Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6420, 20

На Ужгородщині під колесами BMW загинув велосипедист

21 травня, до поліції надійшло повідомлення від медиків про автопригоду у селі Велика Добронь.

Псевдомінер з Мукачівщини може сісти за грати на 6 років

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця с.Старе Давидково, Мукачівського району, який підозрюється у псевдозамінуванні ресторану у центральній частині Мукачева.

На Закарпатті карантин не послаблятимуть

Це сталося через різке збільшення захворюваності останніми днями.

На Закарпатті різко зросла кількість захворілих на COVID-19, через події в Мукачеві

За минулу добу в області підтверджено коронавірус у 42 осіб.

У Мукачеві поліцейські викрили квартирного крадія (ВІДЕО)

Днями до Мукачівський відділ поліції ГУ НП в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік проник до помешкання заявника і намагається здійснити крадіжку. Також заявник повідомив, що будинок обладнаний сигналізацією, після спрацювання якої крадій вистрибнув через вікно і втік.

Правоохоронці розслідують обставини спалаху COVID-19 у психоневрологічному інтернаті в Мукачеві

Сьогодні ми повідомляли про різкий спалах інфекції COVID-19 у психоневрологічному інтернаті. Станом на ранок у закладі діагностовано коронавірусну інфекцію у 26-ти осіб.

Двоє виноградівців підозрюються у вбивстві

Днями до поліції з повідомленням про зникнення 29-річного чоловіка, звернулися його рідні. Було встановлено, що до зникнення чоловіка можуть бути причетні двоє місцевих мешканців, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку.

В Ужгородському супермаркеті спалах коронавірусу

Віталій Глагола повідомив, що до нього звернулися працівники супермаркету Вопак, що знаходиться поблизу Перечинського автовокзалу і розповіли про захворюваність на коронавірус серед персоналу закладу.

В Мукачеві спалах коронавірусної інфекції

В Мукачеві нове вогнище захворювання на COVID-19 -   в обласному психоневрологічному інтернаті.

Судитимуть закарпатського суддю, що вимагав хабар за позитивне рішення суду

Закінчено розслідування факту хабарництва головою одного з районних судів Закарпатської області.

В області суттєво знизилася кількість захворілих на COVID-19

Другий день поспіль в області фіксують невелику кількість нових випадків захворювання на коронавірус. Учора таких випадків було 16, сьогодні - 10.

Взято під варту директора підприємства, яке займалося реконструкцією площі Поштової в Ужгороді

На 60 діб взяли під варту директора приватного товариства, який, у співучасті із директором Департаменту міського господарства Володимиром Бабідоричем, розтратили майже 470 тис грн бюджетних коштів, виділених на реконструкцію площі пл. Поштової в Ужгороді.

7 років ув’язнення за вбивство матері

Іршавським районним судом визнано винним 58-річного підозрюваного у вбивстві рідної матері.

Житель Воловця до смерті побив жителя Берегівщини

18 травня, близько 2:10, поліцейські Берегівщини отримали виклик від жінки, яка повідомила, що на вулиці Вашут в селищі Батєво знайшла людину без ознак життя. Як з’ясувалося, це місцевий 40-річний житель.

В Уж регулярно скидують нечистоти, а екоінспекція не реагує

В Ужгороді біля транспортного мосту «Боздош» в Уж регулярно скидають нечистоти, — написав на своїй сторінці у Facebook еколог Генріх Розман.
Стоки з нечистотами надходять із боку будівельного супермаркету «Епіцентр-Нова лінія». Як пише еколог, скандал навколо викидів нечистот у річку в цьому місці триває вже понад 8 років. Свого часу керівництво супермаркету переконувало, що каналізаційна система магазину підключена до центральної каналізаційної системи міста, тому нечистоти не їхні.

Один із найбагатших нардепів від Закарпаття регулярно   бере компенсацію за проживання в Києві

Депутати від Закарпаття продовжують брати компенсацію за проживання у Києві, хоча є заможними людьми.

Виконавча влада на Закарпатті буде не закарпатською

Центральна влада навідріз відмовляється призначати закарпатців на керівні посади в Закарпатті. Зараз головою ОДА призначено не місцевого Олексія Петрова. Все, що пов’язує його із Закарпаттям, то тут у СБУ працював хтось із його родичів. І все.

Краще без пафосу

Останнім часом на фоні загального невдоволення населення соціально-економічним станом у країні, влада видає в ефіри пафосні лозунги про те, як країна перебудовується. Ще й придумали назву під це — «Велике будівництво».

Історичну будівлю на Корзо сплюндрували під панорамні вікна

Катастрофічно швидке руйнування Ужгорода продовжується. Група Save Uzhgorod опублікувала фото руйнування будівлі колишньої аптеки № 1 на розі вулиці Корзо — так званий будинок Лендваї, зведений у другій половині 1920-х років у стилі ар-деко.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат