Закарпатське Заріччя купило військовим техніку на півмільйона гривень (ФОТО)

admin 07.09.2014 18:52 ПОДІЇ

 

Два бортових вантажних автомобіля «Камаз», ГАЗ-66, електростанція, бензопили, теплі речі, воду, продукти харчування, інструменти, ліки та багато іншого передали під час зустрічі підприємці села представникам від військовиків та прикордонників.

6 вересня в селі Заріччя, Іршавського району місцеві підприємці урочисто передали закуплену автомобільну техніку військовослужбовцям Збройних Сил України, прикордонникам та представникам батальйону «Карпатська Січ», - повідомляє прес-група Закарпатського ОВК.

Колона з трьох вантажних автомобілів, прикрашена Державним Прапором України у супроводі військовослужбовців батальйону територіальної оборони Закарпаття, командування Закарпатського обласного військового комісаріату, військового комісара Іршавсько-Виноградівського ОРВК, прикордонників та представників батальйону «Карпатська Січ» , пройшла вулицями села і зупинилась в центрі, біля пам’ятника видатному українському генію.

Один вантажний автомобіль «Камаз» було передано окремій прикордонній комендатурі прикордонного загону, ще один «Камаз» дістався батальйону територіальної оборони Закарпатської області, вантажний автомобіль ГАЗ-66 було відправлено в батальйон «Карпатська Січ» - загалом приблизно за сім днів зусиллями близько 30 підприємців села Заріччя було зібрано понад півмільйона гривень.
«Ми патріоти нашої держави. Ніхто з нас не хоче війни, але ми всі бачимо, що наші військовослужбовці потребують допомоги. Ми не можемо стояти осторонь. Все що ми робимо – ми робимо заради існування миру», - коментує Іван, один із підприємців села.

Командування Закарпатського обласного військового комісаріату висловлює щиру вдячність краянам за всебічну благодійну допомогу для військовослужбовців, їх підтримку та активну громадянську позицію.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат