Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6600, 20

Сергій Ратушняк: На Україну чекають голод, грабежі та вбивства

Відомий закарпатський політик та громадський діяч написав у зверненні до президента Зеленського про своє бачення майбутнього світу й України зокрема.

Ратушняк дотримався слова

Політичні партії почали рекламувати себе на допомозі у боротьбі з коронавірусом. Для цього достатньо завезти дешеві маски та тести і роздати по лікарнях цей непотріб і розрекламувати свою благодійність. Так, як це зробив Медведчук.

Стає дедалі гірше

Коронавірус не вщухає. Китай з ним справився і наразі саме ця країна у найвигіднішому положенні. Влада Китаю перевірила свою здатність на контроль у подібних ситуаціях, зробила облік населення, вигнала нелегалів і перекинула проблему на Європу та США.

Де можна придбати газету РІО в умовах карантину

Шановні закарпатці! З турботою про Вас редакція газети «РІО» підготувала перелік місць, де можна придбати нашу газету під час карантину.

У 19 осіб, які контактували із хворою на корнавірус закарпаткою, підозрюють COVID-19

Закарпатський лабораторний центр у м. Ужгород отримав попередні результати аналізів, проведених методом ПЛР, контактних осіб закарпатки, у якої підтвердили COVID-19.

На Воловеччині поліцейські викрили двох жінок на крадіжці з каплички

Двоє   місцевих   жінок у селі Верхні Ворота розбили скриньку для пожертв і викрали гроші. На місці вчинення злочину їх помітили перехожі   і викликали поліцію.   Викрадені гроші у них вилучені.

В Ужгороді затримали іноземця, який напав з мачете на чоловіка

28 березня в під’їзді однієї з багатоповерхівок Ужгорода стався конфлікт між сусідами, один з них тримав у руках мачете.

Прикордонника викрили на контрабанді сигарет

Інспектор відділу прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону планував налагодити схему одержання неправомірної вигоди. За різні суми він гарантував не створювати «експортерам» перешкоди у переміщенні цигарок до країн ЄС поза встановленими пунктами пропуску.

За добу в краї виникло 33 пожежі у екосистемах

На Хустщині горить Долина нарцисів.

Судитимуть слідчих, які побили двох підозрюваних в ужгородському міськвідділі поліції

Прокуратурою Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Ужгородського міськвідділу поліції, які обвинувачуються у перевищенні влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством.

Стан єдиної хворої на коронавірус в Закарпатській області - стабільний

Пресслужба ОДА повідомляє, що жінка, яка перебуває на лікуванні в ужгородські "Обласній клінічній інфекційній лікарні" з діагнозом коронавірус, має стабільний стан.

На Виногрдаівщині невідомою речовиною отруїлися двоє дітей

26 березня у селі Тросник сталося отруєння невідомою речовиною двох дітей

Через спалювання сухостою на Хустщині згорів житловий будинок

26 березня о 21:18 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про пожежу в житловому будинку, що на вул. Центральній в с. Березово Хустського району. Про це сповістили домочадці, коли помітили, що з даху споруди йде дим та видніється полум'я.

В Ужгороді за загадкових обставин померли чоловік та жінка

Тіла обох померлих знайшли в орендованій квартирі. Обидва з Чопа, знімали в Ужгороді квартиру. Коли вони перестали виходити на зв'язок, власниця квартири звернулася до поліції. Чоловік та жінка знаходилися у ванній кімнаті. Слідів насильницької смерті виявлено не було.

Серед закарпатських нардепів найобережнішими є Горват та Лаба

Обидва найчастіше під час голосувань утримувалися. У той же час Віктор Балога і взагалі не голосував у 96 % випадків.

На Ужгородщині у пожежі загинули двоє пенсіонерів

Сьогодні вночі сталася пожежа в селі Солотвино, горів житловий будинок по вул. Головній.

Поліція Ужгорода встановила особу чоловіка, причетного до розбою

В Ужгороді поліцейські встановили особу чоловіка, який скоїв розбійний напад на ужгородку. Повідомлення про злочин надійшло до поліції 18 березня. Слідчо-оперативна група встановила, що близько 7:30   невідомий чоловік підсів до салону автомобіля потерпілої та, погрожуючи ножем, відібрав гроші.

У Берегові мешканець помилково заповнив газопровід водою

Під час самовільного встановлення газової колонки, чоловік під’єднав водопровідну трубу до газової.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат