В Ужгороді розпочали будівництво дитячої спортивної бази

13.07.2024 13:33 СПОРТ

 

Коштами меценатів реалізовуємо один із найкращих проєктів області, спрямований на розвиток молоді, її освіти та спортивного зростання, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

- Понад 6 місяців наша команда спільно з Українська Асоціацією Футболу, Закарпатською асоціацією футболу та Асоціацією футболу Донецької області працювала над концепцією створення осередку, який забезпечить сучасні умови проживання і навчально-тренувального процесу дітей.

Проєкт передбачає зведення гуртожитку на 50 осіб за сучасними технологіями швидкого будівництва, реконструкцію великого футбольного поля з натуральним трав’яним покриттям, пісочного майданчика для занять з гандболу та футболу в літній період, смуги для бігу, гімнастичного майданчика, паркінгу й інше.

За планом ініціатива дозволить збільшити охоплення дітей, які займаються спортом, та покращити матеріально-технічну базу Ужгородського наукового ліцею Закарпатської обласної ради.

Водночас згідно з концепцією новий спортивний осередок залучатимуть для проведення навчально-тренувальних зборів для школярів з Донецької області та інших прифронтових регіонів у літній період.

Соціальна складова ініціативи є надважливою, адже, окрім тренувань, у дітей буде можливість відпочити та відновитися на туристичних локаціях нашого краю.

Уперше ми реалізуємо великий проєкт із залученням місцевого бізнесу, який об’єднався та виділив власні кошти, щоб створити сучасні й комфортні умови для розвитку майбутніх поколінь.

Дякую президенту Української асоціації футболу Андрієві Шевченку, очільнику Асоціації футболу Донецької області Максимові Єфімову, керівнику ЗАФ Іванові Дурану, представникам місцевого бізнесу та компаніям, котрі будують інфраструктуру, за консолідацію зусиль і втілення в життя концепції, яка вже зараз стає реальністю.

Разом переможемо!
Рухаємося далі!

Коментарі :


13.07.2024 17:08 Ваше імʼя

Приємно бачити Івана Волошина в такій солідній компанії


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат