Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26340, 20

У Середньому співали «Золоті соловейки»

У вівторок 14 травня у с. Середньому вітали учасників конкурсу словацької народної пісні  

Змінено механізм організації оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастр

Потерпілим від чорнобильської катастрофи надаватимуть пільгові саноторно-курортні путівки: пільги складатимуть від 50% до 100 % вартості путівки в залежності від категорії постраждалого.

Відлуння в людській пам’яті

На під’їзді до Торунського перевалу Закарпатської області, неподалік від автомагістралі Долина-Хуст, ще на території ДП « Вигодське лісове господарство», розміщене поховання загиблих вояків у Першій світовій війні 1914-1918 р.р.

Головою Хустської   РДА став Василь Якубець

  Представив новопризначеного керівника району голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

На Свалявщині задекларовано майже удвічі більше доходів, ніж торік

Закінчилася кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2012 році. Всього з початку року до Свалявської МДПІ   подано 239 декларацій про майновий стан і доходи. Це удвічі більше у порівнянні з результатами минулого року, стверджує начальник Свалявської МДПІ   Ганна Лендєл.

Легалізовано працю майже 800 найманих працівників

Усі вони працювали без оформлення належним чином трудових відносин із суб’єктами господарської діяльності. До державної реєстрації підприємницької діяльності залучено 177 осіб.

Угорські   науковці цікавилися міграційною проблематикою   Закарпаття

Питання ефективності та розвитку українсько-угорського транскордонного співробітництва обговорювалися сьогодні в ході зустрічі начальника ГУДМС України в Закарпатській області Ігоря Михайлишина з представниками Інституту суспільних досліджень ТАРКІ (м.Будапешт) Огларкою Салаі та Крістіною Ла-Торе і віце-президентом Фонду розвитку транскордонного співробітництва Олегом Пилипенком. Йшлося   про проблематику, над якою працює міграційна служба краю, першочергові завдання структури. Угорські науковці цікавилися, як   впливає близькість   кордонів на міграційні процеси в регіоні, перспективами участі ГУДМС в області в   транскордонних проектах.

На Берегівщині рятувальники демонстрували   готовність до   ліквідації наслідків НС на водних об’єктах

14 травня на території ТОВ «Бумеранг», що в селі Дийда Берегівського району, закарпатські рятувальники провели тактико-спеціального навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах.

На Закарпатті   вогняною стихією пошкоджено дві квартири

14 травня о 12:31 хустським рятувальникам повідомили про пожежу на вулиці Горького, що в смт Вишково. Стурбовані мешканці триповерхового будинку розповіли, що на останньому поверсі із даху двох сусідніх квартир на зовні виривається полум’я та йде сильний дим.

Закарпатцям можна буде скористатися для літнього відпочинку лише шістьма   пляжами

Це 6 пляжів у Тячівському районі та по одному на Хустщині, у Берегівському районі й Виноградівщині. Про безпечність решти місць відпочинку можна судити лише на хлопський розум. Про це під час навчань з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій розповів начальник У ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Книга-фест в Ужгороді

22-23 травня 2013 р. в Ужгороді проходитиме виставка-ярмарок “Книга-фест – 2013”. Місце   проведення: галерея “Ужгород” (просп. Свободи, 7/26)

В Ужгороді відбудеться велогонка Тур Де Уж

18 травня в Ужгороді відбудеться дитяча велогонка Тур Де Уж. На Поштовій площі відбудеться відкриття велопарковки, потім в 11.40 старт велопробігу по місту з фінішем у Боздоському парку, де і почнеться дитяча велогонка. Реєстрація на Тур Де Уж починається о 13.00, старт о 13.40.

Ревнивий заробітчанин з Хустщини позбавив життя співмешканку


Повернувшись зненацька додому із заробітків й не заставши коханої вдома, 57-річний житель селища Вишково Хустського району, дочекавшись її вже вночі, зчинив сварку, далі взявся «виховувати» свою 40-річну співмешканку кулаками. І перестарався…
Джерело: Закарпаття онлайн

Прокуратура перевіряє, чому закарпатські дерслужбовці виступали проти фашизму

Прокуратурою міста Ужгорода організовано перевірку за фактом проведення мітингу та участі у ньому державних службовців.

Падіюн запрошує на випускний бал з насиченою програмою

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує всіх ужгородців та жителів краю на свято закриття навчального року, яке відбудеться 25 травня.

Чи наповнені закарпатські санаторії й чи можна літати на відпочинок із Ужгороду - прес-конференція

У середу, 15 травня, о 12.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Літній відпочинок: чи готове Закарпаття прийняти туристів і куди краще поїхати краянам?».

Закарпатців познайомлять з оперою, яку загалом в Україні рідко можна почути

18 у Мукачеві та 19 травня в Ужгороді закарпатці матимуть унікальну можливість послухати арії всесвітньовідомого композитора Джузеппе Верді. Закарпатський симфонічний оркестр та професійні солісти   виконуватимуть твори популярні у світі, проте мало знані в Україні. Про це йшлося на засіданні Ужгородського прес-клубу 14 травня.

Закарпатців вчитимуть берегти своє репродуктивне здоров’я

Головною метою соціального розвитку держави є збереження здоров'я людини протягом всього її життя, попередження хвороб та втрати працездатності. Для цього найважливішим є "здоровий старт життя", який у більшості своїй зумовлений станом здоров'я дівчинки-підлітка, жінки-матері.

В Ужгородській міськраді пройде прес-конференція про Олімпійський день

Завтра 15 травня об 11:30 у малій залі Ужгородського міськвиконкому відбудеться прес-конференція.

Податкова закликає ужгородців вчасно платити податки, бо так вигідніше

Згідно з п.126.1 Податкового Кодексу, якщо платник податків не сплачує узгодженої суми грошового зобов’язання та/або авансових внесків з податку на прибуток підприємств протягом визначених строків, такого платника податків притягують до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат