Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26260, 20

АКУ розпочав справу стосовно виконкому   Міжгірської селищної ради

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, при дослідженні ринку надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, виявило порушення в діях виконавчого комітету Міжгірської селищної ради.

Україна-Словаччина. Науковці УУБА-КаУ взяли участь в міжнародній науковій конференції в Пряшеві

20 – 21 травня, в рамках міжнародного освітньо-наукового співробітництва, ректор Ужгородської української богословської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, президент Міжнародної академії богословських наук, професор, архімандрит Віктор (Бедь), проректор УУБА-КаУ з міжнародних богословсько-церковних відносин, професор, архімандрит Василій (Садварій) та   заступник завідувача кафедрою практичного богослов’я, церковного мистецтва та співу УУБА-КаУ, доцент Товтин Надія Іванівна прийняли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Християнство як носій культури», що була організована та проведена на базі православного богословського факультету Пряшевського університету (Словаччина) і була приурочена 1150-річчю моравської місії рівноапостольних Кирила і Мефодія.

Голова Мукачівської РДА спростував інформацію про своє звільнення

Очільник району без вагань погодився прокоментувати інформацію, яка днями була поширена одним із закарпатських інтернет-ресурсів. Зокрема у публікації йшлось про те, що голова Мукачівської РДА Едуард Дуда написав заяву на звільнення через ймовірність висловлення йому недовіри Мукачівською районною радою, яку на 80 % контролюють представники «ЄЦу».

В Ужгороді відбудеться друга лекція про архітектуру під назвою «Місто та міста»

Pro Urbe – громадська організація, яка об’єднує професійних архітекторів, художників та мистецтвознавців – продовжує цикл лекцій, розпочатий навесні цього року.

Нацбанк визначив переможців ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Національний банк майбутнь

20 травня відбулося урочисте нагородження переможців та номінантів ІІ Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків на тему “Національний банк майбутнього”, запровадженого Національним банком України в минулому році з метою підвищення рівня знань дітей про Національний банк України, його функції та завдання, а також виявлення творчих здібностей дітей.

Проректора УжНУ Офіцинського затримали на хабарі 43 тис. грн.

Проректора Ужгородського національного університету затримали під час одержання понад 43 тисячі гривень неправомірної вигоди – прокуратура контролює хід досудового розслідування.

Потяг "Київ-Чоп" за кілька днів скасують

Із 25 травня швидкий потяг №7/8 сполученням «Чоп—Київ», котрий відправлявся о 18.10, уже не курсуватиме.

У квітні 39 тис. грн. штрафу накладено за антиконкурентні дії

У квітні 2013 року Закарпатським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України припинено 11 порушень конкуренційного законодавства.

"Говерла" - "Волинь" - 1:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Фото з суботнього матчу "Говерла" - "Волинь", який проходив в Ужгороді. У цьому матчі ужгородський клуб не зміг перемогти і в наступному сезоні гратиме у Першій лізі. Фото Я. Немеша.

Читанню у традиційному   форматі   сприятиме «Книга-фест 2013»

23 травня  з 10.00 до 18.00 у галереї "Ужгород", що на проспекті Свободи, відбудеться виставка-ярмарок «Книга-фест – 2013».

«Олімпійський день» в Ужгороді зібрав близько 2000 чоловік

Близько 2000 ужгородців зібралися на площі Поштовій, щоб взяти участь у традиційному Всеукраїнському «Олімпійському дні», який цього року проводиться у рамках святкування 20-річчя створення Закарпатського відділення Національного олімпійського комітету та 100-річчя проведення у Києві І Всеросійської Олімпіади, яка дала старт розвитку сучасного олімпійського руху.

Фехтування. Анатолій Герей завоював срібло на Етапі кубка Європи U23

Анатолій Герей завоював срібло на Етапі кубка Європи з фехтуванню на шпагах для спортсменів віком 23 роки і молодше, що відбувся 18 травня в польському місті Глівіце.

Гімнастика. На "Сакурі Закарпаття" перемогла ужгородка (ВІДЕО)

В ужгородському спортивному комплексі "Юність" відбувся відкритий чемпіонат області і XIV Міжнародної турнір з художньої гімнастики "Сакура Закарпаття".

Футбол, ЧЗ. "Метеор" громить "Бужору" й продовжує йти зі 100-відсотковим показником

Відбулися матчі 5-го туру у Вищій та Першій лігах Чемпіонату Закарпаття.

«Чеські пивні забави» від пива Zatecky Gus пройшли цими вихідними у Кам'янець-Подільському (ФОТО)

Пиво Zatecky Gus, зварене в найкращих чеських традиціях, організувало для гостей та жителів Кам'янец-Подільського пивне свято «Чеські пивні забави». Фестиваль відбувся 18 травня на головній площі міста - Вірменський Ринок.

Нові книги вже скоро можна буде придбати на «Книга-фест – 2013»

23 травня з 10.00 до 18.00 у галереї "Ужгород", що на проспекті Свободи, відбудеться виставка-ярмарок «Книга-фест – 2013».

88 прожекторів освітлюватимуть будівлю обласної адміністрації та обласної ради

Монтаж нової освітлювальної мережі вже на завершальній стадії

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 21 травня. Запрограмовуйте хороший настрій, зустрічайте ранок з улюбленою кавою й упевнено вирішуйте всі справи. Нехай прокидання буде легким, співрозмовники бажаними, а солодощі до кави – найулюбленішими. Гарного дня й корисних справ сьогодні!  

За кошти облбюджету оздоровлять 800 дітей пільгових категорій та 80 обдарованих і талановитих дітей

Першого червня в Україні розпочнеться літня оздоровча кампанія.   У перший день літа запрацюють і дитячі заклади відпочинку та оздоровлення на Закарпатті. Про стан підготовки та плани щодо проведення кампанії розповів начальник управління молоді та спорту обласної державної адміністрації Віталій Ерфан.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат