Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6500, 20

В Ужгороді від коронавірусу померла 60-річна жінка

Померла лікувалася у Центрі легеневих хвороб, куди вона поступила вже у важкому стані. Перед цим жінка два тижні лікувалася вдома. Останні дві доби вона перебувала на апараті ШВЛ.

В Ужгороді зек-неадекват нападав на людей та наніс тілесні ушкодження поліцейському

32-річний ужгородець, який намагався пограбувати трьох жителів міста, погрожував та спричинив тілесні ушкодження працівнику патрульної поліції. Порушника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За вказаним фактом розпочато слідство.

Кримінального авторитета-втікача, якого затримували в Ужгороді, впіймали у Кривому Розі

Ми повідомляли, що у квітні в Ужгороді було затримано кримінального авторитета на прізвисько "Дід". Злочинець мав намір взяти під свій контроль місцевих бандитів. Раніше, його вже видворяли з України до Вірменії із забороною в'їзду до нашої країни. 55-річний злочинець знову повернувся, використовуючи підроблений паспорт. Його затримали і відправили до Вознесенська, де мав відбутися суд, але "Дід" утік.

Залізна стіна

Сотні тисяч українців повернулися із заробітків додому. Особливо ті, хто працював на підприємствах за кордоном, які змушені були закритися через карантин. Серед цих заробітчан і закарпатці.

В Ужгороді малолітні циганчуки обікрали магазин

Крадіжку зафіксовано на камеру стеження. Це сталося в одному з продуктових магазинів мікрорайону Радванка.

У Воловці двоє грабіжників побили чоловіка та відібрали в нього цінні речі і гроші

Поліцейські Воловеччини оперативно розкрили груповий грабіж, що трапився 30 квітня увечері. Саме тоді до поліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя.

На Рахівщині прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно видобували піщано-гравійну суміш

Під час патрулювання місцевості наряд відділення «Великий Бичків» Мукачівського загону на береговій відмілині річки Шопурка виявили осіб без документів.

Хустські рятувальники визволили немовля із зачиненого автомобіля (ВІДЕО)

До Хустських рятувальників надійшло повідомлення від мешканки Хуста, що в її автомобілі заблокувались двері і в салоні автомобіля залишилось 4-місячне немовля.

Антирекорд: за добу на Закарпатті виявили 64 нових випадків COVID-19

За даними МОЗ, станом на 9:00 2 травня в Україні 11411 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу зафіксовано 550 нових випадків.

Нищівні вирубки лісу на околицях Мукачева в районі Шибки

Гуляючи по лісу в мікрорайоні Шибка, я помітив значні рубки лісу. Місцями лісу майже не залишалося. Це нібито військове лісництво проводить санітарну рубку лісу.

В Ужгороді з-під варти втік небезпечний злочинець

29 квітня на Закарпатті було затримано кримінального «авторитета», який планував контролювати злочинні групи у регіоні. За словами начальника обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції Андрія Іванківа, 55-ти річний уродженець Вірменії збирав навколо себе злочинців та планував взяти під свій контроль злочинні групи.

У Закарпатській області за добу виявлено 13 нових випадків COVID-19

За даними МОЗ, станом на 9:00 1 травня в Україні 10861 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З початку епідемії в Україні 272 людей померли, 1413 - одужали.

На Рахівщині у авто місцевого жителя виявили велику партію цигарок

Вчора, 29 квітня, у Рахові, в ході оперативного відпрацювання, поліція зупинила   автомобіль «Jeep» за кермом якого перебував місцевий житель. Під час огляду позашляховика, на задньому сидінні та в багажному відсіку, правоохоронці виявили пакунки з тютюновими виробами, обмотані плівкою.

В Мукачеві поліція затримала групу наркоторговців з великою партією наркотиків

У трьох мукачівців в орендованому помешканні поліцейські виявили наркотичні та психотропні речовини. Всі вони вже є фігурантами наркозлочину, однак свою злочинну діяльність, як з’ясувалося, не припинили. Наразі щодо них розпочато ще одне кримінальне провадження, а організатора поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У Мукачеві в ДТП загинула жінка

Автопригода сталася вночі, на вулиці Миру. Загинула пасажирка автомобіля Skoda, а водій транспортного засобу — отримав політравми.

Правоохоронці попередили замовне вбивство жінки в Тячівському районі

Розкрито замовне вбивство закарпатки, яке спланував іноземець.

Правоохоронці викрили масштабну схему незаконного вирубування лісів у трьох лісництвах

Викрито масштабну схему незаконного вирубування державних лісів у трьох лісництвах Закарпаття, що заподіяла орієнтовно 14 млн грн збитків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат