Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 08.09.2014 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 8 вересня. Зустрічайте приємний осінній ранок з горнятком улюбленої кави. Нехай пейзажі за вікном надихають на хороші справи і додають позитиву вашому понеділку. Не розчаровуйтеся через дрібниці, життя навколо вас, і воно прекрасне. Вдалого старту у понеділок і смачної ранкової кави!

Цитата дня: Єдине, що я вивчив, це те, що не треба кидати надію на життя, не потрібно намагатися дивитися далеко вперед, а просто насолоджуватися справжнім, тому що більшість людей насправді не цінують справжнього до того моменту, поки воно не стало минулим.

© Б. Д. Армстронг

8 вересня 2014 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер змінних напрямків 3-8, під час грози подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13°, вдень 22-27°, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 14-19° тепла.
Автошляхи: Вночі без опадів, вдень в горах місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані 200-500 м.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 25-27° тепла.


8 вересня ІМЕНИНИвідзначають Адріан і Наталія (Наталя).


Сьогодні також:
• Міжнародний день грамотності
• Всесвітній день фізіотерапії


Цей день в історії

1296 — у Флоренції відбулася урочиста церемонія закладання собору Санта-Марія-дель-Фйоре (собор Діви Марії з квіткою)
1504 — у Флоренції на площі Сіньйорії встановили 5-метрову статую «Давид» роботи Мікеланджело Буонарроті
1514 — Битва під Оршею між 30-тисячним військом князя Костянтина Острозького, гетьмана Великого князівства Литовського та 80-тисячним московським військом.
1522 — завершено першу навколосвітню подорож, почату під керівництвом Фернана Магеллана. Із 5 кораблів Магеллана назад повернувся лише один — під командою Хуана Елькано. Інша дата, що зустрічається в різних джерелах, — 6 вересня


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Галерея «Ужгород»  
Виставка Івана Кліси (пастель, живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. \

Виставкова зала "Імпасто", Виноградів, вул. Шевченка, 8
До 12 вересня — виставка Василя Кадара.

«Доміон»
До 10 вересня — «Літачки: Рятувальний загін, ЗD». Поч. о 10.00, 11.30, 13.00. “Париж. Місто мертвих”. Поч. о 16.40, 20.00.   «Люсі». Поч. о 18.20. “Визволи нас від зла”. Поч. о 14.30 та 21.40.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 10 вересня —   «Черепашки-ніндзя, ЗD». Поч. о 10.00, 15.05. “Пустунчики в пошуках веселки”. Поч. о 10.00, 14.50. “Вовки”. Поч. об 11.20, 19.10. “Фейкові копи”. Поч. об 11.45, 20.45. “Винні зірки”. Поч. о 12.50, 18.35. «Літаки: Вогонь і вода, 3D». Поч. о 13.35. «Врятувати землю, 3D». Поч. о 16.10. “Люсі”. Поч. о 17.00. “Самотній за контрактом”. Поч. о 17.40, 20.40. “Люблю твою дружину”. Поч. о 22.15. «Місто гріхів-2, 3D». Поч. о 22.30.

Мистецький центр “Галерея Ілько”
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Іванки Войтович «Час на каву».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Виставка з фондової колекції музею «Ткацьке ремесло на Закарпатті: історія та сьогодення».
Персональна виставка Сергія Глущука «Пробудження».
«Творча спадщина Івана Антоновича та Сіона Івановича Сільваїв (різьба по дереву, живопис, писемні твори)». Виставка з фондової колекції.
Виставка з фондової колекції музею «Пісня на полотні» (з нагоди 90-річчя Меланії Йосипівни Балаж, заслуженої майстрині народної творчості України).
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
До 16 вересня — персональна виставка Івана Бровді.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
експозиція “Закарпаття у первісні часи» (кам’яний вік);
експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем»;
експозиція з історії духовної культури на Закарпатті;
експозиція з фондової колекції годинників «Час розкидати каміння. Час збирати каміння»;
експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина;
виставка народних музичних інструментів Закарпаття;
виставка народного одягу Закарпаття;
виставка стародруків та ікон XVIII – початку XX ст.;
виставка відділу природи з фондової колекції «Кристали — основна форма існування мінералів».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Не варто сьогодні розпилятися на всяку всячину. Постав перед собою більш певні і глобальні завдання і йди до їхнього вирішення. Ти побачиш, що така тактика і стратегія дає ефект - до кінця робочого дня за твоєю спиною залишиться «глибока лижня » для послідовників і море «трупів» конкурентів. Провести вечір варто в колі рідних і близьких - приготуй качку, приміром, і зустрінься з родичами за вечерею.
Телець Цього дня у тебе буде купа енергії, сил, кмітливості, щоб дуже успішно й ударно попрацювати. Особливо займися перспективними питаннями і планами. Залиш поточні справи і «дрібнички» підлеглим або іншим співробітникам. У другій половині дня багато хто з вас зможуть закрити старі борги, позбавитися якихось зобов'язань, що нависали в минулому. Увечері тобі будуть необхідні видовища - сходи в театр, кінотеатр.
Близнюки Сьогодні буде загострення, активізація нестиковок і розбіжностей на роботі з приводу подальшого стратегічного планування розвитку бізнесу або підприємства. Твоя думка з цього питання кардинально відрізнятиметься від думки і бачення більшості товаришів по службі, і, на жаль, керівництва. Увечері постарайся уникнути домашніх і сімейних обов'язків. Тобі не варто звалювати їх на себе цього дня.
Рак. День сьогодні буде цікавий і динамічний. Обставини і обстановка на роботі буде розпечена. Співробітники чекають чогось нового - нових віянь, нових правил. І не зовсім впевнені в завтрашньому дні. У другій половині дня ти зможеш вирішити деякі питання, але тільки через компроміси, взаємні домовленості і поступки.
Лев   Нинішня втома може позначитися на стосунках із колегами і товаришами по службі. Ти можеш вести себе не зовсім адекватно і трохи агресивно. Це, звичайно, не сподобається оточенню. Постарайся переключитися - захопися роботою, а не розмовами і з'ясуванням стосунків. Відпусти дрібні клопоти - вони вирішаться самі або за допомогою твоїх підлеглих - тобі не пристало ними займатися
Діва. Сьогодні потрібно навчитися (або хоча б «прикинутися») йти на компроміс зі своїми однодумцями та колегами. Ти матимеш багато енергії та інших ресурсів на втілення своєї мрії або на наближення до своїх заповітних цілей. У другій половині дня потрібно буде визначитися з подальшими, наступними цілями, визначити та окреслити свої пріоритети на майбутнє, викинути непотрібний "мотлох" із голови тощо.
Терези Перша половина сьогоднішнього дня буде плідною та найрезультативнішою. Ти зможеш «закрити» низку важливих справ і вирішити кілька гострих питань. На порядку, в основному, будуть питання матеріального плану. Ти «зависнеш» у бухгалтерії. Приведи в порядок рахунки, кошториси... Вечір проведи зі своєю половинкою - сходіть куди-небудь.
Скорпіон Багато питань сьогодні будуть вирішені, завдяки підтримці зовні, з боку. Не відкидай «руку допомоги». Також велику частину дня ти зможеш займатися тим, що подобається і що любиш. На роботі навіть буде трохи часу на твоє хобі. Не довго - поки не бачить керівництво. Вечір проведи в камерній обстановці - або в затишному маленькому кафе і без галасливої компанії, або вдома, з найкращою подругою.
Стрілець Сьогодні твоя впертість і принциповість не принесе потрібних результатів і плодів. Зате ти знайдеш потрібну інформацію, або зустрінеш потрібних людей, вийдеш на них якимось чином, які згодом дуже сильно знадобляться тобі в твоїй роботі. Ця інформація і ці люди будуть згодом потужною підмогою. Увечері варто прогулятися, розвіятися.
Козеріг У першій половині дня краще займатися зустрічами, переговорами. Причому, в неформальній обстановці, «без краваток». Ти можеш домовитися про багато що і вибудувати стратегію майбутньої співпраці. У другій половині дня показано більше рухатися, гуляти, займатися спортом. І не варто займатися справами, до яких не лежить душа - потім це може бути чревате проблемами зі здоров'ям
Водолій. Сьогодні ти «спинним мозком» відчуватимеш - що і хто принесе тобі користь і вигоду. Довіряй своєму чуттю та інтуїції. Першу половину дня присвяти наведенню порядку на роботі і в роботі. Можливо, ти збилася з графіка - віднови режим або ритм, синхронізуй свою діяльність з іншими «мешканцями» офісу, клієнтами, постачальниками. По обіді постарайся особливо не перевантажуватися.
Риби Це найкращий день для інтелектуальних занять, а саме - для мозкового штурму. Ти зі своїми колегами зможеш вирішити багато питань. Це дуже сильно допоможе не тільки в сенсі продуктивності праці вашого колективу, а й на психологічному рівні, в сенсі сумісності та знаходження спільних цілей у вашої команди. Увечері не варто засиджуватися біля телевізора - сходи в гості чи поклич гостей. Як варіант - сходіть із друзями в ресторан.


Усміхніться на початку нового дня!   :)


Як у такою милої, красивої, чарівної дівчини немає хлопця?
- Здох від щастя.



Для того щоб виспатися, треба лягати спати не в той день, коли треба вставати.



Прощення повинен просити той, хто не правий, а не той, хто я.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат