Хто і як пікетував два консульства в Ужгороді? (ФОТО)

admin 03.09.2014 16:01 ПОЛІТИКА

Угорці та словаки усіляко підтримують Україну. У цьому запевнили сьогодні учасників акції протесту біля будевель консульств Угорщини та Словаччини в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород.


Пообіді представники Демократичного альянсу, Сили народного контролю та Асоціації власників авто на транзитних номерах «ЗАВТРА» провели пікетування згаданих установ з вимогою підтримати санкції ЄС проти Росії.
Нагадаємо, днями ЗМІ розповсюдили інформацію, що Словаччина, Угорщина, Чехія та Кіпр мають намір накласти вето на рішення щодо посилення санкцій щодо Росії. Закарпатські активісти вирішили привернути урядів двох сусідніх країн, що потрапили до цього списку та вручити керівникам цих установ звернення до їх урядів.
До пікетувальників вийшла Генеральний консул Словаччини в Ужгороді Янка Буріанова. Вона підкреслила, що уряд Словаччини підтримує територіальну цілісність України і виступає за мирне врегулювання конфлікту. Вона прийняла звернення, яке передасть до Братислави.
Біля Генерального консульства Угорщини в Ужгороді розгорнули плакати, українською та угорською мовою зверталися закликали до посилення санкцій проти агресора.
Консул Генконсульства Угорщини в Ужгороді Денеш Балог поспілкувався з активістами, наголосив на тому що Угорщина і угорський народ співчуває українцям і засуджує зазіхання на територіальну цілісність нашої країни. Він так само прийняв звернення активістів до угорського уряду.

Karpatnews.in.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат