Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 6720, 20

Мукачівські війни

Ми хвалимо свій толерантний і прекрасний край, щоб залучити якнайбільше туристів. І нам ніби все вдається. А потім стається так, що кримінальні авторитети вирішили щось ділити
і в хід іде зброя.

У Росії загинули вісім заробітчан із Закарпаття

13 лютого у Росії сталося ДТП в якому загинули 8 закарпатців.

Міськрада закріпила навчальні заклади за місцем проживання

На сьогоднішньому засіданні виконкому підтримали закріплення територій обслуговування за закладами освіти міста Ужгорода. Рішення стосується закладів загальної середньої освіти, а також закладів дошкільної освіти та НВК, у складі яких є дошкільні групи.

Іван Дрогобецький про ситуацію з ОТГ: Делеговано повноваження, під які немає фінансування

Полянська ОТГ — одна з перших ОТГ на Закарпатті, яка була створена у 2016 році й громада виборола це право важким шляхом і навіть пікетуваннями ОДА. Зараз це найуспішніша ОТГ на Закарпатті, яка динамічно розвивається. І, в першу чергу, завдяки активності та діловим якостям її голови Івана Дрогобецького.

Втрата довіри

Ця влада остаточно втрачає довіру людей. Мова навіть не про невиконані обіцянки. Люди вже навчені, що політики перед виборами багато чого обіцяють. Лише найпримітивніші цьому вірять. Але є ще великий сегмент електорату, який голосував за нинішню владу не так через обіцянки, як через бажання побачити у владі нові обличчя.

В Ужгороді вода одна з найдорожчих в Україні

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), 4 лютого схвалила рішення про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для 43 підприємств по всій Україні. Про це повідомляється на сайті комісії. Тарифи набувають чинності з дня, наступного за днем їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Національної комісії, тобто з 5 лютого 2020 року.

На Закарпатті поліція провела спецоперацію для затримання членів злочинного угруповання

Під час затримання чоловіки, що перебували в автомобілях, чинили збройний опір правоохоронцям. У результаті спецоперації затримано семеро осіб.

В одному з ужгородських хостелів знайшли мертвою студентку з Нігерії

8 лютого до чергової частини Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від власника хостелу, що по вул. Швабській, у кімнаті він виявив без ознак життя квартирантку.

В Ужгороді літня жінка переходила дорогу на червоне світло і загинула

В Ужгороді водій автомобіля марки «Audi» здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу на червоне світло світлофору. Від отриманих травм 72-річна жінка померла у лікарні. За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження.

За фактом замаху на вбивство двох мукачівців поліція Закарпаття розпочала слідство

ГУНП вживає усіх невідкладних заходів для встановлення осіб, причетних до стрілянини в Мукачеві, повідомляє прес-служба відомства.

В Мукачеві сталася стрілянина. Є поранені

Внаслідок інциденту із застосуванням зброї, двоє людей отримали вогнепальні поранення. Чоловік перебуває у медзакладі. Правоохоронці проводять першочергову перевірку та визначаються з правовою кваліфікацією злочину.

Мешканця Ужгородщини, якого підозрюють у замаху на вбивство, розшукали

Завдяки оперативним діям працівників ГУНП в Закарпатській області, поліцейських Ужгородського районного відділення поліції та небайдужим громадянам, мешканця села Худльово, який здійснив постріл у родича, затримано. Чоловік переховувався в лісистій місцевості на Ужгородщині.

На Тячівщині у ДТП загинула літня жінка

У селі Дулово Тячівського району водій автомобіля «Skoda Octavia» здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події. Інша потерпіла знаходиться в реанімації.

У Перечині прокуратура погодила підозру підприємцю, який незаконно здійснював забір гравію на річці

Процесуальним прокурором Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру приватному підприємцю з Великоберезнянщини у незаконному видобуванні корисних копалин загальнодержавного значення (ч.2 ст.240 КК України).

Інноваційний підхід до транскордонного туристичного маршруту

03 лютого 2020 року відбулася прес-конференція, присвячена початку реалізації проекту KRA’GAS – Промоція ремесел та гастрономії, як відповідних складових культурної спадщини Карпатського Єврорегіону, проекту, що фінансується за підтримки ЄІС ТКС Угорщина – Словаччина – Румунія   -Україна 2014-2020.

Троє мукачівських патрульних побили пасажирів автівки

Повідомлено підозру трьом співробітникам патрульної поліції у перевищенні влади, що супроводжувалось насильством.

Закарпатець пропонував прикордоннику 700 дол за схему розміщення прикордонних нарядів

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими Нацполіції Закарпаття та співробітниками відділу внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» затримано закарпатця, який намагався підкупити офіцера оперативно - розшукового відділу.

Поліція Ужгорода затримала серійних крадіїв на викраденні акумуляторів зі станції стільникового зв'я

В автомобілі марки "Ауді", який зупинили для перевірки працівники поліції, виявили крадені акумуляторні батареї, які належать операторові мобільного зв'язку.

У Тячеві спалили автомобіль місцевій підприємниці

Уночі в Тячеві невідома особа здійснила підпал автомобіля марки «Меrсеdеs Vito», який належить місцевій жительці. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, паліїв розшукують.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат