Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26220, 20

647 закарпатців, які працювали без оформлення трудових відносин, виявили з початку року

У четвер, 23 травня, в облдержадміністрації під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулося засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

ВИБОРИ У БЕРЕГОВІ: лише один кандидат пройшов держперевірку

Нещодавно в   кількох закарпатських Інтернет-ЗМІ з’явилася інформація щодо подвійного громадянства деяких кандидатів на посаду міського голови Берегова.

Закарпаття піднялося за багатьма показниками в першому кварталі року

Підсумки соціально-економічного розвитку та виконання місцевих бюджетів за перші чотири місяці 2013-го підбили у четвер, 23 травня, в обласній адміністрації. Окрім цього, обговорили ще кілька важливих питань, зокрема, щодо відкриття центрів надання адмінпослуг та готовності до оздоровчої кампанії.

ВИБОРИ У БЕРЕГОВІ: застосування «брудних» політтехнологій

Наступної неділі, 2 червня, у м. Берегові заплановані позачергові вибори міського голови Берегова. Як і слід було очікувати, з наближенням виборів активізувалось застосування «брудних» політичних технологій.

Завтра змагатимуться юні інспектори руху

У суботу, 25 травня на базі БПЛ «Лідер» - ЗОШ № 20 (м. Ужгород, вул.. Сільвая, 3) відбудеться обласний огляд конкурс робіт загонів Юних інспекторів руху (початок о 10 годині). Найкращі юні знавці Правил дорожнього руху з усієї області зберуться аби позмагатися за першість.

Закарпатські рятувальики застерігають вд пожеж

У теплу пору року наші краяни віддають перевагу відпочинку на природі, шукаючи захисту від спеки під кронами дерев. Йдучи в ліс, вони, на жаль, частенько забувають про правила поводження в ньому. Звичайно, не обходиться без багаття. Здавалося б нема нічого простішого, ніж розкласти вогонь. Але саме необережне поводження з ним загрожує небезпекою виникнення   лісової пожежі. Наслідки останніх обходяться дуже дорого не лише для закарпатської флори і фауни, а подеколи і для здоров’я та навіть життя самих винуватців виникнення вогняної стихії.

Водіїв просять уважно їздити в час літнього відпочинку для школярів

У період літнього відпочинку, більшість дітей буде проводити час на дитячих майданчиках,вулицях населених пунктів та місцях масового скупчення дітей.

Нежирне м'ясо допомагає загоїти кістки після перелому

Найбільше переломів стається взимку, але за словами травматолога з поліклініки №2 подільського району Києва Дмитра Савченка, у травмпункт багато звертаються і в теплу погоду.

У п’ятницю в   Ужгороді   відкриється   фестиваль   чеської культури

Під   знаком   співпраці   Закарпаття і краю Височина   з 24 травня по 2 червня в   Ужгороді   пройде   фестиваль   чеської культури.

Новими   книгами поповниться фонд найвіддаленішої бібліотеки Березнянщини

Закуплять нові видання за кошти, виручені під час лотереї, що стартувала сьогодні у мистецькій галереї «Ужгород» у рамках виставки-ярмарку «Книга-фест».

Депутати хочуть шкільних олімпіад мовою нацменшин

В Україні до цього часу не проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з мов національних меншин. Чотири народні депутати — Іштван Гайдош, Антон Кіссе, Вадим Колесніченко та Іван Попеску — звернулися до Міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника з проханням вирішити це питання.

30 травня можна буде зателефонувати до замгубернатора області Качура

У четвер, 30 травня, заступник голови обласної державної адміністрації Іван Качур візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади».

На Тячівщині вилучили 4 тонни металу

22 травня, під час несення служби у селищі Солотвино Тячівського району, інспекторами Державтоінспекції було зупинено вантажний автомобіль марки «Тата» під керуванням 39-річного мешканця Мукачівського району.

Прокуратура попередила відчуження земель на Мукачівщині

Прокуратурою Мукачівського району провела перевірку щодо додержання вимог Земельного кодексу та Закону України «Про природно-заповідний фонд», якою виявлено ряд порушень у сфері земельного законодавства.

Головний закарпатський рятувальник навчався у чеських пожежників (ФОТО)

Тривале ділове партнерство й дружні стосунки склалися між закарпатськими рятувальниками та іноземними колегами. Прикладом такої співпраці може стати й нещодавній візит керівника оперативно-рятувальної служби Закарпаття Мирослава Щербея до міста Брно Чеської Республіки.

В Ужгороді засяяла облдержадміністрація (ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО)

Різнокольорове світло ввімкнули вночі 22 травня. Зовнішнє освітлення адміністративної будівлі обласної адміністрації та обласної ради забезпечують 88 прожекторів загальною потужністю 6,8 КВт, які освітлюють центральний фасад будівлі у жовтому та синьому кольорах.

В Ужгороді розповіли, як навчатимуть дітей за спеціальними методиками (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала «Як на Закарпатті запроваджують методики раннього розвитку дітей. Спеціальні системи для дитбудинків та дітей з особливими потребами».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 23 травня. Запрограмовуйте хороший настрій на весь день і нехай жодні справи не стануть на заваді. Прокидайтеся з ароматом улюбленої кави, додавайте до неї солодощів та позитивних емоцій. Нехай ранок буде затишним, день корисним і цікавим, а співрозмовники – бажаними. Смачного кавування!

Футбол. «Шахтар» виборює 9-й кубок України і наздоганяє за цим показником «Динамо»

У фіналу 22-го розіграшу Кубка України «Шахтар» перемагає «Чорноморець» з рахунком 3:0.

Ален Панов реалізовує проект «Капітульна, 22» та збирається балотуватися на мера

Ще у 2011 році в Ужгороді було започатковано Концепцію відповідального забудовника, в рамках якої анонсовано проект «Капітульна,22». Йшлося про реконструкцією одного із будинків (XVIII століття) архітектурного комплексу ужгородської Замкової гори. На сьогодні всі роботи по проекту успішно завершені. Про це детальніше розповів в Ужгородському прес-клубі Ален Панов, відомий ужгородець з активною громадянською позицією, автор Концепції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат