Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6520, 20

У Закарпатській ОДА вже 7 співробітників мають COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 28 квітня в Україні 9410 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 239 летальних, 992 пацієнти одужали. Зокрема, хворобу підтверджено у 639 дітей та 1 843 медиків.

Контрабандист з Виноградова намагався підкупити прикордонника

Закарпатець хотів «купити» службову інформацію про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні. Володіючи нею, зловмисники мали б можливість вільно переміщувати контрабандні цигарки поза пунктом пропуску.

На Хустщні поліцейський вимагав хабар від чоловіка, якого викрили у продажі алкоголю неповнолітнім

Старший дільничий офіцер Хустського відділу поліції, вимагав від місцевого мешканця 12 тис грн за не складення адмінпротоколу про притягнення закарпатця до відповідальності за реалізацію алкоголю неповнолітнім.

Жертвою коронавірусу став житель Виноградівщини

За даними МОЗ, станом на 9:00 27 квітня в Україні 9009 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 220 летальних, 864 пацієнти одужали. Хворобу підтверджено у 1749 медиків. За добу зафіксовано 392 нові випадки.

На Закарапатті підтверджено 43 нових випадків захворювання на коронавірус

За даними МОЗ, станом на 9:00 26 квітня в Україні 8617 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу зафіксовано 492 нові випадки.

Новий керівник

Генерал-майор СБУ Олексій Петров офіційно призначений головою Закарпатської ОДА.

Візит Шмигаля та ганьба Андріїву: Мерія екстрено ремонтувала в’їзд в обласну лікарню

Кадри оприлюднив у своєму телеграм-каналі журналіст Віталій Глагола. Перед візитом прем’єр-міністра Дениса Шмигаля міська влада Ужгорода (а саме працівники КШЕПу) спішно ремонтували в’їзд у лікарню з боку вулиці Новака. Тим часом на фоні в хірургічний корпус «швидка» привезла хворого на коронавірус.

На Закарпатті четверта частина хворих на коронавірус - медики

За даними МОЗ станом на 9:00 25 квітня в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу зафіксовано 478 нових випадків.

За добу на Закарпатті зафіксовано 30 нових випадків захворювання на коронавірус

За даними МОЗ, станом на 9:00 24 квітня в Україні 7647 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 193 летальні, 601 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 477 нових випадків.

Директора Департаменту Ужгородської міськради підозрюють у розтраті майже 470 тис грн

Співробітники прокуратури вручили Директору Департаменту міського господарства Володимиру Бабидоричу підозру у розтраті майже 470 тис грн виділених на ремонт площі Поштової у м. Ужгороді.

На Тячівщині загинула людина під час пожежі на відкриті місцевості

23 квітня сталося загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території, за адресою: Тячівський р-н, с. Терново, присілок Вишоватий, вул. Перемоги, б/н.

У Виноградові вшанували Олександра Духновича

Сьогодні відзначається 217 річниця великого будителя нашого краю Олександра Духновича

Головою Закарпатської ОДА став Олексій Петров.

Зеленський призначив нового голову Закарпатської ОДА.

В Україні за добу зафіксовано 578 нових випадків захворювання на коронавірус

За даними МОЗ, станом на 9:00 23 квітня в Україні 7170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 187 летальних, 504 пацієнти одужали.

На Мукачівщині правоохоронці викрили чергове злочинне угруповання, яке займалось вимаганням грошей

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області співробітниками УСБУ в Закарпатській області викрито групу осіб, які займались вимаганням грошей від місцевих мешканців.

Міжгірські поліцейські розслідують факт замаху на вбивство двох неповнолітніх

Слідчі Міжгірського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом ножових поранень двом неповнолітнім мешканцям села Лозянське.

На Рахівщині водій насмерть збив пішохода і втік

У смт. Кобилецька Поляна п‘яний   водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснив наїзд на пішохода і втік з місця аварії.   Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. Поліцейські відшукали та затримали водія.

В Ужгороді нетверезий водій на швидкості в`їхав у клумбу на перехресті Капушанської та Баб`яка

20 квітня, близько 23-ї години, екіпаж патрульних помітив, як водій автомобіля ВАЗ на швидкості скоїв наїзд на клумбу, рухаючись у бік кругового перехрестя вулиць Капушанська, Бабяка та Легоцького.

Поліція скерувала до суду обвинувачення відносно членів міжрегіонального злочинного угруповання

21 квітня слідчі поліції Закарпаття, за процесуального керівництва прокуратури області, скерували до суду обвинувальний акт у справі щодо функціонування на Закарпатті злочинного угруповання, яке займалося розповсюдженням психотропних речовин територією країни.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат