Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26320, 20

В Ужгороді   обговорили сучасні методи лікування раку

Про нові підходи у лікуванні раку говорили протягом двох днів в Ужгороді на науковій конференції онкологи з усієї країни та Європи.

За недобросовісну конкуренцію - штраф

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало два суб’єкти господарювання на 50 тис. грн загалом за недобросовісну конкуренцію.

Футбол. "Метеор" продовжує лідирувати у Чемпіонаті Закарпаття

Відбулися матчі 4-го туру у Вищій та Першій лігах обласного Чемпоінату.

У вівторок, 14 травня,   на озері в Дідові буде шоу з рятувальниками

14 травня в с. Дийда (Дідово) Берегівського району відбудеться комплексне тактичне тренування сил та засобів підрозділів Управління ДСНС України у Закарпатській області на тему: «Організація пошуково-рятувальних робіт та ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах».

Не задекларована   мозаїка   вартістю 333 тис. грн. опинилися на митному складі

Інспектори оперативного відділу служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Чопської митниці Міндоходів України під час оформлення вантажу із Італії на митному посту «Тиса» виявили подвійний пакет документів та недостовірні дані щодо товару на суму понад 333 тисячі гривень.

Під час виїзного засідання обговорять техногенну катастрофу у Солотвині

Круглий стіл «Економічні, соціальні та екологічні проблеми техногенної катастрофи у селищі Солотвино: чи враховується думка громади при їх вирішенні?» спільно організовують чотири Комісії громадської ради при Закарпатській ОДА на прохання   громади селища Солотвино. Зокрема, це Комісії: з питань регіонального соціально-економічного розвитку, ресурсного потенціалу та інвестицій;   з питань екології та збереження довкілля;   з питань розвитку туристичної галузі та рекреації; з питань законності і правопорядку.

Угорські підприємства проведуть в Ужгороді виставку

23-24 травня в Ужгороді проходитиме промислова виставка угорських підприємств.

Футбол. «Говерла»: Шанси зменшуються, але залишаються (ВІДЕО)

В останньому турі ужгородський клуб програв «Кривбасу». Команда з Кривого Рогу в другому колі демонструє ефективний і практичний футбол, що досі дозволяє команді претендувати на п’яте єврокубкове місце. «Говерла» у матчі проти «Кривбасу» не виглядала приреченою, часто била по воротах суперника, старалася, однак цього виявилося замало.

За зловживання на ринку ритуальних послуг   — штрафні санкції

Закарпатське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало МКП «Бюро ритуальних послуг» Хустської міської ради на 5 тис. грн за зловживання монопольним становищем на ринку ритуальних послуг.

Огляд закарпатської преси

Про що писали закарпатські газети

Через 505 пачок сигарет   українець залишився без іномарки

Спроба нашого співвітчизника перевезти приховані тютюнові вироби та отримати прибуток з їх перепродажу і Румунії, обернулася втратою і товару, і автомобіля марки “KIA CARNIVAL”.

Суд підтвердив законність рішення АКУ

Господарський суд Закарпатської області підтвердив законність рішення адміністративної колегії Закарпатського обласного відділення Антимонопольного комітету України, яким у грудні 2012 року накладено штраф на ДП «Брустурянське лісомисливське господарство» та ПП «Рись».

На Закарпатті відкриють академію мистецтв

  Про це повідомив, відкриваючи традиційні «Ерделівські читання», голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.

З незаконного обігу вилучено товарів майже на 17 млн. грн.

Із них товарів підакцизної групи на суму 1,9 млн. грн. Припинено діяльність одного підпільного алкогольного цеху.

ДАІ спіймала п'яних таксистів

З метою забезпечення належної безпеки дорожнього руху під час перевезення людей, працівники Державтоінспекції проводять регулярні заходи по контролю за дотриманням законодавства під час надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Гурт "Rock-H" почав зйомки нового кліпу

У четвер, 9 травня, гурт «Рокаш» почав роботу над зйомками нового відеокліпу на пісню «До милої, до тої», яка ввійшла до другого альбому гурту під назвою «Отава».

Добровільна пожежна команда тепер має спеціальний автомобіль і карету "швидкої"

Вручили подарунок дерценським пожежникам у п’ятницю, 10 травня. Побували на врученні перший заступник голови облдержадміністрації Ігор Свищо, а також народний депутат України Іштван Гайдош.

Воловецькі рятувальники мають спецспорядження та бойовий одяг від чехів

10 травня   у Державній пожежно-рятувальній частині № 11 смт Воловець відбулась зустріч представників Чеської Республіки та керівництва Управління ДСНС України у Закарпатській області. У рамках розвитку добросусідських відносин між чеськими та закарпатськими рятувальниками начальник пожежної частини міста Лідице (Чехія) Томаш Рихтер подарував колегам із воловецького пожежного підрозділу   бойовий одяг та спеціальне спорядження, що використовується у буденній роботі рятувальників. Даний факт став можливим за сприяння Генерального консула Чеської Республіки у Львові Давіда Павліти та був   ініційований волонтером із міста Брно (Чехія) Радімом Купцем.

В Ужгороді зіграє один з кращих джазових вокалістів США

21 травня 2013 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО", м. Ужгород, вул. Кошицька 28, відбудеться джазовий концерт одного із найкращих джазових вокалістів США, Дуайта Трайбла (Dwight Trible).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 13 травня. Легкого й бадьорого вам ранку. Нехай думки не здаються вам тягарем, з легкістю вирішуйте всі справи й намагайтеся здійснити щось корисне. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави й розпочинайте тиждень лише в доброму гуморі. Гарного дня й успішного старту!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат