Автобусом до Болгарії з Києва: як купити найкращий тур на море

26.08.2024 16:50 ДОЗВІЛЛЯ



Чисті пляжі, тепле море, сучасні готельні комплекси, недорогі екскурсії та продукти – справжня відпустка з мрії перетворюється на реальність. Недорогі автобусні тури до Болгарії https://anex-tour.com.ua/uk/tours/charter-bus/bulgaria/ з Києва доставляють українських туристів найпопулярнішими курортами південного сходу Чорного моря. Як вибрати вигідний автобусний тур до Болгарії з Києва, розповідають експерти онлайн-турагенції АНЕКС Тур.

Автобусні тури з Києва до готелів Болгарії з власними пляжами

Якщо основна мета відпочинку в Болгарії – море, вигідно купувати тур у готелі з власними пляжами. Офіційно всі болгарські пляжі муніципальні та загальнодоступні, але в курортних зонах віддані в концесію послуги платні. Влітку 2024 року прокат шезлонгу або парасолька на болгарських пляжах від 5 до 15 левів (112-338 грн.) на день. За 10 днів відпустки для сім'ї з дітьми виходить значна сума.

Підказка турагенції АНЕКС Тур. Частина болгарських готелів беруть найближчі пляжні зони в концесію та включають у ціну проживання користування шезлонгами й парасольками. У пошуковій системі на сайті турагенції АНЕКС Тур легко купити онлайн путівки на автобусний тур до Болгарії з Києва з проживанням у готелях із власними пляжами. Достатньо застосувати спеціальний фільтр. Один клік, і можна вибирати готелі з власними пляжами в Золотих Пісках, Равді, Балчику, Еленіте.

Автобусні тури з Києва до готелів у Болгарії з концепцією все включено

Найкомфортніший варіант пляжного відпочинку: проживання, харчування, користування басейнами, спортивними та дитячими майданчиками включені у ціну автобусного туру з Києва до Болгарії.

Топ 7 курортів Болгарії з готелями все включено:

  1. Золоті Піски. 3,5 км. піщаного пляжу шириною до 100 м, чудова курортна інфраструктура.
  2. Кранєво. Північне узбережжя Болгарії, пляжі з Блакитними прапорами, завдяки лісу особливий мікроклімат.
  3. Сонячний Берег. Найактивніший, концертно-фестивальний курорт Болгарії.
  4. Обзор. Спокійний курорт із пляжем 7 км. на березі затоки між Варною та Бургасом.
  5. Несебр. Популярне курортне місто з унікальним історичним центром та дайвінг спотами.
  6. Албена. Найбільший приморський бальнеологічний курорт Болгарії.
  7. Св. Костянтин та Олена. Респектабельний курорт у соснових гаях.

Для пошуку готелів все включено та ультра все включено Болгарії для автобусного туру з Києва в пошуковій системі на сайті турагенції АНЕКС Тур застосуйте спеціальні фільтри. Частина готелів включено Болгарії додають до вартості проживання відвідування пляжу або сауни; цю інформацію легко перевірити в описі туру.

Персональний підбір автобусних турів на море до Болгарії з Києва

Пляжі Созополя, Елените, Равди, Приморсько, Балчика, Дюні, Варни чи Бургаса? У кожного болгарського курорту та готелю є свої плюси та мінуси. Щоб відпустка на море влітку 2024 року була максимально ефективною, варто замовити команді турагенції АНЕКС Тур персональний пошук автобусних турів до Болгарії з Києва. Список актуальних турів складається з урахуванням побажань туристів: формат відпочинку, концепція готелю, близькість пляжу, центрів з оздоровчими процедурами або пам'яток.

Гарячі автобусні тури з Києва до Болгарії на море

У розпал купального сезону туроператори продають зі знижками до 10-15% відмовні путівки та нерозпродані номери у готелях. Для придбання гарячого автобусного туру до Болгарію з Києва варто заздалегідь перевірити готовність документів на виїзд за кордон: початок автобусного туру з виїздом з Києва до Болгарії може бути призначений на найближчі дати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат