Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 26120, 20

В Ільниці чоловік убив пенсіонерку   і погрожував своєму синові

Днями мешканець Ільниці звернувся до чергової частини Іршавського райвідділу з повідомленням, що його батько погрожує йому фізичною розправою. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Балогівська фракція вирішила   виправитися, проголосувавши   за фінансування районів

У п’ятницю обласні депутати зібралися на друге пленарне засідання XIV сесії, адже на першому розгляд головного питання — змін до бюджету — не знайшов підтримки і було перенесене. Нагадаємо, що фракція «ЄЦ» вирішила не голосувати за зміни до бюджету.

Прикордонники констатують   ріст нелегалів із Грузії

З початку року прикордонникам Чопського прикордонного загону вдалося виявити 8 фактів переміщення через кордон громадян із підробленими документами, стільки ж фактів переміщення з чужими документами та 73 факти з недійсними документами.

Закарпатські діти на малюнках покажуть свої права (АНОНС)

1 червня у приміщенні Закарпатського обласного художнього музею ім. Й. Бокшая відбудеться відкриття виставки шкільних малюнків «Мої права», присвяченої Міжнародному дню захисту дітей та урочисте нагородження переможців регіонального етапу конкурсу шкільних малюнків «Мої права».

200 закарпатців можуть втратити своє житло, просять допомоги у депутатів

Депутати Закарпатського обласної ради в ході другого пленарного засідання 14 сесії підтримали запит свого колеги Миколи Вегеша щодо необхідності виділення грошей на протипаводкові роботи в селі Колочава Міжгірського району.

Депутати підтримали проект будівництва дитсадка у Жорнаві

У ході другого пленарного засідання чотирнадцятої сесії обласної ради депутати підтримали запит депутата Михайла Кіндрата щодо виділення з обласного бюджету коштів на реконструкцію будівлі під дитсадок в селі Жорнава Великоберезнянського району.

600 тисяч гривень на ЗОШ №2 хочуть виділити закарпатські депутати

Сьогодні,   31 травня відбулося друге пленарне засідання 14 сесії облради.

Закарпатський депутат Курах попросив 270 тисяч гривень на дах

Депутати підтримали запит свого колеги Івана Кураха щодо виділення 270 тисяч гривень на реконструкцію даху дитсадка у селі Верхні Ворота Воловецького району та направили його на розгляд до обласної державної адміністрації.

Закарпатські діти поїхали у Крим на відпочинок (ФОТО)

У четвер, 30 травня, закарпатські школярі виїхали на оздоровлення та відпочинок до дитячого закладу «Зоряний берег», що розташований на кримському узбережжі Чорного моря.

У Закарпатті затримали двох грузинів

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя». Цього разу не пощастило двом чоловікам, які, мабуть, не розраховували на те, що «зелені берети» патрулюють не лише лінію державного рубежу, але й прикордонну смугу.

У Закарпатті вилучили сигарет на 157 тисяч гривень

Прикордонники   відділу “Ділове” Мукачівського загону на стаціонарному контрольному посту зупинили автомобіль “Фольксваген транспортер”Т4 під керуванням громадянина України, мешканця міста Чернівці.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 31 травня. Вже завтра у свої права вступить літо, але Rionews бажає сонця вже сьогодні. Нехай будуть корисними справи і бажаними результати. Добре відпочиньте на вихідних і завершуйте робочий тиждень ароматним кавуванням з бажаними людьми. Приємних митей й улюблених солодощів до кави!

Хімічний склад пилу, який випав з дощем, попросила перевірити прокуратура

Дощ, який випав в Ужгороді в ніч з 29 на 30 червня, залишив на автомобілях та дорогах Ужгородщини шар пилу.   У засобах масової інформації миттєво почала ширитися інформація про його ймовірне походження та небезпеку.

Прикордонники готуються до літнього туристичного сезону

Основні напрямки та найбільш проблемні питання обговорили у четвер, 30 травня, на нараді у Закарпатській ОДА. Окрім представників прикордонних загонів, Львівської залізниці та Служби автомобільних доріг, участь у нараді взяли перший заступник керівника краю Ігор Свищо та в.о. начальника   управління з питань європейської інтеграції та туризму і курортів при Закарпатській ОДА Олександр Марченко.

ОПОРА спостерігатиме за ЗНО

Цьогоріч представники Закарпатської представництва Громадянської мережі ОПОРА вестимуть спостереження за проведенням ЗНО з десяти предметів: хімія, українська мова та література, іноземні мови, математика, географія, історія України, біологія, світова література, фізика, всесвітня історія.

Газовики зайнялися здирництвом?

ЧИ ПРАВОМІРНІ ДІЇ БеРЕГІВСЬКОЇ філії ПАТ «Закарпатгаз», ВИМАГАЮЧИ ПО 100,00 ГРН. З КОЖНОЇ КВАРТИРИ ЗА НАЯВНІСТЬ «Акта перевірки стану димових і вентиляційних каналів» ?

Кольоровий дощ на Закарпатті спричинений піщаною бурею з Африки (ОНОВЛЕНО)

Транспортні засоби мешканців обласного центру та Ужгородського району сьогодні вранці мали незвичайний вигляд: їхні машини покрилися плямами червонуватого кольору.

Книгу про талановитих дітей видадуть на Закарпатті

Ініціаторами ідеї виступили обласна адміністрація та Закарпатська обласна організація Національної спілки письменників України.

Травмованого в Горянах грибника рятувальники доправили до медзакладу

29 травня о 19:30 в оперативно-координаційний центр Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення, що двоє ужгородців 1978 та 1982 років народження заблукали в лісовому масиві поблизу обласного центру (мікрорайон «Горяни»).

Чутки про вибух на словацькій атомній станції МНС наразі спростовує

Сьогодні в Ужгороді з самого ранку стали поширюватися чутки про те, що на атомній станції у Словаччині начебто стався вибух.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат