Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6560, 20

У Берегові на автобусній зупинці виявили немовля

12 квітня, до поліції надійшло повідомлення про виявлення на автобусній зупинці в Берегові, новонародженої дитини. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що з повідомленням про знайденого малюка звернулася 29-річна жителька Мукачівського району. Жінка розповіла, що виявила дитину, загорнутою у ковдру, після чого і викликала медиків.

22-річний берегівчанин примушував неповнолітніх до проституції

У селі Велика Бийгань Берегівського району поліцейські виявили будинок розпусти. За організацією незаконної діяльності стояв 22-річний місцевий житель, який підшукавши двох неповнолітніх закарпаток, змушував їх до статевих контактів з клієнтами.

В Ужгороді троє чоловіків викрали з магазину 10 пляшок алкоголю та касовий апарат

12 квітня, поліцейські Ужгородського відділу поліції, спільно з патрульними поліцейськими та працівниками управління поліції охорони, затримали двох ужгородців та мешканця села Сторожниця Ужгородського району.

На Закарпатті виявлено 10 нових випадків зараження на короновірус

За даними МОЗ станом на 9.00 12 квітня в Україні 3102 (+325 за добу) лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 93 летальні, 97 пацієнтів одужали.

Лісничий Великобичківського ЛМГ вимагав 1200 дол США за відпуск не облікованої деревини

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області   співробітниками Управління СБУ в Закарпатській області та слідчими ТУ ДБР у м. Львові викрито лісничого державного підприємства «Великобичківське ЛМГ», який налагодив схему отримання неправомірної вигоди.

Комусь вірус у радість

Вірус і далі шириться світом. Кількість заражених перевищила півтора мільйона, а кількість смертей дійшла до позначки 100 тисяч. Тепер у епіцентрі США. Там за день помирає вже майже по 2000 людей. Все ще висока смертність у Франції, Італії та Іспанії.

Правоохоронці перевірять інформацію про умисне приховування медиком відомостей про COVID-19

На Іршавщині зареєстроване кримінальне провадження за повідомленням про ймовірне не вжиття медичними працівниками районної лікарні заходів, щодо уникнення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території району.

На Закарпатті рекордна кількість виявлених хворих на коронавірус за добу

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9.00 12 квітня в Україні 2777 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 83 летальні, 89 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 266 нових випадків.

800 доларів США за сприяння у незаконному вивезенні медичних масок - ДБР затримало прикордонника

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Ужгород» Чопського прикордонного загону під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Поліцейського, який вимагав неправомірну вигоду в мукачівця, звільнено з лав поліції

За фактом корупційного злочину, до якого причетний дільничний офіцер поліції Мукачева, поліція проводить документування. Поліцейського ж, звільнено з органів Національної поліції та буде притягнуто до відповідальності, згідно з чинним Законодавством

Внаслідок ДТП у Рівненському районі загинув житель Закарпаття

Смертельна автопригода сталася сьогодні, 11 квітня, близько 06:40 на автодорозі «Київ-Чоп».

Вперше в Україні кількість тих, хто одужав, перевищив кількість летальних випадків

По Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За добу було зафіксовано 308 нових випадків. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів) перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти).

У Хусті прокуратура погодила підозру палію 9 га «Долини нарцисів»

За погодження прокурора Хустської місцевої прокуратури слідчими полії повідомлено про підозру 49–річному мешканцю м.Хуст в умисному підпалі природоохоронного науково-дослідного відділення «Долина нарцисів» ім. проф. Василя Комендаря.

В області 5 нових випадків COVID-19, в Ужгороді заразився ще один лікар

Станом на сьогодні в області зафіксовано 56 випадків захворювання на COVID-19. В Україні таких випадків 2203. Померло 69 осіб, вилікувалося — 61.

На Закарпатті вже три смерті від коронавірусу

У Берегові зафіксовано перший підтверджений випадок коронавірусної інфекції COVID-19. Випадок виявився летальним: померла жителька міста, 1952 р. н. Про це повідомив мер міста Золтан Баб'як.

З підозрою на коронавірус директор ужгородського «Водоканалу» - він міг заразити депутатів та мера

Коронавірус виявили у директора КП «Водоканал» Станіслава Карташова. Станіслав Карташов зробив два тести, один з них підтвердив захворювання. Найближчим часом буде зроблено ще третій тест.

В Ужгороді виявлено два нові випадки захворювання на COVID-19

За інформацією МОЗ станом на 9.00 9 квітня в області зафіксовано 51 випадок захворювання на коронавірус.

На Мукачівщині прокурором доведено вину дружини в умисному вбивстві чоловіка

Прокурором Мукачівської місцевої прокуратури доведено вину 32-річної мешканки с. Ракошино, Мукачівського району в умисному вбивстві чоловіка.

Поліцейського з Хустщини судитимуть за хабарництво

Прокуратурою Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського Хустського відділу поліції, який підозрюється у вимаганні та отриманні 5 тис грн неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

Рекетири, які підозрюються у вимаганні 15 тис дол США, подали апеляцію

Апеляційним судом Закарпатської області підтримано доводи прокурора прокуратури Закарпатської області   та відмовлено стороні захисту у зміні чи пом’якшенні запобіжного заходу 40-річному мукачівцю та трьом його спільникам, які підозрюються у вимаганні (ч.2 ст.189 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат