На Іршавщині під час пожежі загинула мати з дитиною

ДСНС 10.08.2024 12:43 СОЦІО

У селі Собатин (вул. Головна) виникла пожежа внаслідок якої загинули мати з дитиною, а також постраждав старший син загиблої.

За словами місцевого населення, займання виникло пізно вночі, і люди помітили це коли вже будинок був повністю охоплений полум’ям. Односельці прокинулися через сильний тріск, і побачивши лихо, намагалися самотужки загасити пожежу та водночас викликали рятувальників.

Вогнеборці з Іршави, що прибули на місце події, провели розвідку пожежі ланкою газодимозахисної служби та виявили у кімнати тіла двох людей: матері 1971 року народженя та її сина 2011 року народження. Разом з тим вони стали на захист сусіднього домоволодіння та організували гасіння пожежі у будівлі.

Другий син власниці 2005 року народження отримав термічні опіки та був госпіталізований до місцевого лікувального закладу.

Вогнем знищено крівлю, перекриття житлового будинку на площі 40 кв. м, а та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

ДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат