Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6380, 20

Судитимуть 50-річного неадеквата з Іршавщини, який стріляв з мисливської зброї у двох чоловіків

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 50-річного уродженця с. Заріччя (Іршавщина). Чоловік обвинувачується у хуліганстві, вчиненому із застуванням мисливської рушниці, яку він заздалегідь приготував для розправи.

На Міжгірщині знешкоджено групу крадіїв, до якої входив неповнолітній

27-річний житель Міжгір’я, який уже має кілька судимостей за скоєння крадіжок, сколотив банду до складу якої також входили два місцеві жителі, віком 17 та 26 років.

Прикордонники затримали вбивцю, який намагався втекти за кордон

31 травня близько 8 години ранку до поліції Рахова надійшло повідомлення від перехожих, що на одній із вулиць міста виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місці події поліцейські встановили особу померлого - 47 річний місцевий мешканець.

У Мукачеві горів склад на меблевій фабриці

Учора сталася пожежа у складському приміщенні на території меблевої фабрики Інтер-Каштан, що розташована на вулиці Ужгородській.

Вироблені з незаконно вирощеного тютюну сигарети, зберігалися на Закарпатті

У Херсонській області на покинутій фермі незаконно вирощували тютюн, потім його переправляли в Одеську і Дніпропетровську області, де з нього підпільно вироблялися цигарки під виглядом відомих світових брендів. Одна лінія функціонувала на легальному тютюновому виробництві, інша діяла незаконно.

За минулу добу в Ужгороді не виявлено жодного нового випадку захворювання на COVID-19

Про це повідомила пресслужба міськради. Загалом з початку пандемії у 390 ужгородців підтверджено COVID-19, і ще 165 випадків було зафіксовано по Ужгородському району. Це найбільші показники в області.

Правоохоронці перевіряють інформацію про причини самогубства мукачівця у прямому ефірі соцмережі

Мукачівською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом ймовірного доведення мукачівця до самогубства.

У Сваляві та Мукачеві горіли магазини

Пожежі сталися сьогодні вночі.

Поліцейський за 15000 гривень сприяв у виготовленні посвідчення водія

До суду скеровано обвинувальний акт відносно поліцейського батальйону із забезпечення супроводження Департаменту патрульної поліції Нацполіції.

4,5 мільйона гривень коштуватиме ремонт скверу на площі Петефі

Саме таку суму виділили з міського бюджету на капітальний ремонт скверу на площі Петефі. За словами головного архітектора міста Олега Боршовського, за ці гроші у сквері перекладуть бруківку, встановлять нові лавиці, сміттєві урни та ліхтарі. Ремонт скверу на площі Петефі розпочався 21 травня, зараз його роблять 6 працівників. Ці роботи, розповів бригадир, займуть близько місяця.

Ремонт даху апеляційного суду в Малому Галагові: Вигляд історичної будівлі змінюють

Капітальний ремонт даху Закарпатського апеляційного суду в Ужгороді погоджували з департаментом культури та управлінням архітектури. Про це сказала начальниця управління архітектурно-будівельного контролю міста Олександра Зотова.

Мер Ужгорода бідніє, а його дружина збагачується: Богдан Андріїв задекларував свої статки

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв нарешті оприлюднив свою декларацію про прибутки за 2019 рік. Нагадаємо, що цього року держава через пандемію коронавірусу продовжила кампанію з декларування до 1 червня.

Cлужбовці Хустського лісництва незаконно видавали дозволяли на рубку лісу

Два майстра лісу Хустського ЛДГ підозрюються у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. Аналогічну підозру повідомлено лісничому цього ж лісництва, який, до того ж, є депутатом Кошелівської сільської ради.

На Рахівщині чоловік обкрадав церкву, якій прислужував

Працівники поліції Рахівщини розпочали розслідування справи щодо крадіжки близько 20 тисяч гривень з храму в селі Середнє Водяне.

За минулу добу на Закарпатті у 23 осіб підтверджено коронавірус

Загалом з початку пандемії у 1147 закарпатців встановлено діагноз COVID-19, із яких – 257 медиків. 27 людей померли, 394 - одужали.

Волинські правоохоронці затримали на Закарпатті серійного крадія, його спільника розшукують

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за чотирма адресами в Закарпатській області. В одному з помешкань виявили громадянина, який підозрюється у скоєнні крадіжки значної суми коштів та вчиненні ряду аналогічних злочинів у різних областях України.

На Берегівщині сільський голова виділив своєму сину 1 га земель водного фонду

Голова одного із сіл Берегівщини, у 2013-2014 роках взяв участь у прийнятті сільською радою рішень про відведення в оренду земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 1,0 га своєму сину. Вартість землі складає 1 млн 075 тис грн.

На Перечинщині найвища динаміка захворюваності на COVID-19

За минулий день на Закарпатті виявлено 20 нових хворих на коронавірус. Усього з початку епідемії таких випадків 1124, із яких 253 медиків. 374 хворих одужали, 27 - померли.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат