Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6640, 20

Випробування

Світ давно не був у такій паніці. Коронавірус, який пішов з Китаю, накрив майже всі країни Європи (за виключенням Чорногорії) і проліз у найвіддаленіші країни. У світі оголошено пандемію.

Еколог: Цього літа на Закарпатті може виникнути надзвичайна ситуація через відсутність води

Цей рік може стати справжнім випробуванням для влади Закарпаття через загрозу безводдя.

У Словаччині зіштовхнулися два українські автобуси — загинуло двоє заробітчан з Тячівщини

Трагедія сталася у Словаччині у ніч із вівторка на середу. Біля міста Ружомберок зіштовхнулися український автобус із туристами, які поверталися в Україну з Берліна, та український мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

Тячівщина категорично проти об’єднання з Рахівщиною

На пленарному засіданні Тячівської райради депутати прийняли звернення до Президента України, парламенту та уряду з проханням зберегти Тячівський район як окрему територіально-адміністративну одиницю.

Роми мали намір відібрати будівлю, де базується ГО «Щасливі діти»

Будинок у мікрорайоні Шахта в Ужгороді став центром дитячої творчості та виховання.

Є вже проект багаторівневого підземного паркінгу в Ужгороді

Є вже проект багаторівневого підземного паркінгу в Ужгороді
Паркінг заплановано збудувати між будівлями мерії та пошти на площі Поштовій

На Іршавщині прокурором доведено вину закарпатця, який умисно підпалив іноземця

Прокурором Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури доведено у суді вину 23-річного мешканця с. Довге, Іршавського району в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч.1 ст.121 КК України) 25-річному мешканцю міста Рига.

Справа вбивства вчителя у Великому Березному: прокуратура оскаржила вирок Мукачівського міськрайонно

Прокуратурою Закарпатської області оскаржено виправдувальний вирок Мукачівського міськрайонного суду у резонансній справі вбивства місцевого вчителя у смт. Великий Березний. Усупереч позиції прокурора, не врахувавши надані докази, колегією суддів виправдано обвинуваченого.

Поліція Мукачівщини з‘ясовує обставини інциденту зі спробою виселення з будинку родини у Страбичові

12 березня, о 12:30 год на лінію «102» надійшло повідомлення від жителя села Страбичово Мукачівського району.   За словами чоловіка, до його будинку увірвалися троє невідомих чоловіків та, погрожуючи   його дружині, нанесли їй тілесні ушкодження. Невідомі вимагали, аби родина звільнила помешкання.

Як ужгородські юнаки обіграли баскетболістів з Одещини

В ужгородському СП «Юність» відбувся четвертий тур фінальної частини дивізіону Б всеукраїнської баскетбольної ліги серед юнаків 2004-го року народження. Мені вдалось побувати на одному з матчів, де ужгородський ЗОДЮСШ екзаменував представника Одещини – «СОЦ Ізмаїл».

На Тячівщині оперативно розкрили крадіжку з будинку на суму більше, ніж пів мільйона гривень

Житель селища Солотвино, через боргові зобов’язання перед банком, інсценував крадіжку у власному помешканні та обікрав своїх родичів.

На Закарпатті вводять карантин

11 березня, в Ужгороді на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, були прийняті рішення щодо поширення коронавірусу.

Хворих на коронавірус на Закарпатті госпіталізують до Виноградівського хоспісу

На Закарпатті визначаються з місцями щодо можливої госпіталізації заражених на коронавірус

Правоохоронці встановлюють обставини бійки у Берегові на 8 березня

8 березня до поліції надійшло повідомлення про бійку в місті Берегово. За викликом виїхали поліцейські Управління поліції охорони та бійці Роти поліції особливого призначення.

Посадовців Ужгородської міськради підозрюють у розтраті 860 тис грн під час реконструкції площі Кирп

Ужгородською місцевою прокуратурою погоджено підозру начальнику Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Володимиру Бабидоричу і ще двом його спільникам, а також директору приватного товариства, яке здійснювало реконструкцію площі Кирпи в Ужгороді та інженеру з технічного нагляду міської ради у розтраті бюджетних коштів у особливо великих розмірах та службовому підробленні.

Мукачівець пограбував жителя Волинської області

На вулиці Молодіжній у Мукачеві 28-річний місцевий мешканець пограбував жителя Волині, відібравши від нього мобільний телефон.

Ужгородку обікрала сусідка по палаті

До поліції з заявою про крадіжку звернулася 52-річна жінка. Потерпіла повідомила, що з палати лікарні, де вона лікується, з її шухляди викрали гаманець з грошима.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат