Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6300, 20

В центрі Ужгорода у Малому Ґалаґові, під час ремонтних робіт вирубали сакури

Це було зроблено начебто для того, щоб відремонтувати дах на будівлі колишнього фінансового управління. Про це повідомили у групі Save Uzhhorod. Дерева зрубали начебто для того, аби відремонтувати дах.

Це були одні з найгарніших сакур в Ужгороді, тому свавілля ремонтників обурило ужгородців і критика полилася в бік влади, яка не контролює подібні ремонтні роботи.

У свою чергу мер Ужгорода Богдан Андріїв відразу ж прореагував і повідомив, що сакури зрубано самовільно. Більше того, мер розповів, що особисто викликав поліцію, яка зафіксувала факт вирубки сакур.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини цього дикого факту. На жаль, дерева вже не повернеш, повідомляє prozak.info.

5-ий район Закарпаття: експертна громадськість про створення Берегівського району

Голос Карпат зібрав експертні думки про створення Берегівського району з точки зору адмінреформи, політики та національно-культурних особливостей.

На Тячівщині знайшли тіло дитини, яка потонула напередодні

2 липня о 19:33 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що в річці Тересва імовірно потонув 10-річний хлопець. За словами очевидців, двоє братів ловили рибу на різних берегах водойми в районі смт Дубове. Один вирішив перейти по мілині до іншого, не втримався і його знесло течією.

В районі ПП Тиса горіла недобудова

1 липня о 21:17 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в недобудові комерційного призначення, розташованій в Ужгородському районі на трасі Київ-Чоп поблизу терміналу КПП “Тиса”.

На Виноградівщині неповнолітній вдарив ножем свого односельця

Це сталося 2 липня у Королевому. Близько 3-ої години ночі, жінка повідомила у поліцію, що її сина поранили.

На Берегівщині раніше судимий розбійник пограбував жінку з обмеженими можливостями

До помешкання 42-річної жінки уночі проник 21-річний місцевий мешканець.

Прокуратура вимагає повернути Берегівський водоканал у власність міста

Берегівська місцева прокуратура звернулась до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою про зобов’язання повернути місцевій територіальній громаді цілісний майновий комплекс водопостачання, водовідведення та очищення стічних вод.

У Мукачеві перехожі затримали грабіжника, який відібрав у пенсіонера телефон

Грабіжник, який вже раніше був судимий за аналогічний злочин, заволодів телефоном 69-річного мукачівця на вулиці у багатолюдному місці. Перехожі помітили злочинця і допомогли затримати його.

На Міжгірщині через локальні зливи виникла повінь, що спричинила руйнації

28 червня вдень у Міжгірському районі зафіксовано активну грозову діяльність, з градом, поривами вітру та зливовими опадами.

За вихідні малолітні цигани двічі грабували ужгородців

На вулиці Гагаріна троє грабіжників напали на чоловіка, побили і відібрали в нього наплічник.

На Слов'янській набережній міняють андезитові кам'яні бордюри на бетонні

Активісти Save Uzhhorod виявили черговий факт нищення старого Ужгорода нинішньою владою.

Анатолій Костюх: За комунальні борги житло не забиратимуть

Ігор Кривошеєв, Михайло та Анатолій Костюх — ці три прізвища лунають у всіх ЗМІ. Народні депутати із Закарпаття внесли до Верховної Ради законопроект, який нібито запустить механізм відбирання житла у людей, які не платять за комуналку. Чи правда це? І навіщо вони внесли таку законодавчу ініціативу? Ексклюзивно розбираємося з народним депутатом від «Слуги народу» Анатолієм Костюхом.

В Ужгороді затримали організатора замовного вбивства на Херсонщині

У жовні 2018 року на одній з автотрас Херсонщини невідомі особи обстріляли автомобіль 59-річного місцевого мешканця. Зокрема зловмисник спровокував зіткнення з транспортним засобом потерпілого, після чого здійснив 20 пострілів у бік автівки.

Поліцейські розшукали чоловіків, підозрюваних у пошкодженні автівок таксі у Мукачеві

Поліцейські Мукачівського відділку проводять досудове розслідування за фактами пошкодження майна приватної служби таксі, яка віднедавна працює у місті.

На Ужгородщині правоохоронці виявили масштабну оборудку з   незаконного видобування річкового гравію

Прокуратура погодила підозру підприємцю, який, прикриваючись створенням штучного озера, незаконно облаштував кар’єр на 10-ти гектарах землі.

Водій мікроавтобуса, що потрапив у смертельну ДТП, не мав права перевозити пасажирів

Ми повідомляли, що 25 травня на трасі Київ-Чоп в районі села Вовкове сталася ДТП.

На Міжгірщині спалах ковід-19

Довгий час Міжгірщина залишалася єдиним районом в області, де не було виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат