Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 28.08.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 28 серпня. Випромінюйте тепло, даруйте щасливі миті людям, які вас оточують, і побачите, як гаряче стане навколо. Іноді для щастя потрібно зовсім небагато. Наповнюйте горнятко ароматною кавою, смакуйте улюблені солодощі, і нехай ваш ранок, попри всі незгоди і розчарування, стає позитивним, а день – успішним. Смачного кавування!

Цитата дня: Мені від тебе добре робиться.

© Чарльз Буковські "Жінки"

28 серпня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі короткочасні дощі, вдень місцями короткочасний дощ. Вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10° тепла, вдень 16-21°, в горах місцями 9-14° тепла.
Автошляхи: Вночі короткочасні дощі, вдень місцями короткочасний дощ. Вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 19-21° тепла.


ІМЕНИНИ 28 серпня: Марія.


Сьогодні також:
• День міста Тернополя.
• День Успіння Пресвятої Богородиці.


Цей день в історії

1850 — у Веймарі відбулася прем'єра опери Ріхарда Вагнера «Лоенгрін».
1879 — після завершення британо-зулуської війни у 1879-му році британці заарештували зулуського короля Сетшвайо і вислали його із Зулуленда.
1921 — у Києві розстріляні 47 членів ЦУПКому (Центрального Українського Повстанського Комітету), серед яких були Іван Андрух, співзасновник УВО, та поетГригорій Чупринка.
1936 — в Японії була заснована компанія «Тойота».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево, картинна галерея, пл. Федорова 5
До 31 серпня — виставка “Живопис та поезія”.

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.


Художній музей імені Бокшая
До 2 вересня — виставка Закарпатської школи живопису “Найкраще”.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка митців молодіжного об’єднання художників Закарпаття.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. У першій половині дня постарайся утриматися від підписання документів. Партнери можуть створити провокацію, яка призведе до конфлікту. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в спілкуванні з керівником. Тобі варто стримувати гнівні емоції, щоб вирішити ситуацію. Наприкінці дня подбай про своїх близьких і купи їм приємні подарунки.
Телець У першій половині дня тобі варто звернути увагу на роботу своїх конкурентів. Старайся ухилятися від відкритих конфліктів і будь м'якшою. У другій половині дня спробуй розібратися з документами і навести порядок на робочому столі. Твої партнери попросять переглянути прийняті умови співпраці. Доведеться затриматися на роботі, щоб впоратися з усіма завданнями.
Близнюки Сьогодні тобі доведеться взяти активну участь у житті колективу. Намагайся не критикувати дії керівника і бути стриманою. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі офісної техніки. Проаналізуй уважно отриману інформацію і дзвінки. Увечері твій обранець може розсердитися через ревні почуття.
Рак. Сьогодні тобі вдасться вирішити кілька важливих фінансових питань. Намагайся не звертати уваги на критику з боку партнерів. У другій половині дня твої ідеї будуть реалізовані завдяки підтримці друга. Постарайся уникнути конфлікту з опонентами, щоб зберегти репутацію. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із подругою, яку ти давно не бачила.
Лев   Сьогодні ти зможеш розібратися у складнощах, які створили конкуренти. У твоєму оточенні є недоброзичливець. У другій половині дня спробуй відмовитися від переговорів із ненадійними партнерами. Тобі потрібно обговорити з керівником свої плани, щоб уникнути ризиків. Увечері спробуй розслабитися і просто погуляти по парку.
Діва. Сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із цікавою особою. Намагайся не звертати уваги на дрібні перешкоди в справах. Пам'ятай, навіть коли ти на вірному шляху, можуть виникнути складнощі. У другій половині дня спробуй обговорити з колегами свої плани і нові ідеї. Тобі вдасться зібрати команду однодумців і поліпшити свої результати.
Терези Сьогодні тобі доведеться боротися зі своїми опонентами. Використовуй неординарні ідеї, щоб впоратися з виниклими проблемами. У другій половині дня спробуй поговорити з керівництвом про фінансування нового проекту. Від твого вміння переконувати співрозмовника залежить фінансовий результат. Увечері можуть виникнути непередбачені розтрати, які тебе засмутять.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш вирішити кілька складних завдань завдяки пораді партнерів. Намагайся використовувати ситуацію, що склалася, на благо для себе. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію про співпрацю. Потрібно проявити наполегливість і поборотися за результат. Ти переможеш конкурентів завдяки сприянню впливової особи. Увечері спробуй зайнятися творчістю, щоб заспокоїти нервову систему.
Стрілець У першій половині дня тобі вдасться уникнути конфлікту з керівництвом завдяки пораді подруги. Обов'язково наведи порядок у документах і зроби потрібні звіти. У другій половині дня ти зможеш відновити стосунки зі старими діловими партнерами. Потрібно відразу обговорювати умови співпраці і фінансові питання. Увечері тобі краще залишитися вдома і почитати книгу, щоб відволіктися.
Козеріг Перша половина дня буде результативною для підписання довгострокових контрактів. Тобі потрібно уважно проаналізувати свої успішні дії, щоб рухатися в правильному напрямку. У другій половині дня спробуй поговорити з керівництвом про свої нові розробки. Ти досягнеш мети, якщо проявиш сміливість і наполегливість. Увечері можуть виникнути складнощі у спілкуванні з родичами старшого покоління.
Водолій. Сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із людиною з минулого. Дружні стосунки можуть перерости у вигідне ділове співробітництво. У другій половині дня спробуй розібратися в своїй статистиці. Тобі потрібно усунути помилки і недоліки в роботі, щоб не виникло проблем із керівництвом. Увечері спробуй зайнятися приготуванням нового десерту, щоб здивувати близьких.
Риби У першій половині дня на тебе чекає напружений діалог із партнерами. Намагайся не звертати уваги на критику з боку опонентів. У другій половині дня тобі варто подбати про підготовку до розмови з керівником. Поговори про свої напрацювання і можливості   кар'єрного зростання. Увечері краще вирушити в кінотеатр із коханою людиною.

Усміхніться на початку нового дня!   :)


Не можна просто взяти і розповісти анекдот без "Короче".



Петько забіг в кімнату до батьків без стуку і зненацька попалив лелеку.



Сімейне життя - це коли ти намагаєшся напоїти дружину не для того, щоб затягнути її в ліжко, а щоб спокійно пограти на комп'ютері.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат