Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26280, 20

В Ужгороді відбудеться велогонка Тур Де Уж

18 травня в Ужгороді відбудеться дитяча велогонка Тур Де Уж. На Поштовій площі відбудеться відкриття велопарковки, потім в 11.40 старт велопробігу по місту з фінішем у Боздоському парку, де і почнеться дитяча велогонка. Реєстрація на Тур Де Уж починається о 13.00, старт о 13.40.

Ревнивий заробітчанин з Хустщини позбавив життя співмешканку


Повернувшись зненацька додому із заробітків й не заставши коханої вдома, 57-річний житель селища Вишково Хустського району, дочекавшись її вже вночі, зчинив сварку, далі взявся «виховувати» свою 40-річну співмешканку кулаками. І перестарався…
Джерело: Закарпаття онлайн

Прокуратура перевіряє, чому закарпатські дерслужбовці виступали проти фашизму

Прокуратурою міста Ужгорода організовано перевірку за фактом проведення мітингу та участі у ньому державних службовців.

Падіюн запрошує на випускний бал з насиченою програмою

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує всіх ужгородців та жителів краю на свято закриття навчального року, яке відбудеться 25 травня.

Чи наповнені закарпатські санаторії й чи можна літати на відпочинок із Ужгороду - прес-конференція

У середу, 15 травня, о 12.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Літній відпочинок: чи готове Закарпаття прийняти туристів і куди краще поїхати краянам?».

Закарпатців познайомлять з оперою, яку загалом в Україні рідко можна почути

18 у Мукачеві та 19 травня в Ужгороді закарпатці матимуть унікальну можливість послухати арії всесвітньовідомого композитора Джузеппе Верді. Закарпатський симфонічний оркестр та професійні солісти   виконуватимуть твори популярні у світі, проте мало знані в Україні. Про це йшлося на засіданні Ужгородського прес-клубу 14 травня.

Закарпатців вчитимуть берегти своє репродуктивне здоров’я

Головною метою соціального розвитку держави є збереження здоров'я людини протягом всього її життя, попередження хвороб та втрати працездатності. Для цього найважливішим є "здоровий старт життя", який у більшості своїй зумовлений станом здоров'я дівчинки-підлітка, жінки-матері.

В Ужгородській міськраді пройде прес-конференція про Олімпійський день

Завтра 15 травня об 11:30 у малій залі Ужгородського міськвиконкому відбудеться прес-конференція.

Податкова закликає ужгородців вчасно платити податки, бо так вигідніше

Згідно з п.126.1 Податкового Кодексу, якщо платник податків не сплачує узгодженої суми грошового зобов’язання та/або авансових внесків з податку на прибуток підприємств протягом визначених строків, такого платника податків притягують до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

Закарпатські рятувальники показали, як вміють рятувати у воді (ФОТО)

14 травня на території ТОВ «Бумеранг», що в селі Дийда Берегівського району, закарпатські рятувальники провели тактико-спеціального навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на водних об’єктах.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 15 травня. Замислюйте щось корисне в екватор тижня, який збігається з екватором місяця. Особлива ранкова кава додасть бадьорості, а приємні співрозмовники подарують бажані емоції на початку нового дня. Відкривайте для себе щось цікаве й прагніть перемог. Гарного дня!

Прізвище Деркача стало причиною звільнення одного з начальників управління мерії Хуста

Як повідомляють «Новини Закарпаття», сьогодні був звільнений з роботи начальник управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради Володимир Власюк. Фактичною причиною звільнення начальника управління стало те, що на святкуванні Дня міста Хуст, яке відбувалося минулої неділі, директор фестивалю «Веселка над Тисою» Іван Пилипець подякував з трибуни спонсору фестивалю Степану Деркачу.

Глави МЗС "Вишеградської групи" та "Східного партнерства" зберуться в Кракові 17 травня

У польському Кракові 17 травня відбудеться зустріч міністрів закордонних справ країн “Вишеградської групи” (V4) та “Східного партнерства”. Участь у заході візьме також міністр закордонних справ України Леонід Кожара.

Держсекретар МЗС Угорщини: Україна і ЄС по-новому окреслять кордони Європи

Підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом матиме значення для української історії та по-новому окреслить кордони Європи.

Пиво «Львівське» привітало рідне місто зі святом оригінальним музичним літописом

В рамках проекту «Музика, народжена Львовом» у столиці Галичини відкрили меморіальну дошку Кос-Анатольському, пригощали улюбленими стравами львівських музичних легенд і співали міські шлягери.

У спеціалізованій школі-інтернаті розпочали будівництво спорткомплексу

Про це очільник області повідомив у вівторок, 14 травня, під час огляду будівництва на території Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату.

Ліки для гіпертоніків будуть доступні за зниженини цінами

У вівторок, 14 травня, відбулася нарада стосовно реалізації на території області пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Участь у нараді взяли, зокрема, голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер, керівники районних відділів охорони здоров’я, представники аптечної мережі краю, лікарі.

Перемогу "Карпат" у Чемпіонаті відзначали у драмтеатрі (ФОТО)

Учора в ужгородському в облмуздрамтеатрі відбулося урочисте відзначення колективу ГК «Карпати», який на минулому тижні вдруге поспіль виборов золоті нагороди Чемпіонату України.

Закарпатські отари проведуть на полонину   (ПРОГРАМА)

Свято « Проводи отар на полонину » відбудеться 26 травня 2013 року на Синевирському перевалі. Початок: смт. Міжгір’я – 13 00, Синевирський перевал – 14 30

На Закарпатті робитимуть   дамби. за власні кошти?

Із 315 мільйонів, передбачених на 2013 рік на програму "Тиса", уряд цьогоріч не виділив жодних коштів, тому в області планують виділити з обласного бюджету гроші на розчищення русел річок та оновлення дамб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат