Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26200, 20

За сприяння Сергія Мошака   на Перечинщині відбувся пленер «Слідами Гаврила Глюка»

Впродовж десяти днів знані закарпатські художники, надихаючись красою Перечинщини, малювали її краєвиди. Десять іменитих митців краю зібралися на пленері, приуроченому до сторіччя з дня народження художника Гаврила Глюка.

Мирослав Щербей: «Гуляти з   собакою — все одно, що з другом. Це спілкування, з ним відчуваєш спокій

Мирослав Щербей очолює управління Державної служби надзвичайних ситуацій, найбільше любить собак, відтак, виховує двох улюбленців. Усе дитинство промайнуло поруч із чотирилапими братами меншими і зараз йому складно уявити життя без таких друзів. Власне, легка розмова про собаку-охоронця, собаку-мисливця, собаку-товариша. «РІО» продовжує традиційну рубрику бліц-інтерв’ю з відомими людьми області про домашніх тварин.

Цілодобовий магазин відібрав   у людей ... сон

Мешканці будинку, що на пр. Свободи, 25, шукають у прокуратурі, мерії, ЗМІ порятунку від того життя, яке їм влаштував новий магазин, що відкрився поряд.

У сквері біля УСБУ прижилася... антисанітарія

До редакції звернулася ужгородка Анжела, яка після прогулянки з дітьми у скверику на вул. Довженка (навпроти будівлі СБУ) не могла втриматися від обурення.

З 15 квітня по 22 травня   до медиків звернулися   42 ужгородці через «присмоктаних» кліщів

Разом із теплими літніми вечорами й періодом відпусток настає період підвищеного ризику зараження на типову для Закарпаття інфекційну хворобу, що передається кліщами — бореліоз, або хвороба Лайма, Лайм-бореліоз, мігруюча ери-тема, повідомив міський інфекціоніст Ужгорода Віктор Петров.

У місті зафіксоване неконтрольоване розкопування тротуару

Як повідомила пресслужба Ужгородської міської ради, 20 травня на вул. Лучкая керівництвом мовної школи ЛІК було проведено роботи з розриття тротуару, проте дозвільних документів на земляні роботи в них не було. Самовільне виконання таких робіт без відповідних схем та креслень внутрішніх комунікацій, які розташовані поряд, могло спричинити їх пошкодження. З приводу розриття тротуару до КП «Водоканал» керівництво школи не зверталося.

Фотофакт — Нацбанк

Кілька тижнів тому «прикраса» з’явилася над центральним входом до будівлі Закарпатського обласного відділення Нацбанку. І тепер активісти, небайдужі до архітектурного обличчя рідного міста, гадають, чи довго вона ще там висітиме, адже зображення аж ніяк не вписується в загальний ансамбль будівлі?

«Корону» остаточно знищують, аби за безцінь «доприхватизувати»

Раніше ми повідомляли, що 15 березня невідомі захопили будівлю історичного комплексу «Корона» на пл. Театральній 5, 7. Як висловився тоді директор Департаменту міського господарства О. Касперов, робилося це з метою «консервації об’єкта».

Ален Панов реалізовуватиме проект «Ужгородського ренесансу»   і йтиме в мери

У 2011 році в Ужгороді було започатковано Концепцію відповідального забудовника, в рамках якої анонсовано проект «Капітульна, 22». Йшлося про реконструкцію одного з будинків XVIII ст. архітектурного комплексу ужгородської Замкової гори. На сьогодні всі роботи по проекту успішно завершені.

В Ужгороді зібралися кращі кардіохірурги з України та Польщі (ФОТО, ВІДЕО)

На два дні Ужгород став столицею кардіохірургії одразу двох країн - Польщі та України, зібравши провідних кардіохірургів та науковців. На науковому форумі близько 200 фахівців-медиків обмінювались думками, новітніми напрацюваннями та дискутували.

ВИБОРИ У БЕРЕГОВІ: кандидата Ольгу Бізілю знімуть на корить Гейзи Ороса?

З наближених до партії «Єдиний центр» джерел було повідомлено, що днями на Берегівщину завітав голова закарпатської обласної партійної організації «ЄЦ» Іван Балога, де він мав зустріч з керівництвом партії «KMKSZ».

Для 151 тис. закарпатських школярів пролунав останній дзвоник

Привітати учнів ужгородської ЗОШ №6 прийшли голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида та очільниця обласного департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп.

Проректор УжНУ Офіцинський затриманий, і підозрюється прокурором у хабарництві

Як вже повідомлялося, 20 травня правоохоронцями краю під час одержання понад 43 тисяч гривень неправомірної вигоди затримано проректора Ужгородського національного університету Романа Офіцинського.

У Закарпатті у двох німкень вилучили автомобілі (ФОТО)

Спільними зусиллями прикордонників та митників у міжнародному пункті пропуску «Ужгород» вдалось запобігти незаконному ввезенню до України двох коштовних автомобілів.

В Ужгороді стартує чеський фестиваль (ЗМІНИ у ПРОГРАМІ)

Сьогодні, 24 травня як і анонсувалося раніше, в Ужгороді розпочинається 10-денний фестиваль чеської культури.
Однак, з певних причин у програмі виникли зміни, про які повідомляємо.

В Ужгороді презентували електронне автентичне Закарпаття (ФОТО)

Відтепер про Закарпаття можна не тільки читати, а слухати і дивитись. І робити це можна одночасно. Сьогодні у прес-центрі “Закарпаття” відбулася презентація унікального мультимедійного електронного довідника “Закарпаття автентичне”. Підготовка матеріалів і робота над диском тривала майже два роки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 24 травня. Наповнюйте ранок затишком, а також приємними розмовами з бажаними людьми. Улюблений музичний супровід у поєднанні з ароматом свіжозвареної кави обов’язково забезпечить позитивні емоції на день. Гармонійного прокидання, успішного завершення робочого тижня й корисних вихідних!

На Закарпатті перебуває делегація з чеської Височини

Вчора на   Закарпаття   прибула   багаточисельна делегація   краю Височина на   чолі з гетьманом Їржі Бєгоунеком.

ВИБОРИ У БЕРЕГОВІ: роздуми місцевої

Виборчі перегони в Берегові виходять на фінішну пряму. Вже 2 червня кожен берегівчанин, який прийде на вибори, зробить свій внесок у подальший розвиток міста.

647 закарпатців, які працювали без оформлення трудових відносин, виявили з початку року

У четвер, 23 травня, в облдержадміністрації під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулося засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат