконавчого комітету, і керівництва Ужгородської міської ради. Справді наявні певні правові проблеми, через які ми не можемо продовжити термін даного дозволу. Тому ми це все вказуємо на засіданні. Нами підготовлені обґрунтовані заперечення. І з цих підстав ми будемо заперечувати і відстоювати свою позицію».

Прокуратура розслідує ймовірні розтрати бюджетних коштів   під час ремонту Петефі

Ужгородці не вперше скаржаться на неякісний, проте дорогий ремонт центральної площі. Питання щодо співвідношення ціни та якості виникли після того, як у пішохідній зоні утворилося провалля.

В Ужгороді на річницю Майдану екс-регіонали вшанували загиблих бійців "Беркута"

Партія Медведчука провела акцію з покладання квітів до пам'ятника загиблим міліціонерам і вшанувала таким чином пам'ять загиблих під час Революції Гідності "беркутівців".

Депутат Поляк із Закарпаття зашкварився на кнопкодавстві

Це перший зафіксований подібний випадок у Верховній Раді, який стався після набрання чинності законом про криміналізацію неособистого голосування.

На Тячівщині дорожники вкрали 300 тис грн

Директор приватного підприємства, яке здійснювало ремонт місцевих доріг Тячівщини, вносив до документів інформацію про повне виконання усіх робіт згідно договорів, хоча насправді, певні роботи виконувались не в повному обсязі. Надалі ці акти затверджував підприємець, який здійснював технічний нагляд за об’єктами будівництва.

Інформація преси про отримання митником на посту «Тиса» неправомірної вигоди, буде перевірена в рамк

Прокуратурою Закарпатської області зареєстровані кримінальні провадження за повідомленням преси про надання працівнику митного посту «Тиса», що на Закарпатті та отримання останнім 200 Євро неправомірної вигоди.

Вихідні завершили переможно

15—16 лютого в залі № 3 СК «Юність» у двох матчах вищої ліги України зустрічалися сусіди по таблиці й конкуренти за потрапляння до плей-оф БК «Ужгород-УЖНУ-ЗОДЮСШ» та «ПНЕУ Кристал-2» (Чортків), тому одна звитяга була варта двох. Ужгородці також прагнули реаваншуватися за жовтневі виїзні поразки від цієї команди з Тернопільщини (75:94 та 59:91).

На Іршавщині у ДТП загинув 29-річний мешканець Заріччя

18 лютого, о 21:29 год., поліцейські отримали повідомлення про автомобільну аварію в селі Сільце Іршавського району.

На Міжгіршині затримали пенсіонерку за фактом замаху на вбивство свого чоловіка

18 лютого близько 21:00 до поліції надійшло   повідомлення від чергового лікаря «швидкої» про те, що до реанімаційного відділення лікарні із ножовим пораненням госпіталізували 62-річного жителя смт Міжгір’я.

Кабмін виділив на ремонт закарпатських доріг 1 млрд 342 млн грн

Таку суму виділено на ремонт доріг державного значення у 2020 році.

Неповнолітню в Ужгороді згвалтував нацгвардієць?

14 лютого в Ужгороді було згвалтовану 17-річну студентку. Злочинцем виявився 26-річний уродженець міста Золочів. За інформацією поліції, останнім часом чоловік проживав в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат