Театр ляльок відкриває новий сезон "Цирком Івана Сили"

admin 27.08.2014 15:22 ДОЗВІЛЛЯ

Вистава «Цирк Івана Сили», прем’єра якої відбулася у 2011 році, створена на основі п’єси письменника з Ужгорода Олександра Гавроша, яка виборола першу премію в номінації «П’єса для дітей» літературного конкурсу «Коронація слова-2011». На ХІV Міжнародному фестивалі театрів ляльок «Інтерлялька-2013» творчий колектив отримав нагороди у номінації „За втілення ідеї створення першого закарпатського мюзиклу з ляльками” та у номінації „Кращий актор” був нагороджений актор Микола Карпенко.

У постановці представлений майже весь акторський склад.Саме тому для відкриття свого 34 театрального сезону обрано цю виставу.

Своєю постановкою творчий колектив закарпатського академічного обласного театру ляльок прагне довести, що на шляху до будь-якої мети перед людиною виникають перепони. Але все можна подолати, якщо вірити у власну силу та наполегливо працювати. Сильними ми стаємо тоді, коли гуртуємося навколо доброї справи.
„Та маєш завжди про одне пам’ятати: до сили ще серця потрібно додати!”

Вистава „Цирк Івана Сили” Олександра Гавроша у постановці режисера, заслуженої артистки України Наталії Орєшникової, художника-постановника Тетяни Улинець та композитора Геннадія Донецького – перший закарпатський мюзикл з ляльками - розрахована на дітей та юнацтво, пропагує сучасну українську драматургію, сприяє естетичному та патріотичному вихованню молодого покоління.

Колектив театру ляльок з нетерпінням очікує своїх прихильників на відкриття 34 театрального сезону, яке відбудеться в приміщенні театру (Ужгород, пл. Театральна, 8) у неділю, 31 серпня. Початок вистав об 11.00 та 13.00 год. Телефон для довідок 61-58-01


BEST REGARDS,
NINA LUGOVAJA (MALYSHKA)

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат