Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6360, 20

Суд збільшив вартість застави для директора Департаменту ужгородського господарства Бабидорича

За доводами прокурора прокуратури Закарпатської області слідчим суддею   Ужгородського міськрайонного суду змінено запобіжний захід   директору Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, який підозрюється в розтраті ще понад 602 тис грн виділених на ремонт площі Поштової у м. Ужгороді.

Червоний Хрест та Кока-Кола ініціювали кампанію з підтримки донорства крові в Україні

Через пандемію коронавірусу та карантинні обмеження у медзакладах України виник гострий дефіцит донорської крові. За даними МОЗ під час карантину стало вдвічі менше донорів крові. Однак потреба у крові зростає, тому що планові операції поступово відновлюється під час послаблення карантину. У цей період надзвичайно важливо, щоб суспільство підтримало тих, кому кров необхідна для оперативного втручання або лікування. Багато людей просто не мають часу чекати, коли з’явиться донорська кров.

На Іршавщині дорожники заасфальтували залізничну колію

Це сталося на відрізку автодороги Мукачево - Рогатин між Іршавою та Сільцем. Під асфальтом опинилося полотно Боржавської вузькоколійки, яка наразі не експлуатується.

Під час одержання хабара затримано прикордонника відділу «Дякове»

Прикордонника заскочили якраз під час отримання від місцевого мешканця 500 доларів США неправомірної вигоди за сприяння незаконному переміщенню тютюнових виробів через кордон з України до Угорщини.

На Мукачівщині власники відпочинкового закладу проганяли клієнтів за допомогою зброї

Правоохоронці розслідують справу, що   стосується хуліганських дій із застосуванням зброї в одному із закладів відпочинку селища Чинадієво.

За минулу добу коронавірус найчастіше виявляли у жителів Великоберезнянського району

Протягом минулої доби, 8 червня, на Закарпатті у 39 пацієнтів підтверджено коронавірус.

Антирекорд COVID-19 на Закарпатті

За минулу добу у 64 пацієнтів підтверджено коронавірус методом ПЛР. Це повторення антирекорду, який було зафіксовано 1 травня.

На Тячівщині у пожежі загнули двоє жінок

8 червня сталася пожежа у селі Вільхівці-Лази, в одній з осель по вулиці Шевченка.

На Березнянщині п`яний неадекват побив пенсіонера

Близько 5:00 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку неподалік магазину у селищі Великий Березний.

Прикордонники врятували життя чоловіку, якого без свідомості несло Тисою

5 травня прикордонний наряд відділу «Дякове» Мукачівського загону помітив, як річкою Тиса на території Угорщини течією зносить людину без ознак життя.

Удар по елітах

На Закарпатті стався бунт, про який заговорила вся Україна. Президент Зеленський не даремно призначив на Закарпаття головою ОДА провідного співробітника СБУ. Тай ще й заступником у нього буде колега. Зеленський зізнався, що весь час на Закарпатті голови ОДА були куплені місцевими елітами, а хто був не згоден, того прибирали. Ці еліти тримали під контролем кордони. Мова про контрабанду та хабарі з перевізників.

На Перечинщині молодик підпалив суху трави, через що вигоріло пів гектара лісу

За погодження прокурора Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру молодику, який з хуліганських мотивів, умисно підпалив суху траву на прилісовій ділянці.   В результаті, вигоріло близько пів гектара лісу на території Турянського лісництва.

Ужгородська лікарня замовила ФОПу респіратори з подвійною переплатою

Закарпатський обласний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр 29 травня підписав договір на придбання респіраторів із приватною підприємицею Юлією Дудою на 196 тис. грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.

Ужгородець зламав систему ProZorro і продавав інформацію про тендери держпосадовцям

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру місцевому мешканцю у несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованої системи.

Голова ЗОДА Олексій Петров представив нового заступника

Віталій Цвігун куруватиме економічний напрямок, питання інфраструктури та екології.

Редактора газети РІО Петра Гойса відзначено з нагоди Дня журналіста керівництвом області

Напередодні Дня журналіста, який відзначається щороку 6 червня, у фойє Закарпатської ОДА відбулися урочистості. Запрошених працівників засобів масової інформації краю привітали очільники краю – Олексій Петров та Михайло Рівіс.

Двох мешканців Ужгородщини судитимуть за вимагання грошей від мешканки Берегова

Чоловіки – уродженці Берегівщини, які наразі проживають на Ужгородщині, вимагали від 49-річної мешканки Берегова 1700 дол США та 300 євро.

Судитимуть 50-річного неадеквата з Іршавщини, який стріляв з мисливської зброї у двох чоловіків

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 50-річного уродженця с. Заріччя (Іршавщина). Чоловік обвинувачується у хуліганстві, вчиненому із застуванням мисливської рушниці, яку він заздалегідь приготував для розправи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат