Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6540, 20

Станом на 21 квітня на Закарпатті 205 випадків COVID-19

Cтаном на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

На Закарпатті 182 хворих на коронавірус

За даними МОЗ, станом на 9:00 19 квітня в Україні 5449 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 141 летальний, 347 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 343 нові випадки.

В Ужгороді двоє циганів пограбували чоловіка

В Ужгороді поліцейські арештували 22-річного містянина, за підозрою у грабежі.

У Берегові сталася масова бійка в циганському таборі

Поліція затримала трьох активних учасників бійки.

На Закарпатті 166 хворих на коронавірус

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 18 квітня в Україні 5106 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 133 летальні, 275 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 444 нові випадки.

На Закарпатті 150 хворих на коронавірусну інфекцію

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 17 квітня в Україні 4662 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 125 летальних, 246 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 501 новий випадок.

Холостий візит: Президент Зеленський відвідав Закарпаття

Цей візит тримався чомусь у таємниці. Принаймні про нього нічого не писали ні на сайті Офісу Президента, ні на сайті Закарпатської ОДА. Щоправда, за два дні до візиту з’явилася інформація, що Кабмін затвердив на посаду голови Закарпатської ОДА Олексія Петрова. Власне, тоді ж з’явилася інформація, що на Закарпаття приїде Зеленський, щоб представити Петрова колективу ОДА та керівникам силових структур Закарпаття.

Торг під час пандемії: як система охорони здоров'я стає заручником чиновників і хто заплатить за це

Кілька днів тому Асоціація операторів ринку медичних виробів (AMOMD – професійне об'єднання понад 70 національних учасників ринку медичних виробів) звернулася до центральних органів влади із закликом припинити спеціальне розслідування щодо імпорту в Україну шприців в умовах безпрецедентного збільшення попиту на цей вид продукції.

На Рахівщині у пожежі загинула літня жінка

У житловому будинку, за адресою: Рахівський район, смт В.Бичків, вул. Незалежності сталася пожежа. У вогні загинула громадянка, 1932 р.н. Причина та збитки встановлюються.

На Закарпатті поліція затримала чоловіка за вимагання із застосуванням зброї

На Ужгородщині місцевий житель вимагав грошові кошти від перевізника з Чернівецької області, погрожуючи зброєю. Вимагача затримали оперативники. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Поліція повідомила про підозру чоловіку, який стріляв по автівці мукачівця

17 березня ввечері на лінію 102 зателефонував мукачівець з повідомленням, що невідомий чоловік з автомобіля марки “Volkswagen Passat” здійснив декілька пострілів по його автівці. Одна з куль влучила в потерпілого, його було доставлено каретою швидкої допомоги до медзакладу.

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Закарпатської області

Глава держави ознайомиться зі станом будівництва військового містечка для розміщення підрозділів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Знову встановлений антирекорд виявлених випадків захворювання на COVID-19 в Україні

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 16 квітня в Україні 4161 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 116 летальних, 186 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 397 нових випадків. Учора приріст склав 392 пацієнти.

Сьогодні в Україні антирекорд нових випадків захворювання на COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 15 квітня в Україні 3764 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 108 летальних, 143 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

На Закарпатті депутату райради повідомлено про підозру у незаконному поводженні з боєприпасами

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання депутата Мукачівської районної ради поліція вилучила бойові набої. Йому вже повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу

Працівник нацпарку «Синевир» торгував зброєю та боєприпасами

За погодження прокуратури Закарпатської області слідчими УСБУ повідомлено про підозру 42–річному мешканцю Міжгірщини у незаконному зберіганні, носінні та збуті вогнепальної зброї та боєприпасів (ч.1 ст. 263 КК України).

Поліція Тячівщини розслідує факт погрози зброєю правоохоронцям

Поблизу прикордонного підрозділу у селі Грушово розгулював чоловік зі зброєю. На місці події поліцейські   затримали правопорушника. У справі розпочато слідство.

Грабіжника, який напав на мукачівку, взято під варту

Поліцейські затримали раніше судимого чоловіка, який пограбував мукачівку. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років

Поліція за підозрою у псевдозамінуванні затримала мукачівця

14 березня на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив про замінування будівлі ресторану в Мукачеві. На місце події негайно прибули вибухотехніки та працівники поліції. Після ретельної перевірки будівлі було встановлено, що повідомлення неправдиве. Жодних вибухонебезпечних предметів та речовин не виявили.

В Ужгороді на коронавірус захворів водій-далекобійник

МОЗ повідомляє, що на 9.00 14 квітня в Україні лабораторно підтверджені 3372 випадків COVID-19 (+270 у порівнянні зі вчорашніми даними). Загинули 98 людей, 119 - одужали.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат