Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6440, 20

В Ужгородському замку відкриють виставку знахідок із розкопок церкви Св. Юрія

Гуляючи територією Ужгородського замку, ми майже не надаємо уваги руїнам тутешньої церкви. Однак уже два роки тут триває експедиція істориків Ужгородського національного університету. Ось що розповідає завідувач Археологічного музею УжНУ, доцент Володимир Мойжес про останні знахідки на території руїн церкви святого Юрія та їхню цінність.

В Ужгорода хочуть вкрасти 26 млн грн

У групі Save Uzhhorod наголошують, що за умовами продажу комплексу «Корона», новий власник мав інвестувати у реконструкцію площі Театральної 8 млн 65 тис грн. Нагадаємо, подія відбулася у 2013 році, тож за нинішнім курсом це більше 26 млн грн. У той же час влада міста провела тендер на розробку проєкту реконструкції площ Театральної та Фенцика. Тобто площу Театральну почнуть реконструювати за бюджетні гроші? Адже про виконання власником Корони фінансових зобов'язань нічого не повідомлялося.

В Ужгороді на відкритій території горіли автомобільні шини

16 травня о 20:50 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про пожежу на вул. Болгарській (район Турбогазу).

За 15 травня в області зафіксовано 42 нових випадки захворювання на коронавірус

З початку пандемії у 858 закарпатців встановлено діагноз COVID-19, із яких - 196 медики. 159 хворих одужали, 22 - померли.

Червоний Хрест України за підтримки фундації Coca-Cola допомагає боротися з COVID-19

COVID-19 викликав величезне занепокоєння по всьому світу і Україна не є винятком. Відсутність необхідних ресурсів та засобів індивідуального захисту (ЗІЗ) для медичних працівників у закладах охорони здоров’я є нагальною проблемою у багатьох регіонах України. З цієї причини неурядові організації, волонтери та гуманітарні організації допомагають лікарням та медичним працівникам у боротьбі з коронавірусом.

На горі Плай від ураження електрострумом загинула людина

15 травня до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час проведення ремонтних робіт на вежі зв’язку на горі Плай, що у Воловецькому районі, електричним струмом уразило працівника 1971 року народження.

Затримано мукачівського грабіжника, який нападав на жінок

Правоохоронці затримали 22-річного жителя Мукачева. Він підозрюється у   шести злочинах,   скоєних на території райцентру.

На Тячівщині водій вантажівки насмерть збив пішохода і втік

У селі Нижня Апша 27-річний водій автомобіля «КамАЗ» наїхав на пішохода і втік, залишивши травмованого посеред дороги. Порушника оперативно розшукали і затримали.

Загиблим під уламками кінотеатру у Виноградові є 62-річний місцевий мешканець

Ми повідомляли, що у Виноградові завалився колишній кінотеатр. Як повідомляє пресслужба Прокуратури, при цьому загинув 62-річний місцевий мешканець, ще один – 36-річний житель Бердянська госпіталізований до райлікарні.

На Закарпатті вже 816 захворілий на коронавірус

За останню добу в Україні зафіксовано 483 нові випадки хвороби. З початку пандемії на Ковід-19 заразилися загалом 17330 осіб. З них померли 476 осіб (смертність майже 3%).

На Закарпатті поліція розслідує злочин проти народного депутата України

Сьогодні, 15 травня, близько 1-ої години ночі, в селі Невицьке, що на Ужгородщині, невідома особа кинула на подвір’я народного депутата України пляшку з легкозаймистою речовиною. Зловмисник влучив у дерев’яну альтанку, після чого здійснив підпал. Пожежу господарям вдалося погасити самостійно, ніхто не постраждав.

У Виноградові завалився кінотеатр - одна людина загинула

Під час проведення демонтажних робіт будівлі колишнього кінотеатру "Промінь" по вул. Шевченка, стався обвал стіни.

На Виноградівщині поліцейські притягнули до відповідальності власника собак, які напали на жінку

13 травня, у Виноградівське відділення поліції звернулася 28-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що на неї напали двоє собак. На фото місце, де це сталося. Фото опублікувала постраждала Gabriella Biliakevych у групі ФБ - ВИНОГРАДІВ СЬОГОДНІ.

Ярослав Галас: Фантастичні обіцянки президента Зеленського не будуть виконані

Заступник колишнього голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля вважає обіцянки президента України Володимира Зеленського про "Велике будівництво" на Закарпатті такими, що не будуть виконані.

У Мукачеві на збуті наркотиків викрили місцеву мешканку

Ми повідомляли, що днями у Мукачеві було викрито на збуті метамфетаміну пенсіонерку, яка збувала наркотики навіть школярам.

В Ужгороді нетверезий водій газовозу спричинив ДТП

13 травня, на вулиці Загорській, водій, що перевозив небезпечний вантаж, відхилився від погодженого маршруту, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення цистерни з перешкодою. Внаслідок удару, було пошкоджено цистерну, в якій знаходився пропан-бутан.

Поліцейські Рахівщини викрили групу крадіїв, причетних до понад десяти злочинів на території району

Фігурантів підозрюють у крадіжках майна   та угонах транспортних засобів. За усіма фактами   відкриті кримінальні   провадження та проводиться досудове розслідування.

Як це, коли маєш коронавірус? Враження журналістки Суспільного

У кількох співробітників Рівненської філії Суспільного мовника 12 травня лабораторно підтвердили захворювання на COVID-19. Журналістка каналу, в якої діагностували хворобу, поділилась тим, які симптоми відчувала на початках та які — через тиждень. Публікуємо її статтю.

На Закарпатті стабільно-високе збільшення кількості хворих на коронавірус

За минулу добу в Україні підтверджено 402 нові випадки захворювання на COVID-19. Загалом в Україні 16425 лабораторно підтверджених випадків, з них 439 летальних, 3716 пацієнтів одужало. Хворобу підтверджено у 3 208 медиків.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат