Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6660, 20

Дипломат Нової Гвінеї попався на контрабанді сигарет

9 березня у пункті пропуску «Тиса» Чопського загону прикордонники завадили переміщенню через кордон партії тютюнових виробів.

У Виноградові зіткнулися два Фольксвагена - загинув місцевий житель

8 березня у Виноградові, по вулиці Ардовецькій, сталася ДТП за участі автомобілів марки «Volkswagen Passat» та «Volkswagen Transporter T4».

Ігри в «нові обличчя» закінчилися

В Україні новий політичний рекорд. Уряд молодих «реформаторів» пропрацював усього 6 місяців. Олексій Гончарук мав непогану команду людей з чудовою освітою, але він таки не врахував, що доведеться йти проти системи і працювати під постійним наглядом олігархів. І коли міністри заходили на територію інтересів деяких кланів, то виник елементарний супротив тих, хто тримає Україну в кишені.

Знайшли цапа відбувайла

Рейтинг Зеленського різко падає. Навіть стійкі його прихильники зрозуміли, що час йде, а позитивних змін не сталося. Стало гірше. В оточенні президента вирішили терміново знайти крайнього в цій ситуації і легко знайшли — уряд Гончарука.

Єдиний закарпатський банк так і не вийшов із категорії збиткових

Нацбанк підбив підсумки за 2019 рік. Найприбутковішим банком за минулий рік став Приватбанк, прибутки якого склали 32,609 млрд. грн. Найзбитковішим банком став Правексбанк, збитки якого склали 121,502 млн. грн. П’ятірка найприбутковіших банків виглядає так:

Бураш: Закарпаття може представити свій туристичний потенціал на Днях України в Кошице

Організатор Днів України в Кошице, голова організації Feman Едуард Бураш розповів про можливість презентації туристичного потенціалу Закарпаття.

В Мукачеві у ДТП загинула 59-річна жінка

Вчора, 6 березня, о 20:15 год. поліцейські Мукачева отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Пряшівській.

Незаконне загородження зеленої зони на вулиці Дайбозькій демонтували

Ще 21 серпня 2019 році син «регіонала» Василя Ковача (відомого в народі як Вася-кіловольт) Сергій Ковач придбав історичний будинок на вул. Дайбозька, 4 (Сергій Ковач разом із членами родини міського голови Ужгорода Богдана Андріїва є співзасновником ТОВ «Євроімекс»). За «дивним збігом обставин» 20 жовтня минулого року на цій зеленій зоні згоріло велике хвойне дерево.

За влаштування на роботу посадовець ДСНС вимагав 3000 дол хабара

Затримано начальника аварійно-рятувального загону УДСНС в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди.

В Ужгороді госпіталізували жінку з підозрою на коронавірус

Жінку із симптомами, що підлягають перевірці через загрозу коронавірусу, госпіталізували сьогодні вранці в Ужгороді. Інформацію підтвердила директорка департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров.

На Хустщині поїзд зіткнувся з автомобілем на залізничному переїзді

У селі Бороняво Хустського району водій автомобіля «Mercedes Benz» виїхав на залізничну колію та зіткнувся з шлагбаумом. Внаслідок автомобільної аварії травмовано п’ятеро осіб. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Суд в Мукачеві виправдав Копчу, якого обвинувачували у вбивстві вчителя

Мукачівський міськрайонний суд виніс скандальне рішення щодо справи у вбивстві вчителя у Великому Березному наприкінці 2011-го року.

До Румунії намагалися перемістити партію захисних масок

Незаконному переміщенню через кордон медичних масок запобігли сьогодні вночі військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби «Дюла» Мукачівського загону.

Боротьба за керівне крісло Ужгородського пологового будинку досі триває

Апеляційний суд Львова визнав незаконним відміну мером Ужгорода результатів конкурсу на посаду керівника Ужгородського пологового будинку.

У Солотвині крадій застряг у комині

1 березня у смт. Солотвино у приватному будинку спрацювала сигналізація. На виклик прибув екіпаж охоронної фірми СЕНК.

На Рахівщині загинув сноубордист із Києва

2 березня о 16:55 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про те, що в районі полонини Драгобрат Рахівського району виявлено тіло туриста.

У Хусті нетверезий водій скоїв смертельне ДТП

2 березня, близько 19.10 год до поліції надійшло повідомлення про ДТП   з потерпілими на вул.Тимирязева у м.Хуст.

Ужгородка під час сварки вбила літню матір

2 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від ужгородки про те, що вдома вона виявила тіло своєї матері з ножем у спині.

Йожефу Сабо виповнилося 80 років

Раз у чотири роки він відзначає свій день народження. На цей раз знаному колишньому гравцеві збірної СРСР, бронзовому призеру олімпійських ігор, багаторазовому чемпіону та володарю кубка СРСР, тренеру збірної УРСР та ФК «Динамо», ЗМС СРСР та ЗТ України Йожефу Йожефовичу Сабо — усміхнулася фортуна. Він має можливість не лише відзначити у 20–ий раз свій день народження, але й відсвяткувати чудовий ювілей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат