Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита перебуває з робочою поїздкою на Міжгірщині

10.08.2024 12:45 ПОДІЇ

 

На порядку денному – робота у Міжгірській громаді, зустріч із представниками депутатського корпусу громади та району, ознайомлення із соціальними проєктами, програмою економічного розвитку тощо.

Один з успішних прикладів реалізації стратегії розвитку спорту у громадах Закарпаття – реконструйований спортивний комплекс Міжгірської загальноосвітньої школи, - повідомив Віктор Микита. - Через війну нам не вдалося вчасно завершити всі заплановані роботи. Однак протягом останнього часу ми крок за кроком наближали проєкт до реалізації, щоб діти мали можливість використовувати інфраструктуру для розвитку.

Цей обʼєкт відрізняється від інших, адже реалізований він у гірській місцевості й за об’ємами та наповненням такого спортивного комплексу не має жодна інша школа нашої області.

Навколишні громади налічують майже 50 тисяч мешканців, що формує колосальний потенціал завантаження об’єкта. Це не лише тренування та заняття, а й проведення змагань. Локація має найбільшу серед громад Міжгірщини кількість загальноосвітніх шкіл та відповідно й учнів.

Важливо, щоб наші захисники відчували турботу про їхні родини, поки вони боронять незалежність України за тисячі кілометрів від рідної домівки. Проєкт спрямований саме на це, він, без сумніву, соціально орієнтовний, і такий підхід відповідає задуму загальнонаціональної програми Президента «Здорова Україна».

Враховано все – до найменших деталей, створено сучасні умови для занять фізкультурою школярів та спортом для аматорів і професійних спортсменів, враховано вимоги доступності й інклюзивності.

Дякую громаді за підтримку ініціативи та внесок у реалізацію проєкту.

Дякуємо Президенту Володимиру Зеленському за увагу до Закарпаття, підтримку й державні інвестиції у наш регіон.

Разом переможемо!

Коментарі :


12.08.2024 12:04 Іван

Коли будете їхати   в депресивну Воловецьку громаду, то незаббудьте взяти з собою коси та трохи обкосите Воловець від борщівнику та амброзії.


10.08.2024 11:31 Ярослав

Цікаво чи знає Микита що я відкрив кримінальну справу по спротзалу Міжгір'я??? Чому за всі кошти які дала держава спортзал до сих пір не працює. Де інвентар? І т.д


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат